Skip to content
6 reacties
2170 weergaves

Opgewonden op het strand

Jongens raken vooral op een naaktstrand nogal eens opgewonden en ik heb zelf ook een keer een stijve gekregen in mijn zwembroek en dat ook bij andere jongens gezien, maar nog nooit een meisje echt nat zien worden. Weten jullie dat te verbergen? Of gebeurt het echt zelden als jullie een leuke jongen naakt zien?

16 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • Dat is een goeie tip van die bankrekening M19, dat is bij mij ook altijd droevig en bijna hopeloos. Maar of ik het ga proberen als komende zomer meiden weer een grapje met me uit gaan halen.....ik gun ze de lol maar denk ik en inderdaad zie je toch wel als ze dan ook opgewonden raken en dan staat het weer gelijk.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @J18....je hebt het wel door. Zoals m21 schrijft voelt het erg nat maar dat zit meer van binnen. Alles wordt dan ook wat dikker en dan ga je door dat gevoel wiebelen zoals jij het noemt. Maar als jij er zo op let, zit jij al met een paal tot aan de maan, toch? Dus wat geeft het dan, jongens verraden zichzelf dan toch erger dan meiden.....

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Harde tepels kan ook door de kou of de wind zijn jongen van 18, maar je hebt gelijk, vooral benen echt stil houden is dan moeilijk en het tegenhouden van het wiebelen maakt het vaak erger. Dus dan maar een give away net als de stijve bij jullie. Het enige wat dan een beetje helpt is niet meer kijken en op mijn iphone mijn banksaldo opzoeken.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zie het af en toe wel. Dan staan de schaamlippen iets verder uit elkaar en het meisje in kwestie gaat met haar benen wiebelen. En dan de tepels natuurlijk.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Zolang het bij kijken blijft dan valt het bij mij wel mee TS. Het voelt soms wel erg vochtig, maar dat is meer inwendig en zeker als je slip en broek draagt loop je geen risico. Bij dun bikini broekje wel uitkijken. Ja en als ik uitgebreid met mijn vriend ga zitten zoenen en knuffelen dan krijgt hij een stijve en ik een natte...had je anders gedacht? Maar dat doen we niet als er anderen dichtbij zitten.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom wil je dat weten?? Nee hoor zo flauw zal ik niet zijn.
    Ik heb dat best wel, de laatste keer toen er een heel leuke jongen zich dromerig stond om te kleden en mijn vriendinnen me er attent op maakten dat ik met mijn mond open lag te staren. Ik was toen best opgewonden geraakt, maar voorover je iets zag kon het ook zweet zijn geweest. Zoveel is dat niet zo vlug bij mij en ik denk bij de meeste. Kijk maar uit, want als je daar te veel op gaat letten, kunnen wij weer lachen.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten