Skip to content
14 reacties
536 weergaves

toekomstmuziek: zwangere jongens

Hoe denken jullie over jongens die zwanger kunnen worden? Net als een zeepaardje de bevalling ondergaan? Ik hoorde dat meisjes, als ze een dag een jongen mochten zijn, zich een piemel lieten aanmeten en de hele dag zouden gaan rukken. Nou, dit is de andere kant: operatietje, baarvadertje plaatsen, plasbuis flink oprekken...........hoe zouden jullie het vinden als dit mogelijk zou worden?

15 jaar
3 jaren geleden

14 Reacties

  • J22, ik heb het niet over toiletgebruik. Maar als je een gender bent maak je neem ik aan gebruik van de wc van de doelgroep die je wenst te zijn. Dit zal voor een genderjongen nog niet meevallen om voor de operatie in een urinoir te pissen. Als je er uit ziet als een meisje en ook zo gekleed gaat dan zul je voor de damestoilet kiezen. Je hebt gelijk in het feit dat je of jongen of meisje bent. Je kunt niet niets of genderneutraal zijn, is ook mijn mening. Maar het feit blijft dat moeder natuur ook fouten maakt tijdens de ontwikkeling van de foetus. Mijn vriendin is op en top meid, en zeer vrouwelijk, maar geboren als een jongen. Een "meisje" van vroeger bij ons uit de straat was in groep 1 al een jongen. Het is nu een beer van een kerel en politieagent.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • M22. Wat jij schrijft omtrent gender man of vrouw geboren zijn en in het verkeerde lichaam zitten weet ik ook wel en heb ik van heel dichtbij meegemaakt (en nog), want het duurt gewoon erg lang voordat er door de medische wereld daadwerkelijk ingegrepen cq. geholpen wordt. Dit neemt niet weg dat het woord transgender eigenlijk niet klopt. Wat versta jij bv. onder een transgender openbaar toilet?! Wat is het verschil met een dames- of herentoilet? Je gaat toch of naar de dames, of naar de heren en niet er tussenin?!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • J22. Een gender vrouw is dus als jongen geboren maar in een verkeerd lichaam. Vaak zijn ze als peuter of kleuter er al bewust van dat ze een meisje zijn. Andersom heb je het natuurlijk ook, meisjes die jongens zijn. Er zijn genoeg discussies over de ethiek op dit punt. De natuur bepaald... Jaa, maar maakt ook fouten. Mijn hartsvriendin is gender en voor haar en alle andere meiden zoals zij, zou ik deze mogelijkheid graag gunnen. De benaming "het" is denigrerend en kwetsend, net als alle benamingen voor homoseksualiteit.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje @22, hoe moet ik dat zien: een transgender vrouw? Dan is het toch een vrouw?! Daarom is zuiver gezien een transgender een 'het' en een 'het' bestaat niet dus is of wordt het een vrouw of een man.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • J20....jij snapt het helemaal......maar dram eens als je durft? Meisjes zijn liever M17? Ik moet het nog zien tijdens een bevalling. M20 wil bevallen via de achterkant? Lijkt mij voor een jongen ook geweldig........schuif aan de kant, die protestant....het moet rijmen en prostaat werd moeilijk. Herman Finkers weet haarfijn te vertellen waar vrouwen beter in zijn.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Tuurlijk is dit fantasie van TS maar wel een leuke fantasie. Een mentale opkikker in deze sombere tijden. Best een grappig onderwerp om ff lekker idioot over door te drammen. Daar ben ik namelijk heel erg goed in :-))

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind mannen niet geschikt voor het baren van kindjes, vrouwen zijn meestal veel liever.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Vrouwen bevallen niet door de plasbuis dus dit is onzin

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • M15, dank je voor de kinderbijslag maar die moet dan wel fors omhoog zodat kinderen winstgevend worden. En verder wil ik anaal bevallen want door mijn plasbuis gaat het veel te lang duren :-)

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • In theorie zou bij een jongen of man een baarmoeder ingebracht kunnen worden. Er zou ook een foetus in kunnen groeien. Maar dan zou het kindje dmv een keizersnede geboren moeten worden, natuurlijker wijs is dit niet mogelijk. Maar vraag me af of je dit zou moeten toestaan. Van nature krijgen vrouwen kinderen, mannen niet. Maar voor een transgender meid of vrouw zou dit wel een mogelijkheid zijn.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou er zijn jongens die zwanger kunnen worden, transjongens namelijk! Voor de rest hoef ik geen zin door mn plasbuis, kinderen baren is voor vrouwen!!

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • J 20.......deal! Jij krijgt ook de kinderbijslag. In jouw voorwaardes schuilt een explosieve toename van de wereldbevolking.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou het helemaal niks vinden. Vrouwen zijn zoveel zachter dan mannen en dus dienen zij zwanger te worden....

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hmmm, ik sta hier niet meteen om te springen. Maar okee op 2 voorwaarden : 1. Ik wil me beslist niet laten neuken om zwanger te worden en 2. Geen 9 maanden zwangerschap maar maximaal twee weken en geen misselijkheid en de bevalling moet volledig pijnloos zijn en in geen geval wil ik de baby zogen.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten