Skip to content
12 reacties
727 weergaves

Ik word rood als ik een jongen leuk vind.

In het begin kan ik gewoon met iedere jongen praten, maar als ik dan ineens vind dat hij aantrekkelijk is wordt mijn gezicht rood. Gisteren had ik een afspraakje met een jongen van mijn opleiding en die vind ik echt sexy en ik was er al bang voor. Hij haalde mij van de trein en toen ik hem alleen maar zag wham zo’n soort opvlieger. Het lijkt sinds corona steeds erger te worden. Een vriendin zegt dat het komt omdat ik geen seks meer heb, maar ik masturbeer me versleten vingers.
Verder weet zijn ook niet en ook niet wat ik er tegen kan doen.
Dus ik vraag het hier, want ik verraad mezelf en die jongen denkt dan dat ik verder ook opgewonden raak.

20 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • TS@J21. Wat leuk dat er hier na drie weken weer gereageerd wordt. Die jongen is wel een beetje als jij, alleen ten huwelijk (haha) heeft hij mij nog niet gevraagd. Ik had inmiddels besloten om mezelf er overheen te zetten en hem gewoon aan te blijven kijken en ja dan schiet je in de lach en breekt het ijs en dat wordt dan zoenen. Aan seks dacht hij zo te zien wel en daar zat hij wel even mee (hihi) , maar ik vond dat uiteraard een compliment. Ik was daar erg aan toe en hij ook. Ik moest gewoon even over een hobbel heen, normaal kom je jongens in een groep tegen en gaat het bijna vanzelf en kun je heel subtiel zijn, nu met Corona moet je het anders aanpakken en dat geldt natuurlijk ook voor jongens.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Wees blij dat de jongen die jij leuk vind meteen kan zien dat jij hem leuk vind dat scheelt een hoop gedoe. Ik zou het prachtig vinden als je tegenover me stond te blozen en stotteren. Dan zou ik je echt schattig vinden en waarschijnlijk ter plekke ten huwelijk vragen. Ik heb dat alleen meegemaakt met een klein grietje van 5 die bloost als ze me ziet maar waarom weet ik niet en zij vast ook niet. Ik durf te wedden dat de jongen die jij leuk vind ook voor je smelt als ie jouw zo ziet blozen. Dan denkt hij eerder aan knuffelen en kroelen dan aan seks.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • heb ik ook als ik een meisje zie

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Mij idee M15, maar ik denk dat TS bang is dat die jongen dan denkt dat haar broekje vochtig wordt, dat zal dus wel het geval zijn, haha, maar dan nog. Snap haar probleem niet helemaal. Of ze is straalverliefd op die jongen, maar dan moet ze dat hier zeggen, ook nix mis mee.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Zolang je niet pimpelpaars wordt en naar lucht gaat happen is er niet zoveel aan de hand. De verkleuring zal op den duur minder worden.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet TS, ja ik weet er alles van. Maak woensdag lekkere hapjes voor bij het huiswerk....iets wat past bij een lekker flesje wijn.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Wel TS @M20: Zou eigenlijk best kunnen en waarom niet, maar dat met ik wel kunnen. Een spetter is het niet maar wel sexy. We bespreken samen huiswerk. Hij is niet bezet en heeft echt niets geprobeerd, maar is wel hoffelijk. Ik heb het met een andere vriendin besproken, die zag porno op mijn PC staan.
    Heel onschuldige, maar je moet wel op de hoogte blijven hoe naakte jongens eruit zien en wat je daarmee kunt doen.
    Ze heeft hetzelfde probleem. Niet van het rood worden, maar het droogstaan. Zolang er geen club is en geen feesten komen we geen jongens tegen als we een glas wijn teveel op hebben en gebeurt er dus niets. Woensdag komt hij bij mij en ik ga niets proberen maar mij wel wat opener gedragen en maar lachen als ik rood wordt. Misschien we leuk voor hem om te weten dat hij mij een beetje opwindt.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben niet TS. Ik zou eerder aan je vragen What’s the problem?
    Kennelijk is het je teveel geworden toen met die jongen van je opleiding. Maar die vind je toch heel leuk?
    Een beetje rood staat leuk en wat geeft het dat hij denkt dat je opgewonden bent. Laat het lekker gebeuren, al voel je het in je broekje. Een blozend gezicht is nog leuker als je lacht.
    Het leuke is dat als je het over je laat komen en je je er niet druk over maakt, wordt je minder rood.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat voor gedachtes ik bij een spetter krijg @j21. De vraag stellen is hem beantwoorden. En nee, mijn broekje hou ik dan wel droog. Die jongen had misschien ook wel zo’n gedachte, dat hoop ik eigenlijk, maar hij verraadt het niet met een rode boei en ik wel. En hij denkt natuurlijk hetzelfde al jullie. Thats the problem.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Inderdaad niet erg, staat vaak heel leuk. Als het erger is bij een jongen die je zelf sexy noemt is het toch we duidelijk. Ik ben meer benieuwd naar wat voor gedachtes je hebt als je die rode kop krijgt. En denk je dat die jongen zulke gedachtes niet heeft?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Is toch niet erg? Beter rood dan groen denk ik dan.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Het kan zijn dat het een kettingreactie is. Je denkt dat je rood wordt als je een jongen leuk vindt en daar schaam je je voor en dan krijg je schaamrood.

    Veel vingeren maakt je niet blind voor een spetter hoor. Juist als je droog staat is de minste geringste gedacht aan seks met iemand die vlakbij je is genoeg om de hormonen op gang te brengen. Dat begint met die blos en dan komt je broekje aan de beurt. Laat lekker gebeuren, die jongen kan het wel denken, maar weet het toch niet zeker.

    In beide gevallen is het beste om veel aantrekkelijke jongens te ontmoeten en op het goede moment aan je hormonen toe te geven.

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten