Skip to content
6 reacties
866 weergaves

Gladde benen vriend

Mijn vriend en ik zijn al 2 jaar samen. Hij onthaard al jaren zijn lichaam inclusief benen alleen zijn armen onthaard die niet en dus toen ik hem leerde kennen had hij gladde benen. Hij doet dit niet vanwege sport maar omdat hij het mooier en fijner vindt. Ik vond dit in begin heel apart maar nu ik er aan gewend zou ik stiekem niet meer anders willen al is het natuurlijk zijn keuze als die het wil laten aan groeien.

Hebben meer meiden hier ervaring met mannen die hun benen ontharen en hoe ervaren jullie het?

PS Ik zit niet te wachten op stomme reacties van dat me vriend homo is graag alleen serieuze reacties van meiden die dit weleens in real life hebben gezien/ervaren.

21 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • Broertje en ik hebben niks van haar op ons armen of benen, of oksels of baard of snor. Behalve een heel klein beetje schaamhaar (dat we weg scheren) en het haar op onze kop zijn we glad. Mijn liefje vind dat raar voor een jongen, maar vind het wel heel plezant eigenlijk en is er blij mee. Als we elkaar strelen vind ze het super dat ik niks heb. Ik hoop ook echt dat ik niks ga krijgen, en moest ik dat toch krijgen, ik denk dat ik dan ook het weg scheer omdat ik mooi glad ook wel veel schoner vind.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind persoonlijk jongens die behaard zijn mooier en stoerder dan zo glad. Het moet natuurlijk niet te gek zijn, maar wat borsthaar en ook op armen en benen en liefst een flinke bos schaamhaar vind ik toch wel echt geil en opwindend. Mijn broer scheerde zich eerst ook kaal maar nu, omdat ik het zei, niet meer en ziet er nu zoveel stoerder en geiler
    uit. Ik zou hem zo bij z'n je weet wel willen pakken. Zijn er meer die dat vinden of ben ik nou apart?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriendje is een halve jaar ouder dat ik ben. Hij heeft beginnende haargroei overal. Hij voelt zich daar best onzeker over ook tegenover mij op het strand of op bed. Ik vind het geen probleem maar hij moet er mee lopen. Dus heb ik hem geholpen om alles te scheren van onder zijn kin tot zijn voeten. Ik heb hem lang niet zo gelukkig gezien. Hij werkt het zelf nu een half jaar later nog steeds bij. Zijn vrienden hebben er geloof ik wel een aantal keer wat van gezegd dat hij homo is. Volgens mij is dat jongens onder elkaar eigen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriendje heeft sinds de eerste lockdown zijn benen geschoren. We hebben het er weleens eerder overgehad dat hij nieuwsgierig was hoe het voelt en wat ik ervan vindt. Maar ik had altijd zoiets van het is jouw keuze maar stiekem was ik wel benieuwd maar had ik ook zoiets van nee liever niet. Maar goed toen stond ergens met geschoren benen was ff raar gezicht en voelde apart. Nu onthaart hij nog steeds zijn benen alleen dan met epilator zodat minder snel last hebben van stoppels en haar zachter is. Ik ben er nu zelf aan gewend en moet toegeven dat ik het wel erg lekker vindt.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het niet persé mooier. Maar als je bv aan wielrennen doet, is het gewoon pactisch. Ga maar eens op een massagetafel liggen met behaarde benen.....

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik begrijp je vriendje heel goed. Ik scheer mijn benen ook sinds m’n 17de kaal, net als de rest van mijn lijf. Armen trim ik met een tondeuse korter. Ik vind het er zelf mooier en verzorgder uit zien dan alles laten groeien. Maar ook voelt het kale lekkerder. Mijn vriendin moest wel wennen toen ik ineens alles kaal had maar heeft er nu geen problemen mee. Ze vindt het juist fijner dat ik me zelf extra goed verzorg omdat ze zichzelf ook goed verzorgt.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten