Skip to content
12 reacties
1170 weergaves

Maagd en mening

Hoi, ik zal graag van jullie meiden, jullie meningen willen horen, als een jongen nog maagd is. En dan heb ik het over jongens tussen de 23/30. Vinden jullie dat vreemd? Is die gene dan gelijk een loser? Vinden jullie ook dat die gene dan te lelijk is? of maakt uiterlijk niks uit? Ik wil het graag van jullie weten, want ik mis echt iets in me leven. Ik mastrubeer redelijk vaak, ook weleens seksuele dingen gedaan, maar helaas nooit tot seks. Ik hoor het graag. Gr N!

23 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • TS hier: @M17, haha ik zou dan daar ook bij kunnen horen, want ik blijft wss ook nog lang maagd, want ben nog steeds niet de juiste tegen gekomen. En idd seks is ni alles, al doe ik wel vaak mastuberen,puur omdat het fijn is, vrienden van mij hebben t al gedaan, maar ik wacht gwn, en ik doe het gwn met de juiste :)

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Jazeker! In 2 dagen is niks veranderd. Heb wel 5 maanden een relatie maar heb hem ook gewoon verteld dat we een weddenschap hebben met mn vriendengroep wie her langst maagd blijft en hij vindt dat wel grappig. Niet alles draait om seks, we hebben het heel fijn samen en doen ook andere dingen samen zoals knuffelen of samen koken, dat vind ik het leukste aan een relatie hebben

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier: @M17 Ik hoop dat het wel een x ga gebeuren, want ik mis het toch wel zeg maar.. ben je op dit moment nog steeds maagd??

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Eerlijk? Ik vind dit echt een flex... zelf ben ik 17 en nog heeeeeeel lang maagd ahah trots. Het heeft niks met uiterlijk te maken en t is totaal niet erg om te wachten op iemand als jullie het beiden willen doen

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja, eens met twee meisjes 18. Ik voldoe ook niet aan dat stereotype, behalve dan maatje 34. En toch kwam er af en toe eentje op me af. En, ja soms neem ik zelf het initiatief zoals bij mijn vriend.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Maakt me geen zak uit, ik zie er zelf ook niet uit dus moet ik dat ook niet van een vriend verwachten. Zolang we elkaar met respect behandelen, en we vinden elkaar leuk, so what. Ik doe het iemand met wie ik wil, en ja ik ben ook nog maagd, heb ook nog nooit een vriendje gehad. Omdat het stereotype van meisjes al snel moet zijn: lang blond steil haar, lange benen, maatje 34 (hooguit 38), blauwe ogen, grote borsten, dikke kont etc etc. Ik ben precies het tegenovergestelde, maar maakt mij geen zak uit, mensen moeten me maar nemen zoals ik ben.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Iedereen valt weer op andere types Als ik voor mezelf kijk iemand moet wel fris zijn, goed gebit en niet roken maar geen mooiboy

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Uiterlijk is zo subjectief. Verzorgd, dat wel. En een mooie uitstraling, iemand die lekker zichzelf is en durft te zijn. Ik heb niets met opgepompte sportschool types, ook niet met joggingbroeken en hoodies of patsers. Maar verder ben ik niet zo moeilijk.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • TS - Oke, dus het maakt jullie niks uit, en staat uiterlijk bij jullie hoog in t vaandel? Vrienden van mij zijn ook ni de knapste, en die hebben het ook gewoon gedaan. Maar het verschilt bij elk meisje natuurlijk. Gr N!

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Mij maakt het ook al niet uit. Er zijn genoeg redenen waarom je nog geen seks gehad zou kunnen hebben. Te druk met andere dingen, een beetje verlegen, nog niet de juiste persoon tegen gekomen, en ga zo maar door. Persoonlijk ben ik zelfs liever de eerste bij iemand. Dan ben ik blijkbaar bijzonder genoeg. In ieder geval beter dan een jongen die al met de halve stad heeft geoefend.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ook mij zou dat niets uitmaken. Ik heb nu ruim een week weer een vriend. Die had nog nooit een vaste vriendin gehad, maar was geen maagd. Zelf had ik wel vriendje gehad maar dat is twee jaar geleden uitgegaan. Sindsdien ook weinig, zeker toen corona begon. Ik ben net daarvoor na het stappen met een heel ervaren jongen meegegaan en die deed het prima, eigenlijk te goed. Voelde me niet genomen maar had er na het gevoel dat ik een beurt had gehad. Ik heb hem gemaild dat hij geweldig was, maar dat het verder nooit zou klikken
    Ik vertel dit om je te waarschuwen dat het ook niet te ver uit elkaar moet liggen.
    Een maagd was voor mij dus ook prima, maar één die er om religieuze of andere redenen prat op gaat om dat te zijn....dat ligt te ver van mij af.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Zou mij niet uitmaken, persoonlijk liever dan iemand die regelmatig een andere bedpartner heeft (wat ook oké is als beide partijen daar zin in hebben).

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten