Skip to content
34 reacties
2149 weergaves

knappe leraar

Er is een natuurkundeleraar, die veel meiden en ik ook erg knap vinden. We fantaseren soms hardop hoe het met hem zou zijn en soms fantaseren we dat hij in onze meidengroep is en er van alles gebeurt. Maar hoever mogen we gaan zonder teveel aanstoot te geven? Op woensdag hebben we hem, als alles meezit, over een paar weken twee uur achter elkaar. Als het dan wat warmer wordt zeggen sommige meiden, dat ze zonder beha en flinke Schnitt in de klas willen zitten. En eerlijk...ik heb die gekke dingen zien doen. Hoever mogen wij gaan?

15 jaar
3 jaren geleden

34 Reacties

  • Meisje 15, ik weet iets meer dan jullie in dat gebied. Enigste wat ik jullie wil mee geven is dat het niet oké Is wat jullie aan het doen zijn, en dat het beter is als jullie stoppen met dit gedrag tegenover je leraar. Bij leeftijd genoten kan dat gwn maar een leraar echt niet. Hij/zij heeft een voorbeeld functie hij/zij hoort zich proffesioneel te gedragen en jullie te onderwijzen. Het is een volwassen man en jullie zijn pubermeisjes. Ik hoop dat je dit aanneemt Doe vooral wat je zelf wilt ???? Dit is alleen een tip meisje :)

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Er is geen beter iemand in de wereld dan meisje 18: goed in alles, weet alles uit ervaring en kan zo iedereen voorthelpen. Stel je eens voor, dat ze dat allemaal niet had meegemaakt? De mannen zullen in de rij staan, zou je zo denken, bij zoveel perfectie. Of zouden ze hun bedenkingen hebben bij zo'n zelfingenomen iemand? Nou, ik zou het wel weten.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 15, Hij plaatst dit omdat ik gelijk heb

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Heyy, ik ben het wel echt eens met m18. Ik snap ook niet echt hoe je hier lol in kan zien, maar goed personen verschillen. En m15, ik snap je reactie met dat jullie wel durven te leven niet echt. Hoezo zou je niet kunnen 'leven' als je geen seksuele aandacht vraagt van je docent? Ik leef namelijk prima en doe leuke dingen met vriendinnen, dat is toch een prima leven op je 15e? Hoezo zou je op je 15e perse iemand een stijve willen bezorgen en dan al helemaal de docent. Je kunt jezelf hier alleen maar mee in de nesten werken. Maar goed doe lekker wat je wilt, want wij kunnen het jullie niet verbieden.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ho, ho, meisje van 18, moet dat meisje nog zo veel leren over het leven? En jij bent volleerd wat dat betreft? Nou ik denk van niet, want je komt zelf nog maar net kijken! Jullie moeten allebei nog heel veel leren over het leven en ik zelf trouwens ook. Wanneer ben je op dat vlak trouwens uitgeleerd? Nooit denk ik. Iets anders is het opdoen van mensenkennis en dat is eigenlijk minstens zo belangrijk. Uit je uitlatingen hier blijkt dat je daar nog niet zo bar veel kennis van hebt opgedaan. Laat in vredesnaam dat meisje van 15 nou maar. Je bent haar moeder niet. Die is er om haar op te voeden en niet jij al denk je de wijsheid in pacht te hebben, dus hou op met dit ge......!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Let op je woorden? Dat ze jouw stukje geplaatst hebben! En als spelling een item was? Jij bent zo goed, jij weet alles beter, maar met spelling zeker niet. Waarschijnlijk vindt dat verlegen en misbruikte meisje dat niet belangrijk! Het lijkt op jongenstaal. Dat ze scheldwoorden als het door jou genoemde "aandachtshoer" nog plaatsen! Deze moderator vindt schelden dus goed? Oh,oh! dat enorme verschil tussen de moderatoren.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 22, met aanranden bedoel ik ongewenst aanraken zoals bij de borsten, billen en geslachtsdelen. Dat valt onder aanranding !! En meisje 15 aub je moet nog veel Leren over het leven en ik weet het wel iets beter dan jij ?? dus let op je woorden dame. Doe vooral Wat je leuk vind na mate je ouder bent dan begin je pas te beseffen wat voor aandachtshoer je/jullie waren :) en ja genieten van het leven hoort inderdaad, maar dit kan je geen genieten noemen (seksuele aandacht vragen van je leraar) meid jij en je vriendinnen staan voor gek. Ik zeg het alvast

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • M18 is volgens mij nu al rijp voor het bejaardentehuis. Als iemand aan mij zit roep ik niet om hulp of zo. Ja soms gebeurt dat en dan zoen ik er op los. Jij gaat niet voor mij bepalen wat lol is. ga rummikub spelen of zoiets.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik wist niet dat aanraken ook al onder de noemer aanranden valt? Is het in Nederland al zo ver dat je niemand meer aan kan of mag raken?? Dit is wel een enorme contact armoede, zeker als je dit afzet tegen de omgangsvormen in zuidelijker landen. Wat zijn wij dan een stelletje nuchtere eikels.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Meid alsjeblieft doe iets nuttigs en als hij je straks ook aanraakt dan moet je er niet raar naar opkijken en gaan schreeuwen dat je bent aangerand en onschuldig spelen!! ( al is ongewenst aanraken nooit oke zonder toetstemming) maar doe aub iets nuttigs in je leven! Want dit kan je geen lol noemen in het leven. Zit is alleen maar problemen zoeken voor hem Geniet nog van je dag

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Doel is fun. Ik wil geen seks. Ik denk mijn vriendinnen ook niet. Wel uitdagen.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat is het doel dat je/ jullie willen bereiken? Wil je hem enkel wat opgeilen omdat dat grappig is?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 15 wat bedoel je daar precies mee???

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Helemaal mee eens. Als je wilt uitdagen om een jongen een stijve te geven doe dat bij een jongen van je eigen leeftijd. Dan is er weinig mis mee. Niet bij een man en zeker niet bij een leraar of een trainer. Maar ook bij een jongen moet je dan duidelijk maken dat het een lolletje is en niet serieus....

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • M18, de toon in de zin zegt niets over een onzekere, aangerande en bedreigde meid. En ik ga ze echt niet zeggen wat zij moeten doen en laten. Zij durven tenminste te leven op hun 15de.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Inderdaad, stop er mee voordat je die leraar in de problemen brengt. Als jullie dingen aan hem tonen gaat hij jullie wellicht ook iets tonen en dan?!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 15, ik zou er echt mee stoppen en zeg dat maar ook tegen je vriendinnen

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • M18 Ik snap je bezwaren. Ik geloof dat je nu wel voor jezelf durft op te komen. Juist iemand als jij moet je uitdagen en vertrouwen geven en leren voor zichzelf op te komen. Je begrijpt, dat mijn vriendinnen persoonlijkheid genoeg hebben om op een spaarzaam geklede manier de leerkracht, die echt zo knap is, uit te dagen. Ze schamen zich niet om dingen te tonen en jij volgens mij wel. Bedankt voor het antwoorden.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Hij randde mij aan, en zij allerlei seksuele dingen, “ik hou veel van je “ “ je krijgt de liefdesgroeten van mij” “Ik wil met je zoenen” “ je bent mijn vriendin” Dat zei hij op een hele nare manier. En allerlei chantages/bedreigingen die hij gebruikte. Zoals “ als jij je mond optrekt over dit dan zorg ik dat jij je diploma hier niet haalt” en nog andere chantages maar ik hou het hierbij. Pas aub op!!! Ik heb er na 4 jaar nog steeds enorm veel last van ik zoek hulp bij een psycholoog. En ja ik durfde in die tijd niet echt voor mezelf op te komen daarom koos hij mij ook uit.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • En ik gaf geen aanleiding, ik had hem ook niet verleidt ofzo.

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten