Skip to content
16 reacties
1743 weergaves

Droomjongen. Hoe moet hij zijn?

Zijn lichamelijke kenmerken belangrijker dan karaktereigenschappen? Voetballer zijn vaak stoer, sportief lichaam, maar ontrouwe gasten. En studenten hebben vaak een minder gevormd lichaam, maar gebruiken hun verstand en gevoel beter dan hun pikkie. Mijn voorkeur gaat uit naar een gemiddeld gevormde, intelligente student met een karakter om voor iets te gaan. Zijn jullie als ik of gaan jullie liever voor een goed gevormd lichaam, maar een wat leger hoofd en met de kans op een ontrouwe vent. Nu gaat 70% van de mannen vreemd en 60% van de vrouwen, las ik ergens. Hoe ben jij als vrouwelijke partner?

15 jaar
3 jaren geleden

16 Reacties

  • Sorry meisje 17, maar jou verhaal klinkt niet geloofwaardig. 20 jaar en dan bij een speciaal team van de politie? Mijn vriend (25) is brigadier en ik zit op de politieacademie. Bij wat voor speciaal team zit je vriend dan?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind wel leuk als hij goed uitziet met veel tattoos mag ook wel paar jaar ouder zijn

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb nu een perfect vriendje. Hij werkt bij een speciale eenheid van de politie en is 20. Hij is super stoer, gespierd, kan met vuurwapens omgaan en is geweldig in bed. Hij is zeker niet superslim, maar dat maakt me niet uit. Hij heeft vaak geweldige verhalen van zijn werk waar ik graag naar luister en hij ziet en zo cool uit in zijn uniform. En we hebben een open relatie. Hij heeft best vaak seks met andere meiden en ik af en toe met andere jongens. We laten elkaar daarin lekker vrij en dat vind ik ook fijn.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij mij moet gewoon alles kloppen, niet op basis van alleen uiterlijk of hersenen, op deze manier zoek je namelijk specifiek naar iemand op basis van uiterlijke kenmerken en schets je een verkeerd beeld van iemand. Zelf heeft mijn vriend een buikje wat ik erg schattig vind maar ik kan nou niet zeggen dat dat het eerste was waarnaar en keek of dat ik daarop gevallen ben. Ben gewoon echt op hem gevallen als persoon.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • M15, ik ben ook niet zo monogaam, dus ben ik dat gedeelte helemaal eens.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind uiterlijk bij een jongen het aller belangrijkst en dat die goed is in bed. Dat die minder slim is vind ik minder belangrijk. En hij mag best af en toe wat doen met andere meisjes, als ik af en toe ook wat mag doen met andere jongens. Dat is alleen maar lekker toch?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Mooi lichaam, beetje gespierd. Ook een beetje stoer maar ook lief. En qua seks, moet zijn piemel ook niet te klein zijn. Haha.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • M15; het lijkt mij dat jij hier de enige bent die geërgerd bent.
    Je schrijft in je topic; "Voetballer zijn vaak ... ontrouwe gasten. En studenten hebben vaak een minder gevormd lichaam, maar gebruiken hun verstand en gevoel beter dan hun pikkie." Dat breng jij als feiten. 'Bewezen harde cijfers en "dat kun je zelf ook achterhalen" schrijf je. Welke bron jij gebruikt voor je uitspraken vermeldt je niet, maar je wilt ook niet worden aangesproken op je uitspraken.
    Het is logisch dat je een eigen voorkeur hebt voor wat voor jongens jij valt/gaat, maar is het daarom nodig om de jongens die buiten die range vallen zo negatief weg te zetten? Misschien moet je ook eens in de spiegel kijken en je eigen karaktereigenschappen onder de loep nemen. Een beetje zelfinzicht kan nooit geen kwaad.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • M19 moet eerst leren lezen in niet alleen maar geërgerd interpreteren. Nergens in het eerste stukje staat iets over feiten. Het enige dat ik zeg over feiten staat over H.B.O.-ers en universitair geschoolden en dat kun je zelf ook achterhalen. Je geeft maar een draai naar eigen inzicht in de door mij gebruikte woorden. De slotconclusie van jou zal ik onderstrepen als het om jouzelf gaat. Kennelijk raakt het jou ook. Dat zegt wel iets. Voetballers, J17 zijn inderdaad watjes als het over sociaal vermogen gaat. Ik bedoel dan de betaalde voetballers, die veel en veel te veel betaald krijgen en hun verantwoordelijkheid naar de supporters toe absoluut niet kennen en verzanden in hun eigen luiheid en onvermogen.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • TSer, zoek het lekker zelf uit als je vindt dat je al zo wijs bent. Je zal er de komende jaren, dus na je pubertijd, vanzelf achter komen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • M.15; afgezien van het gemiddelde opleidingsniveau zeg jij dat voetballers dus bovendien ontrouwe gasten zijn en dat geschoolden niet weten hoe ze hun pilkie moeten gebruiken..... En dat noem jij feiten? Ik zal ook een vooroordeel geven maar in jouw geval absoluut waar; blonde meisjes zijn oer-dom.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Voetballers zijn ver van stoer. Ze zijn heel vaak watjes en mietjes. Bij het minste als er wat is beginnen ze te janken

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • M 19 en J22........over dat soort figuren spreek ik juist. De waarheid is vaak hard. Het woord "vaak" staat ook in het eerste stukje. Ik veroordeel niemand, maar het is een praktisch gegeven. 70% van de H.B.O.-ers en universitair geschoolden is van het vrouwelijke geslacht. Dat is niet alleen een kwestie van intelligentie, maar van mentaliteit. Het zijn bewezen harde cijfers. Sorry dat jullie daar niet tegen kunnen. Reageer liever op de kern van de vraag.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb geleerd at je wel mag oordelen, maar niet VERoordelen.
    TS is nog erg jong en zal best nog veel leren over dit onderwerp voordat ze 20 is, zo niet dan heeft ze een redelijk psychisch probleem lijkt me zo maar we gaan er van uit dat alles nog ten goede keert.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou als ik jouw was voor een sportief persoon gaan, geen badboys dat loopt niet goed af ; )

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb je wel eens van vooroordelen gehoord? Daar moet je eens over nadenken voordat je zo'n stukje plaatst!

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten