Skip to content
19 reacties
4699 weergaves

Laser ontharen

Hoi hoi iemand ervaring met laser ontharen wil graag mijn schaam haar laten doen maar weet niet of ik alles moet doen een streepje laten staan of alleen de bikinilijn laten weg halen iemand ervaring en tips? Xx

22 jaar
3 jaren geleden

19 Reacties

  • J19 mooi hoor gladde schaamstreek vind ik heel mooi bij een jongen en niet zoon oerwoud aan haar dat het niet meer terugkomt is alleen maar mooi xxx

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb het ook laten doen, om een gladde schaamstreek te krijgen. Het werkte, pijnlloos en met resultaat. Maar, ik ben van gedachte veranderd en wil het weer laten groeien, en dat lukt dus niet meer. Spijt nu, a;s haren op mijn.......

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik hoef nog paar behandelingen en dan zijn mijn schaakstreek en billen volledig glad. Ben met de haargroei die nu al heel weinig is heel blij. Oriënteer je wel goed in een goede schoonheidssalon en kijk niet alleen naar de prijs.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • lekker glad hier met IPL en niks meer scheren of stoppels en er valt niet veel te zien ...geen haartjes ,,

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 22 wat wil je daar aan zien? Het resultaat is dan gewoon kaal.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi hoi leuk allemaal te lezen ik zou wel eens jullie resultaat willen zien hoe het er echt uit zien na het laseren x

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik terug. Ik heb ergens gelezen: als je het zelf doet, begin op de allerlaagste stand, op een klein en onopvallend plekje. Wacht dan een paar dagen en kijk wat het doet. Als het niet genoeg werkt, verhoog dan geleidelijk de intensiteit, wacht terug een paar dagen, enz..., tot je een niveau hebt waarbij wel de haartjes loskomen, maar je nog geen pijn en brandwonden krijgt. Het verschilt ook van haartype en huidtype.

    De haartjes vallen niet direct uit: de worteltjes gaan kapot, maar het duurt een paar dagen voor ze loskomen (bij mijn vriendin toch). Dus je moet na elke test echt wel een tijdje wachten, een paar dagen, voor je de intensiteit verhoogt.

    Je moet vooral heel veel geduld hebben. Als je snel resultaat wil, kan je best blijven scheren voor het onmiddellijke resultaat, en dan tegelijk laseren voor het resultaat op lange termijn, een paar maanden. De intensiteit zeker niet te snel verhogen: je wilt daar geen brandwonden en pijnlijke littekens.

    Mijn vriendin zei dat de pijn bij elke flits vergelijkbaar is met een elastiekje dat je tegen je been laat petsen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb juist mijn schaamhaar terug laten groeien. Ik vind kaal niet mooi en mijn vriend houd ook toevallig van veel schaamhaar dus komt goed uit

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • hier oo lekker kaal en door IPL behandeling lekker weg ...niks scheren en stoppeltjes

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou het maar jammer vinden als een meid het laat laseren zodat ze altijd helemaal glad is. Ik hou van schaamhaar en op z'n minst zou ik wat afwisseling wel leuk vinden. Als een meisje helemaal niks meer kan laten groeien omdat alles weggelaserd is zou ik het wat saai vinden.

    Dan liever gewoon scheren, als ze het er toch af wil hebben, dat is niet zo definitief.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij hebben ons doormiddel van lichtflitsen (ipl)schaamstreek volledig laten ontharen.het is wel een kostbare zaak.maar we zijn er erg blij mee.om lekker glad en kaal te zijn.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 23 bedoel je zeker ?? Ik was bij JustWelness in Alkmaar. Dat was een keten met zaken in een paar grote plaatsen. Ik wilde mijn schaamstreek helemaal kaal laten lazeren. Bij de intake beweerde het meisje (denk dat ze nog niet eens 18 was) Dat de schaamstreek niet de balzak en piemel bevatte. hmm wie heeft er bij biologie niet op gelet? Maar goed 1 heel klein plekje gratis bij de intake geprobeerd dat was echt 1 vierkante millimeter. Dat plekje voelt dus nu na 1 jaar nog steeds alsof er een hete waterdruppel op valt. Ben blij dat ze niet meteen me hele zaakje heeft gedaan ??

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 23 dat is vervelend welk bedrijf was dat wat failit is gegaan? Heb je daar al wel een behandeling gehad of totoaal niet en het stukje wat je als proef heb laten doen welk lichaams deel was dat is daar verandering gekomen of totaal niks? Xx

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb ook eens een intake gesprek gehad over lazer ontharen dat bedrijf is nu failliet. Maar alle aanbieders flikken een nare streek vind ik. Ze adverteren met prijzen per lichaamsdeel. Dan lees je bijvoorbeeld €50 schaamstreek. Kom je er bij de intake pas achter dat dat 50 per behandeling is. En dat ieder mens een ander aantal nodig heeft. Het m18 hierboven schreef bij doe het zelf apparatuur dat je bij verkeerd gebruik brandwonden of oog schade oploopt. Voor het aanbieden van laser behandelingen hoeven mensen niet geschoold of gecertificeerd te zijn. De medewerkers die jouw behandelingen doen kunnen jouw dus ook behoorlijk verwonden. Tot derde graad brandwonden aan toe dan heb je blijvende littekens. Ik liet bij de intake 1 heel klein plekje doen om te voelen hoe het is. Dat plekje voel ik nu na 1 jaar nog steeds. Kijk heel goed uit voor je ergens naar toe gaat, zoek heel goed naar onafhankelijke recensies.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb eens op internet gezocht. Er zijn blijkbaar doe-het-zelf machientjes, tussen 300 en 500 dollar. Maar je moet daar echt wel voorzichtig mee zijn: als je per ongeluk in je ogen flitst, kan je blind zijn, want ze verbranden evengoed je oogcellen als je haarcellen. Je moet een goede beschermbril hebben. En niet laten rondslingeren als er kleine kinderen zijn. Er kunnen nevenwerkingen zijn als je ze verkeerd instelt (te hevig): verbrande huid, verkleuring, pijn,...

    Zie wikipedia:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Laser_hair_removal

    En hier een vergelijking van toestelletjes, met prijs en uitleg:
    https://www.cosmopolitan.com/style-beauty/beauty/g30112097/best-laser-hair-removal-at-home/

    Ik denk dat je best eerst een cursusje gaat volgen. (Maar waar?) En je moet geduld hebben: 1x per week gedurende een paar maand voor alles weg is. Maar het is wel veel goedkoper dan laten doen, je haalt die prijs er snel uit.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • er zijn ook van die ipl lampen dingen e koop zodat je thuis kan ontharen/ licht therapie ..of het werk ??? geen idee

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Gladde schaamlippen zijn altijd mooi, en je driehoek, of streep, of kaal, die keuze houden is leuk toch?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Moet inderdaad vaker, en is behoorlijk duur wel. Maar, het resultaat is wel mooi, zelfs al zul je af en toe nog eens moeten. Het is prachtig, altijd glad zijn, je schaamlippen altijd mooi zichtbaar. En ja, zeker, uiteraard laat je ook rond je anus doen. En als je dan tóch bezig bent, doe dan gewoon ook je driehoekje, ga gewoon voor meisjesachtig glad. Bedenk je wel goed van tevoren dat je zomaar jaren geen haargroei meer zult hebben , in elk geval van de haartjes die goed geraakt zijn. En dat je dus, als je wat grotere binnenste lippen hebt, altijd zult hebben dat die goed zichtbaar zijn. Maar goed, daar zul je al wel over nagedacht hebben. Zelf vind ik laseren gewoon veel te duur, scheren onder de douch gaat ook prima. En ik zou er ook wel een beetje tegenop zien me meerdere keren zo intiem te moeten laten zien aan de dame van de laserkliniek, ook al is het gewoon haar werk. De gel die er op gaat, het prikken van die laser, en dat in combinatie met tohc geheid zichtbare opwinding, opgezwollen schaamlippen en geilnat dat uit me lekt, nee, laat mij maar lekker douchen en me dan scheren.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Een vriendin heeft dat laten doen. Zij had meerdere sessies nodig, met tussentijd, om ook de haartwortels die in rustfase zijn, mee te hebben. Maar ook daarna bleven er haartjes terugkomen, dus zij moet het regelmatig blijven doen.

    Voor jou misschien geen probleem, maar als je nog te jong en niet volgroeid bent, niet "volhaard", dan komen er ook nog nieuwe haartjes bij tussen je dijen en billen, die je nadien moet laten doen. Ik weet niet op welke leeftijd je alle haartjes hebt, rond de 20?

    Als ik het zou laten doen, dan zou ik alles doen. Niks geen streepjes houden. En ook het haar tussen je dijen en meer naar achter tussen je billen natuurlijk laten doen.

    Is wel erg duur: bij mijn vriendin kostte het rond de 1000 euro. Dus vraag op voorhand goed na hoeveel sessies je nodig hebt, hoeveel elk kost, en hoe lang het nadien goed blijft.

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten