Skip to content
29 reacties
15262 weergaves

Opgewonden in de sauna??

Hoi allemaal, Ik wil als de sauna's weer open gaan een keer naar de sauna gaan.. Dit lijkt me in deze tijd ontspannen! Alleen hier in de buurt heb je alleen sauna's waar je geen speciale badkleding dagen hebt.. Nu is dat het probleem niet, maar ik ben bang dat als er "naakte" meiden lopen dat ik te opgewonden wordt en dat het ook zichtbaar gaat worden.. Hebben meiden hier ervaring mee? En hoe denken jullie hierover??

18 jaar
3 jaren geleden

29 Reacties

  • Het is ook niet erg dat ze er niets aan kunnen doen. Dat betekent niet dat je in vol ornaat ermee gaat paraderen! Dat is nu eenmaal ongepast! Je kunt ook wachten tot het over is of je discreet een handdoek aan laten geven.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje22. Jongens kunnen er niks aan doen als ze een stijve lul krijgen. Vaak vinden ze dat in bepaalde situaties zelf niet al vervelend genoeg. Graag iets meer begrip voor de jongens.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • @ meisje 22 jaar: Jij stelt dat het nogal ongepast is om met een stijve de whirlpool te stappen. Ja, dat snap ik en ik voel me er ook niet fijn bij. Alleen, als de whirlpool een pauzetijd kent en dus een tijdje zonder bubbels is dan is mijn erectie ook onder water gewoon héél zichtbaar, en wachten tot hij weer gaat hangen lukt niet. Een handdoek leg je niet net naast de whirlpool, wel vlak ernaast aan een haakje. Waar het kan wacht ik dus, met een heel zichtbare stijve, in de whirlpool tot anderen eruit zijn. Maar dat lukt niet altijd, en ik voel me dan echt niet prettig als ik niet anders kan dan eruit te gaan, mét een stijve. Op zulke momenten zou ik liever een meid zijn, dan is opwinding minder zichtbaar.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is nogal ongepast om met een stijve de wirlpool uit te lopen. Zorg dat je een handdoek bij de hand hebt of wacht tot hij weer is gaan hangen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Een erectie krijg ik gewoon heel gauw, en ja, ook in de sauna dus. Al bij het ontkleden, later in de whirlpool, onder de douche geheid ook. Maar ook geregeld in de Turkse sauna, en als ik een tijdje in een droge sauna lig, op mijn rug dus, geheid dat mijn pik zich opricht en over mijn buik heen valt, bijna altijd stijf. En ja, dat is heel zichtbaar, gewoon omdat mijn pik dan steeds wat overeind komt en even later weer wat terugzakt. E dan wordt ook mijn eikel nog eens best snel zichtbaar. Misschien het meest heftige vind ik het om met een stijve de whirlpool uit te stappen, gewoon omdat mijn stijve dan en heel zichtbaar is en ik vaak best dicht langs andere mensen ga dan, terwijl ik zeg maar oprijs uit de whirlpool. Maar, ik kan er niks tegen doen, dus hoop ik maar dat anderen, vrouwen met name, zich er verder niet aan ergeren, en als ze het opwindend vinden om te zien is dat voor hen mooi meegenomen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik las ergens dat een man tijdens de slaap erecties krijgt , omdat de penis niet zou verharden. Als hij echt sliep is het dus niet vreemd dat dat gebeurde.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Een tijd terug was ik met mijn vriendin naar de sauna en viel er een man in slaap. Na een tijdje kreeg hij een stijve die na een tijdje weer verdween. Wij hebben er vol verbazing naar zitten kijken terwijl wij en anderen wat ongemakkelijk hebben gelachen.
    We hadden niet de indruk dat het opzettelijk was. Verder kom ik vaak in diverse sauna's en heb ik en mijn vriendin het maar zelden zien gebeuren.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Laten we gewoon eerlijk zijn jongen van 20. Wij zitten ook wel eens wat te veel te kijken en krijgen dan gedachtes. En ja dan raak ik ook opgewonden. Zo om me heen kijkend ben ik niet de enige, maar het is minder duidelijk.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje 20: ik snap dat je vind dat een stijve niet kan, in een sauna, feitelijk ben ik dat met je eens. Maar zoals ik al eens eerder aangaf, en meisje 19 jaar onderkent dat gelukkig, er zijn geen bedoelingen bij. Sterker, ik vond het altijd hoogst gênant. Maar omdat ik er toch niets aan kan doen en ook omdat meerdere meiden hier aangeven zich er niet aan te ergeren als ze een stijve zien ga ik inmiddels niet eens meer het koude dompelbad in. Het help tóch niet, als ik er uit ben krijg ik een tijdje later, in de whirlpool of onder de douche bv, toch geheid weer een erectie. Overigens, waarom jij niet gewoon over 'een stijve' spreekt maar zo nodig over een 'stijve lul' moet spreken.... Gewoon 'stijve' zeggen is prima toch, voor stijve lul zou je je mogen generen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Kom op meisje van 20, we hebben het over jongens van onze leeftijd of jonger. Daar schiet wel eens iets omhoog, die hebben dat wat moeilijk in bedwang. Er zijn geen bedoelingen bij en meestal generen ze zich er heel erg voor. Als het niet vanzelf over gaat gaan ze uit zichzelf wel even onder in het koude bad ofzo. Maar laten we geen drukte om een stijve gaan maken.ik vind het zelfs wel eens schattig vooral als zo’n knul zich geen houding weet te geven. Ook als het probleempje begint en ze niet meer naar me durven te kijken is heel aandoenlijk. Toch ook zielig dat ze die strijd meestal verliezen. Die gaan we toch niet wegsturen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Een stijve lul in de sauna vind ik niet kunnen. Jongens moeten zich inhouden en als ze een stijve krijgen moeten ze die maar wat afkoelen met koud water of zo of zich gaan aftrekken in het toilet. Een stijve is alleen om sex te hebben.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @m16: Ik mag dan geregeld een stijve krijgen in de sauna, maar klaarkomen gaat toch echt niet helemáál vanzelf, daarvoor moet ik me toch wel even aftrekken, al duurt dat soms maar kort. Maar het gaat toch echt niet vanzelf, zoals bij een jongen die een natte droom krijgt in zijn slaap. Die heb ik nog nooit gehad trouwens, misschien wel omdat ik me vaak aftrek toch wel. Maar uiteraard ga ik me in de sauna niet terwijl anderen kunnen toekijken mezelf aftrekken en áls ik me daar aftrek dan doe ik dat op toilet ;-)

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Iemand ooit als eens een stijve pik zien spuiten in de sauna? Dat moet pas genant zijn voor de jongen of man.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @m21. Dat heb ik nog niet meegemaakt of ik met er ingestonken zijn. Ik probeer net als jij niet te veel te kijken. Ik vind de sauna heerlijk en allemaal in je blootje gezellig. De stijve komt bij mij ook steeds minder voor en mijn vriend waarmee ik samen ga en anderhalf jaar ouder is bijna nooit. Ik hoop met jou dat we weer snel kunnen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @ jongen 19. Mijn vriendin is nog erger. Als jij in de problemen gaat komen dan gaat ze zo doen dat je probleem zo groot mogelijk wordt hihi.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @m21. Ik zie eigenlijk nooit in de sauna dat een meisje opgewonden wordt. Soms wel eens dat het beneden wat groter lijkt en wat meer open komt te staan, maar dat kan de hitte zijn net als de zweetdruppeltjes. Tepels ook, maar ook dat kan warmte zijn. Ik kan er uiteraard niet te veel op letten, want ja dan gaat mijn piemel zich er mee bemoeien en verraad ik mezelf door een stijve. Erg onhandig af en toe. Er zijn overigens ook meiden er niet naar kijken hoor en de leukste die glimlachen vriendelijk en halen hun schouders op. En dan heb je die zoals je vriendin, die continu kijken als je in de problemen komt en je dan uitlachen. Terwijl ze misschien zelf totaal zitten te soppen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 20. Natuurlijk erger ik me er niet aan. Soms gaan jongens ook weg, dat is ook zielig. Veel kun je er niet aan doen , inderdaad. Mijn vriendin zit altijd dromerig te kijken, maar ondertussen houdt ze alles in de gaten. Bij mij zie je wel als ik opgewonden raak, maar bij haar alleen dat ze haar benen niet meer stil kan houden. Jullie hebben gewoon de pech dat het zo duidelijk is. Gewoon niet mee zitte en vooral weer naar de sauna gaan als het weer mag.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje 18: aftrekken maakt wél dat ik minder sperma heb, maar voor het krijgen van een stijve maakt het niks uit, nou ja, een minuutje misschien. Ik trek me altijd af vlak voor ik naar een sauna ga, ging, want intussen al heel lang geleden. En geregeld trek ik me nóg eens af in een toilet van de sauna. Maar denk maar niet dat ik er minder gauw een stijve van krijg. Dat zal voor andere jongens hetzelfde zijn. Gelukkig lees ik hier leuke reacties. En, ik schaam me steeds minder vaak als ik dan weer eens een erg zichtbare stijve heb. Niet alle meiden ergeren zich eraan, ze genieten er best vaak gewoon van.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ze moeten zich gewoon eens goed aftrekken voor ze naar de sauna komen dan worden ze minder rap geil en wordt hun pik minder rap stijf toch.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 20. Het is best « lullig » voor jongens dat het bij hen zoveel duidelijker wordt als ze opgewonden raken dan bij ons.
    Ik heb wel eens een jongen er echt zien vechten om geen harde te krijgen in de sauna. Dan zakte zijn piemel af en toe weer wat, maar uiteindelijk had hij toch die paal. En ik keek maar af en toe, maar mijn vriendin zat echt ongegeneerd te staren en moest ook nog in mijn oor fluisteren dat het zover was. Echt erg voor die goser.

    21 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten