Skip to content
9 reacties
1688 weergaves

Schaamhaar

Ik heb wel eens gelezen dat meisjes hun "bos" schaamhaar nooit bijwerken/scheren/... Hoe doen ze dat dan met hun bikini/badpak? Komt dat dan niet uitsteken aan de zijkanten?

17 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • Hoi meisje van 19. Ik hoop wel dat je vriendje het ook leuk en geil vindt om in en met je prethaar te kroelen en stoeien. Heerlijk vind ik het en mijn meisie doet dat ook bij mij voordat ze m'n lolly likt.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • He jongen van boven 17, ik ben dus zo n meid die dr " bos schaamhaar"
    zoals jij zegt dus al 6 jaar wild laat groeien, ik was 13 toen ik echt geen zin meer in het hele scheer gedoe had, het groeide toch super snel, ik was er klaar mee. Nu ben ik 19, en heb echt een grote bos zwart schaamhaar over heel m'n kunt groeien. Ik trim nooit, ik knip niks bij, en m'n bikinilijn is zo harig nu dat ik daar ook niks meer aan doe. Maar je vraag was hoe wij harige meiden dat dan doen in het zwembad. Ik draag er een met pijpjes, maar aan de bovenkant komen er altijd wel wat kutharen of krulletjes van tussen m'n elastieke rand naar buiten. Ach, na 6 jaar boeid het me echt niks meer hoor!! Ja, ik zie heus wel de jongens naar m'n slip kijken, tja dat zien ze ook niet elke dag hi hi!! En als ik uit het bad klim zakt m'n broekje vaak een stuk naar meneden...Dan zitten er net weer wat vjongeren die het net weer allemaal op de 1e rij zien...ja, dat verberg je niet zomaar, m'n broekje zakt meestal tot de helft af, dus een helft van m'n bos kut haar is dan duidelijk zichtbaar!! Als ik snel alles weer naar binnen heb gedaan is het nog steeds duidelijk te zien dat ik een grote bos verstop: ik heb namelijk een grote bobbel bij m'n kruis, dat is m'n samen gedrukt kut haar
    Mn okselhaar is goed zichtbaar omdat ik zwart schaamhaar heb, dus ook bij m'n oksels, logisch. Ik ga met m'n vriend vaak naar 't naaktstrand, ja ik heb al een jaar een vriend, hij geeft er echt niks om dat ik zo harig ben, hij zegt altijd dat het mijn keus is om zo behaard te zijn , en dat vind hij prima
    Waar vind je zo n jongen, ja hij is net 18, en ik heb echt veel meer schaamhaar dan hij hi hi !! Maar ik zit goed in m'n vel hoor, het is toen m'n keus geweest om een lekkere bos haar te laten groeien, die heb ik nu. Nee hoor, ik schaam me dus echt nooit, doe tanktopjes aan in de zomer, dan ziet iedereen m n okselhaar wel, schijt, mijn keuze !!!
    Dus ts van 17, meiden met een grote bos kuthaar en zo hebben daar vaak zelf voor gekozen, en het voelt echt heerlijk als ik met m'n vingers door m'n Oerwoud streel en dr lekker door heen kroel als ik me weer eens vinger, ja ( 2 x per dag hi hi!!) Ja het is een fijt dat je vaak blikken en commentaar krijgt, maar dat boeid ons harige meiden niet hi hi!! Xxx

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi jongen van 23, ieder z'n meug natuurlijk maar ik merk wel dat veel jongens er geil van worden gezien de bult die ze krijgen in hun zwembroek! Mijn vriendin vindt dat opwindend en ik heb er ook geen probleem mee en krijg zelfs ook een stijve als ik een vriendin van haar zie met ook ietsje er bovenuit. Zolang ze bij mij blijft en niet vreemd gaat prima zo.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @ jongen van 22: ik zou het niet fijn vinden als anderen het schaamhaar van mijn vriendin zouden kunnen zien. Het zijn bij haar overigens ook geen krulletjes, haar schaamhaar is meer recht. Ze heeft een behoorlijk harige poes, ik ben blij dat alles gewoon nog net in haar bikinibroekje blijft, en zij zelf heeft dat ook liever.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriendin scheert het schaamhaar (of liever 'prethaar') in haar liezen wel maar aan de bovenkant komen vaak leuke krulletjes boven haar héél kleine bikinibroekje uit en dat vind ik er geil en geeft ook reactie in mijn zwembroekje. Heerlijk om te zien en bij mezelf komen ook die krulletjes er bovenuit want mijn vriendin vindt dat ook geil en opwindend. Wie vindt dit nog meer of zijn wij de enigen?!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Zeker de meisjes die donker behaard zijn hebben ook 'last van' behaarde benen en haar op hun armen. Of eigenlijk beter gezegd; die donkere haren op armen en benen vallen daardoor beter op. Nou, als je dan je benen bijwerkt, dan doe je natuurlijk ook gelijk je bikinilijn. Nogal logisch.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • De meeste meisjes epileren het schaamhaar in hun liezen wel weg denk ik of ze scheren daar. Maar ik ken er eentje van school die altijd een bikinibroekje in boxershortvorm draagt en ze zegt dat ze er niks aan doet.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij mijn vriendin past het allemaal net binnen haar bikinibroekje. Het had ook niet meer haar moeten zijn, en haar bikinibroekje had ook niet kleiner moeten zijn.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • We doen toch minimaal de bikinilijn, gekkerd. Dat zou toch een vies gezicht zijn.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten