Skip to content
24 reacties
2243 weergaves

Help, vriend van mijn broer windt mij enorm op, maar ik kom niet verder.

Ja, hij blijft hier regelmatig, ook al voor de avondklok. Ik heb een soort appartementje op zolder samen met mijn zus, maar die isbij haar vriend. Ze komen als hij hier is bij mij ‘s avonds vaak een drankje halen e altijd ‘s ochtends thee, koffie ontbijt.
Enorm gezellig en hij hield al gauuw mijn schouders vast en ging met zijn hand door mijn haar. Ik dus ook bij hem. Ook plagerig aan elkaars billen. Ik drijf dan echt, maar in zijn boxer geen beweging. Hij moet doorhebben dat ik opgewonden raak, maar hij gaat niet verder, ook niet als mijn broer beneden gaat douchen. Zondagochtend moet het gebeuren anders gebeurt het nooit, maar hoe moet ik het aanpakken? Ik heb het best al met vriendjes gedaan hoor en ik wil best het initiatief nemen , maar durf niet te hard.

20 jaar
3 jaren geleden

24 Reacties

  • Jij bedankt dat je zo nu en dan nog even reageert. Al te vaak post iemand een topic en daarna hoor je nooit nog wat van hem /haar. Je schrijft ook zo mooi en oprecht over liefde en erotiek. Om eerlijk te zijn : stiekem ben ik ook een beetje verliefd geraakt op jou en ik hoop - nee, ik weet zeker - dat jullie heel gelukkig gaan worden. Fijne Valentijndag.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts nog even. Ja jongen 20, je hebt helemaal gelijk. Het was voor mij te veel een spelletje dat ik moest winnen. Ik had te weinig oog voor zijn situatie. Ik was aan het overkoken. We hadden daar gewoon open over moeten praten net als alle andere dingen. Toen dat gebeurd was, was het simpel. Ik schaamde me er daar ook niet voor dat ik het met hun zoontje of broertje deed. Hij had me zelf het huis in gevraagd.

    Dat was inderdaad speciaal meisje 22 , dat wakker worden is zo heerlijk en nu ook nog net alsof je droomt. Vanmorgen weer alleen wakker geworden en wist na twee dagen al niet wat ik moest.
    Ja, onder de douche ook heerlijk, maar we hebben allemaal rare habbits en ik ben niet 100 procent waterdicht dus dat gaat me ook overkomen. Maar goed hij zal toch ook wel eens erg moeten van al dat gekletter.

    Bedankt nogmaals voor de lieve reacties

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Jullie gaan vast een heerlijke tijd tegemoet waar je elkaar nog beter leert kennen. Ik herinner me nog dat al is het maar een keer in de week niet alleen wakker worden nog lekkerder is dan samen naar bed en samen douchen wat een lol, totdat je dan vergeet dat je samen bent en bij wat aandrang door al dat water het maar laat lopen. Allemaal lol als je er zo positief als jullie instapt.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Boxer ging niet uit? Lees ik dat nou goed? Die jongen is echt wel super gentleman. Wil zichzelf absoluut niet seksueel opdringen. Die hoffelijkheid kostte hem ongetwijfeld onmenselijk veel moeite. Heel wat jongens hadden jou als een gek besprongen met of zonder jouw instemming. Hij respecteert je. Je treft het met hem maar het ziet ernaar uit dat je nog 1 keertje het initiatief zal moeten nemen voor de laatste stap. Je hebt al bewezen dat je daar heel goed in bent :-)

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Hier TS. Wat een reacties en allemaal positief, zelfs over mijn sletterig gedrag (woorden van mijn broer).
    Ja, jongen van 20, ik denk dat we al een soort stel zijn. Dat is misschien erg vlug, maar hij komt hier al sinds oktober regelmatig en we hebben al heel veel gepraat over serieuze dingen en gedold. Eigenlijk hadden we ons over alles al blootgegeven alleen die klote boxer ging niet uit. Op zich best een sexy ding hoor, maar dat maakte het alleen maar erger voor me. Aan jongen van 17, het was een selfservice ontbijt en ja slipje maar met hemdje. Hoe ik verder wilde gaan, nou ik ben geen type voor push up en stringetjes, maar heb wel overwogen om nonchalant uit de douche binnen te lopen.
    Ook keken we elkaar vaak recht en streng in de ogen en schoten dan in de lach, ik had dan de behoefte om vol op zijn mond te gaan zoenen of ergens te grijpen of hoopte dat hij dat dan zou doen. Ik snap dat het idioot was, maar mijn broer had dus allang door dat het zo af moest lopen.
    Ook van mijn beste vriendin en zijn beste vriend kwam een reactie he he eindelijk....van mijn vader een heel droge oh ik dacht dat dat allang zo was.
    Alles net als van jullie leuk, we gaan er van genieten en dat lukt prima met lockdown en avondklokl, voorlopig dan want er zijn plannen om dingen samen te doen er moeten anderen hem ook zien.
    Vragen beantwoord ik uiteraard nog.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ook wel goed dat je een jongen hebt die zich niet makkelijk laat verleiden, want daar was je overduidelijk mee bezig. Een reden te meer om jullie veel geluk te wensen.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat een hartverwarmende story. Bedankt TS om dit (bijna) live te delen met ons. Jullie lijken me twee geweldige mensen die mekaar gevonden hebben.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Wie wordt er nu niet verliefd op een meisje dat in haar slipje (daar ga ik even vanuit) koffie thee en onbijtjes smorgens voor je klaar maakt.
    Maar je had gepland om het nog erger voor hem te maken dus vertel dan wat je van plan was. Dat kan hier best want het onderwerp is sex enzo.
    Uiteraard veel geluk, ik zou je wat langer in de zenuwen hebben laten zitten zeker als je daardoor in je broek piste.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat een heerlijk verhaal toch!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hihi, wat ontzettend leuk. Ik zie het zo voor me. Die jongen zijn laatste verdedigingslinie van zijn maagdelijkheid stond door beginnende erectie op instorten. Hij wil bellen om zich over te geven maar TS is hem voor en plast van de zenuwen in haar broek. Zijn moeder stopt ze samen lekker onder de wol en ze leefden nog lang en gelukkig

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Dus jullie zijn nu echt een stel? Goh wat mooi. En dat op twee dagen van Valentijn. Wat kan het leven toch mooi zijn. Ik weet dat iedereen die hier meegeleefd heeft met jou heel erg blij is met dit geweldige nieuws. Ik wens jullie alvast heeeeel veel geluk. Happy Valentine, TS.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts nog voor jongen 20. Ja spannend gisteren ook even heel erg voor mij toen ik opbelde en hij heel ernstig begon dat hij mij ook wilde spreken. Ik plaste op een haar na in mijn broek. Gelukkig zei hij daarna iets heel liefs. Maar ik was degene die bang was om een blauwtje te lopen , want hij kon niet anders dan begrijpen dat ik dol op hem en bloedje was. Ik verborg dat ook niet meer. Hij zat zichzelf vreselijk in bedwang te houden, maar dat wist ik niet. Dat kon hij niet nog een weekend aan., ja en ik zat te plannen om het nog moeilijker voor hem te maken, ik ben heel erg.. nou ja ook mijn broer is er heel blij over.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Hier TS. Ja jongen 20 dat was het grote punt, hij zat met de situatie en wilde daarom ook met me praten voor hij dit weekend weer bij ons zou zijn. Hij wist al dat hij het niet meer tegen kon houden. Dat zag hij goed.
    Ik was hem dankzij jullie net voor. We hadden uiteindelijk een lang gesprek op facetime voordat ik naar hem toe ging en toen was alles al duidelijk.
    Het is overigens niet de beste vriend van mij broer maar een studievriend waar hij samen opdracht mee doet, maar goed de leukste....behalve aan die opdracht werken ze ook aan het opmaken van de whiskyvoorraad van onze vader hihi.
    Ik wil daar echt niet tussen komen. Vandaar dat hij vandaag met me meegegaan is naar huis en als hij dan morgen de afspraak met mijn boer heeft, dan is hij er al.
    Toe het probleem weg was en hij gisteravond een thuiswedstrijd speelde was hij veel voortvarender.
    De echte details mogen hier niet en zijn ook echt van ons, maar erg leuk was dat hij vanmorgen zei dat we het logeerbed in de logeerkamer die ik had gekregen nog even open moesten trekken. Ik heb toen gezegd dat ik wel tegen zijn moeder zou vertellen dat dat niet gebruikt was. Nadat ik haar vanmorgen bedankt had heb ik dat ook gedaan en toen vond ze me lachend « heerlijk eerlijk ».
    En ja meisje 19 ik hield het eerlijk niet meer droog en was bloedgeil als hij er was maar ik ben ook enorm verliefd.
    Dank jullie voor goede raad en ja ander meisje 19, wie wie beet heeft zullen we wel zien.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • En verder denkt hij : stel dat ze niet op me is en dat ik een blauwtje loop? Wat een afgang dan tegenover mijn beste vriend. Nee, verkering willen met de zus van je beste vriend is een ingrijpende beslissing. Die jongen is natuurlijk niet gay maar hij heeft een extra zetje nodig om hem over de streep te trekken. Overigens is dit een verdomd spannende topic.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Met de zus van mijn beste vriend zou ik toch ook wel meer terughoudend zijn dan met een random onbekend meisje. Want stel dat het wat wordt maar het raakt later weer uit dan ben je ook je beste vriend kwijt. Daarom is die jongen zo aarzelend om een move te maken.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Hij heeft iets waar door ze het moeilijk droog kan houden meisje van 15. Mogelijk durft hij niet of heeft niet veel ervaring. Echt preuts denk ik niet als ik haar lees. Praten en lachen lukt kennelijk prima met hem. Waarom de rest niet ook als hij ontdooid. Ik hoop het na het weekend nog te horen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @m15. Met je eens. Als ik in mijn boxer met een meid aan het dollen ben die bloed geil is dan krijg ik een paal en dan ben ik daar trots op.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou het opgeven. Het wordt nooit wat. Hij lijkt zo besluiteloos. Als je daar het leven mee door moet..........

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja, jongen 20 en ook meisje 19, ik heb hem gebeld en gevraagd of ik vanmiddag even langs kon komen. Dat had hij zelf al willen vragen dus dat klonk goed. Later kreeg ik message of ik bij hen als enige wilde blijven eten....kon daarna blijven vanwege avondklok als ik wilde. Het is meer dan een uur rijden naar hem, maar ik heb een autootje. Ja ik moest wat doen, maar nu was ik zo zenuwachtig dat ik zowat in mijn broek piste.
    We hebben daarna nog erg gelachen aan de telefoon, dus het zal wel goed gaan, mijn broer zegt dat het geweldige mensen zijn. Dank jullie en de avondklok hihi.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou, ik zou het wel weten. Als ik echt op hem was en hij zit wel plagerig aan je, dan zou ik hem op zo'n moment recht aankijken en met een hand hem bij zn broekriem pakken en met mn andere hand over zn gulp wrijven en knijpen. Eens kijken hoe hij dan reageert.... Loopt hij dan weg dan moet je er verder ook geen energie aan geven. Maar misschien heb je wel beet. Letterlijk en figuurlijk, hahaha......

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten