Skip to content
15 reacties
2498 weergaves

Naakt

Hoi hoi, ik ben S en ik ben 15 jaar. Mijn vriendje (ook 15) en ik zijn al 2 jaar samen. Maar we hebben mekaar nog nooit naakt gezien. Ik zou hem zo graag eens naakt zien en hem willen pijpen. Maar als ik over onze toekomstige eerste keer begin intresseert het hem niet. Ook als we samen gaan zwemmen wil hij altijd in aparte hokjes omkleden. Met kerst bleef hij bij mij slapen. Hij wou toen ook dat we allebei apart omkleedde. Eerst ik en dan hij. Ik had toen ook me onesie expres laten open staan zonder bh aan en toen zei hij dat ik dat dicht moest doen. Hij wou zoiets niet zien. Ik werd toen ook wel een beetje pissig.. De volgende ochtend wou hij weer apart omkleden. Ik was door het sleutelgat blijven loeren en net wnr hij naakt stond kwam ik ''per ongeluk'' binnen. Hij heeft helemaal geen kleine lul en kleine ballen (mss dat hij zich daarom schaamde) en hij had ook alles netjes geschoren. Toen werd hij boos. Gisteren met oud op nieuw ging ik bij hem slapen, we gingen rond half 2 slapen en toen we moesten omkleden ben ik gwn op de kamer gebleven, hij kleedde zich uit onder de lakens en deed er ook zn onderbroek aan. Ik had me gwn omgekleed dus ik stond naakt in de kamer. Hij had 1 keer gekeken en dan keek hij niet meer. Ik zag wel dat hij stiekem een stijve kreeg. Ik werd gelijk helemaal nat beneden. Wat kan ik hiermee doen? Ik hou ontzettend veel van hem maar als hij zich zo preuts blijft gedragen hoeft het echt niet meer voor mij. Hij heeft geen ander geloof ofzo... Help me.. Groetjes S

15 jaar
3 jaren geleden

15 Reacties

  • So it was more sex by force, maar dan niet verkrachting? Toch redelijk slim aangepakt lijkt mij. Alleen snap ik nog niet helemaal waarom hij zo enorm terug houden was

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Eind goed, al goed zullen we maar zeggen.

    Veel plezier met elkaar!
    En voor alle andere mensen die in zo'n situatie zitten (j of m), gewoon ervoor gaan of praten, zoals je ziet!

    -L

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier. Morgen komt mn vriendje bij me chillen. Ik dacht ook aan condooms. Ik heb opgezocht hoe je weet welke maat je moet pakken en dat gaan we morgen ff nameten. Hier net over de grens met België ligt een Kruidvat. Dan gaan we daar ff kijken

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is wel een risico om het zonder condoom te doen. In voorvocht kunnen ook spermacellen zitten. Ik wil je niet bang maken hoor, alleen waarschuwen. Let even op je menstruatie. Maar gebruik de volgende keren een condoom of ga aan de pil. De volgende keren zal het ook minder of geen pijn meer doen en dan geniet je nog meer.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier, zonder condoom maar hij kwam niet in me klaar

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat een leuk begin van het nieuwe jaar. Jullie eerste keer en hopelijk nog veel meerdere. Jammer dat jij hem zo moest verleiden, maar het werkte bij hem zeker. Dat het bij jou een beetje pijn deed is normaal, maar dat komt ook door de spanning. Hebben jullie het wel veilig gedaan?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey, ts hier. Hij is gisteren komen slapen en voor we gingen slapen heb ik me naakt op bed gelegd. Toen kwam hij binnen en vroeg waarom ik dat deed. Ik antwoordde hem: Als je me graag ziet en van me houd, kom je binnen en bekijk je me goed. Hij kwam toen binnen en keek naar me, heel goed zelfs. Toen vroeg ik hem of er iets mis aan me was en hij zei dat ik er heel goed en verzorgd uitzag. Hij zei dat ik erg geil uitzag. Toen ik met mn benen open ging liggen, kreeg hij een stijve. Ik vroeg ok hij zich ook wou uitkleden en toen kwam hij naakt langs me op bed liggen. We hebben daarna samen gemasturbeerd, elkaar gemasturbeerd, ik pijpte hem en hij befte me. We hebben ook naakt geslapen. De volgende ochtend (vandaag dus (3 januari)) Heeft hij me voor de eerste keer getongzoend. Dat was geweldig gewoon!!! Na het ontbijt hebben we voor de eerste keer zachtjes gevreeën. Dat deed bij mij wel een beetje pijn. Daarna vroeg ik hem waarom hij zich zo preuts gedraagde en hij zei dat hij het toen nog niet goed wist... Volgend weekend ga ik bij hem slapen

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Gezien het feit dat meisjes over het algemeen mentaal eerder volwassen zijn dan jongens denk ik dat hij er nu gewoon nog niet klaar voor is.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Eerste M18 ben ik Ik hoop dat hij wakker wordt van het gesprek en inziet dat jij het graag wilt. Krijgen we een update van je?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier
    @m15, wss ben jij de grootste geilbak van t dorp, anders zei je zoiets niet
    @ eerste m18, Alleen met verjaardagen of nieuwjaar gwn een kusje op de mond maar tongen nog niet. Mn borsten heeft hij nog niet aangeraakt, mn kont wel maar dat was wss per ongeluk.

    Het komende weekend komt hij opnieuw bij me slapen en ik ga dan een gesprek met hem hebben. Ik ga dan mss ook de hele tijd naakt bij hem zijn. Als hij mij graag ziet en wilt praten gaat hij uiteindelijk toch naar me moeten kijken..

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Mij lijkt het super geil om beide naakt te zijn, en beetje mekaars lichaam verkennen.. je moet is met hem praten, of wat andere ook zeggen hier, dat hij er nog niet klaar voor is.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Echt niet normaal nee. Ik zou er eens met hem over spreken. Het is toch normaal dat je in een vaste relatie mekaars lichaam mag zien.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Je zou verwachten van een jongen dat hij je graag naakt wilt zien. Kussen jullie elkaar wel en ook met de tongen? En heeft hij dan ook nooit je borsten of je kont aangeraakt? Jij zou dan ook moeten merken of hij een erectie krijgt. Probeer toch maar eens om er met hem over te praten, want ik vind het wel vreemd.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Het verschil is wel erg groot: een geheelonthouder tegenover de grootste geilbak van het dorp. Ik zou ergens anders stage gaan lopen. Je kunt hem voor de keuze stellen: nu of uit!

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Hij zal er gewoon nog niet klaar voor zijn. En van dat preuts zijn, tsja, daar zult ge hem dan vanaf moeten helpen vooraleer het verder kan. Maar als ge echt van hem houd, dan mag het niks uitmaken dat hij er nog niet klaar voor is,dat komt wel.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten