Skip to content
8 reacties
2960 weergaves

Opdrachten

Ik wil eens geil zijn door mezelf opdrachten te laten uitvoeren en heel geil te worden, iemand ideeën?

15 jaar
3 jaren geleden

8 Reacties

  • Deze is een leuke: tijdens een online les, fantaseer over hoe het zou zijn als je nu in je broek zou plassen? Beeld je in dat je nu zou plassen, met al die 25 blikken van de anderen op jou gericht. Heel misschien zouden ze het kunnen horen, maar ze zouden niet weten wat het is, of bij wie, want het is buiten beeld. Dus je hoeft het niet in het echt te doen. Gewoon erover fantaseren is ook al heel opwindend als je maar genoeg fantasie hebt. Maar je mag het natuurlijk wel echt doen, of slechts een paar scheutjes, voor nog meer spanning.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Geen slipje onder je rokje op de fiets is een leuke. Als t mooi weer is ga ik soms fietsen met mn piemel er uit en dan meisjes die langskomen flashen. Ik heb ook een broek zonder zak en dan kan ik lekker aan mezelf zitten als mn lerares wat uitlegt bijvoorbeeld of in de bus of trein. Webcammen vind ik ook leuk maar het is lastig om meiden te vinden om gezellig mee te cammen en dan misschien wel naakt te worden of te masturberen. Maar soms vind je die. Heb je al eens met een electrische tandenborstel gespeeld? Of knikkers in een condoom doen en kijken hoe groot je ze kan verstoppen. :) Veel plezier,. het is het balngrijkste dat je geniet.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ga een keer in bad jezelf vingeren of dingen proberen om mee te vingeren of heel erg alles lang uitstellen om dingen te doen

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik geef mezelf de opdracht om niet te gaan plassen op de wc en het zo lang mogelijk op te houden. Dan moet ik van mezelf in leren legging of skinny jeans naar de stad of ik moet een paar uur op de atb gaan fietsen. Het levert me zowiezo altijd een natte broek op omdat ik op gegeven moment in mijn broek plas.. Thuis ga ik dan douchen met mijn kleding aan. Ik heb een fetisj voor broekplassen en natte kleding. Ik vind het geil en opwindend om in een natte plasbroek te lopen en dan te gaan douchen met mijn kleding aan.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey topicstarter Miss kan je eens op dd fiets je rokje net iets teveel omhoog doen zodat mensen je "onderkant" kunnen zien

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind heel geil om me zelf te vinger voor het raam. Maar doe het alleen als het donker is.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • 1. Ga naar de bossen en ga daar masturberen 2. Masturbeer op de fiets 3. Draag een week lang geen ondergoed(dus geen string en geen bh) 4. Masturbeer met ijsklontjes

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Heyy,, ik weet dat meisjes het geil vinden als ze hun kutje strelen, en als je dan op dat moment kleren aan heb, kan je je langzaam uitkleden, en dan kan je merken dat je kutje natter wordt. Evt kan je dan ook speeltjes gebruiken, om het veel spannender te maken.. ik hoop dat je hier wat aan heb! Gr!

    23 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten