Skip to content
10 reacties
987 weergaves

Meiden, Wat Vinden Jullie Hiervan

Ik ben een jongen van 16 en heb een vraag aan alle meiden hier, ik ben namelijk nog al onzeker over mij penis: Hij is stijf 16cm lang en 15cm in omtrek. Wat vinden jullie hiervan? Is het groot, klein of normaal? en wat zouden jullie er het liefst mee doen?

16 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Hij is wat groter en dikker dan het gemiddelde maar prima formaat. Mijne is 14cm en 15cm omtrek krijg soms te horen dat hij erg dik is maar gewoon eerst rustig beetje oprekken en glijmiddel gebruiken dan komt het goed.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind ook grote ballen wel geil. Die dan tegen m'n kut klotsen bij het neuken

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Het klopt dat de lengte niet veel uitmaakt zolang je geen extreem kleine of grote pik hebt. Mijn vriendin zegt dat de dikte (omtrek) er eerder toe doet want bij een hele dunne voelt ze die bijna niet. Btw: de mijne is 14,5 cm. lang en idem dik en vindt ze prima.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Maakt mij ook niet veel uit, maar er is zeker niets mis mee.
    Wel altijd leuk als hier een jongen zijn piemel komt voorstellen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • lengte maakt niet uit hoor. voor mij teminste niet... ;)

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Die is wel groter dan gewoon denk ik. De lengte is wat groter dan gemiddeld maar het is vooral de omtrek die groot is. De mijne is 13 cm in omtrek en van andere jongens weet ik dat de dikste hier zo een 14 cm omtrek heeft.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Lengte boeit me niet :)

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Is goeie grootte

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • De maat die je daar noemt is zeker niet te klein hoor. Laat je niet afschrikken van wat je op pornofoto's ziet, dat is echt niet normaal te noemen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk dat je niet onzeker hoeft te zijn, je kan hiermee makkelijk een meid in de zevende hemel brengen. Het juiste meisje verkiest kwaliteit boven kwantiteit. Het is niet de grootte die telt, maar wat je ermee doet. En als je met een meisje gaat vrijen, vergeet dan haar clitoris niet te verwennen. Twijfel niet aan jezelf, ga ervoor.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten