Skip to content
6 reacties
2099 weergaves

orgasme bij neuken

I know dat het niet iets is wat bij veel girls lukt, maar (toch ff benieuwd) in welk standje heb je de meeste kans om zelf ook klaar te komen? Of is het echt gewoon toeval/geluk? En heb ik dat geluk nog niet gehad.
Ik heb al veel seks gehad, met verschillende jongens, maar bij het neuken lukt het me nooit klaar te komen.

16 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik heb ooit gelezen dat dit maar 1 op de 3 meisjes lukt. Voor de meeste meiden is penetratie simpelweg niet voldoende stimulans om klaar te komen.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Is dat echt moeilijk voor meisjes? Mijn liefje en ik hebben nog maar een keer gedaan, voor ons alletwee onze eerste keer, maar we zijn wel alletwee klaargekomen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb met meerdere meiden seks gehad, maar er was maar eentje die klaarkwam terwijl ik haar neukte. Dat verwachtte ik niet, maar het was natuurlijk wel erg leuk! Vooral omdat ik nog niet op het punt stond om klaar te komen, dusi ik bleef haar maar neuken terwijl zij klaarkwam.

    Maar normaal zorg ik er altijd wel voor dat een meid is klaargekomen door beffen of vingeren voordat ik begin met neuken.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Is de vraag van een jongen of een meisje? De taal is jongenstaal.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • #1: Cowgirl
    Ondanks dat vrouwen er allemaal van houden om lekker te liggen en verwend te worden, is het ook belangrijk om regelmatig zelf de touwtjes in handen te nemen. Deze is daar perfect voor. Laat je bedpartner (vriend, man, scharrel, fuckbuddy: we don’t judge) languit op zijn rug liggen, en ga bovenop hem zitten. Het beste is om rechtop te gaan zitten, en zelf het ritme en de diepte te bepalen. Op en neer, rondjes draaien, hurkend: alles is mogelijk. Bonuspunten: hij krijgt zo een mooi uitzicht. Yee-haw.

    Tip: laat hem ook eens met zijn rug recht op zitten, bijvoorbeeld tegen een muur of bed/bank. Dit maakt het wat intiemer, en geeft je nóg meer controle over je bewegingen, vooral als je hurkt.

    #2: Reverse Cowgirl
    Precies hetzelfde als bovenstaand, maar dan met je lijf de andere kant op. Wat minder persoonlijk, maar leuk voor de afwisseling. En voor je G-spot.
    Again: bonuspunten voor mooi uitzicht.

    #3: Benenwerk
    Ga op de rand van de bank/het bed liggen, zodat je benen uitsteken. Je partner kan je dan bij je heupen optillen. Je kunt er voor kiezen om 1 been, 2 benen, 1 omhoog en een omlaag te doen tegen zijn schouders aan; whatever you like. Ook kun je je benen ingetrokken houden, en jezelf klein maken. Prepare for orgasm.

    #4: Missionaris: sideways edition
    Missionaris kan heel fijn zijn, maar het is wel wat simpel. Om een keer wat anders te proberen: laat je partner op je liggen zoals je dat bij een normale missionaris zou doen. Vervolgens rollen jullie je beiden op jullie zij (wel dezelfde natuurlijk). Zo omsluit je zijn lichaam met jouw benen, en heeft hij jou bij je bovenlijf vast. Dit standje is extreem intiem, en geeft je wat afwisseling van de normale missionaris: jij kunt nu namelijk met hem meebewegen.

    #5: Spoonin’
    Ohhh wat houden we van lepelen. Je bedpartner gaat achter je liggen, zodat hij je goed vast kan pakken en zo in je kan gaan. Dit standje heeft heel veel variaties. Je kunt bijvoorbeeld ook iets meer op je rug gaan liggen, zodat het een zijwaartse lepel-lepel situatie wordt. Ook heeft hij (en jij trouwens ook) een goed bereik naar de rest van je lichaam, dat natuurlijk ook aandacht verdient. Yassss.

    #6: Flat out
    Ga plat op je buik liggen, je kunt er voor kiezen om je knieën in te trekken of echt helemaal plat te gaan liggen. Je partner gaat met zijn knieën buiten je benen “op” je zitten. Hij kan er dan weer voor kiezen om rechtop te blijven, of om op je te gaan liggen. Deze is heel fijn, omdat je continu op de goede plek gestimuleerd wordt (you know what I mean) én omdat je alle controle uit handen kan geven.

    #7: Zijn hoofd tussen jouw benen
    Zijn hoofd gaat tussen jouw benen. Dat was het. Laat hem niet stoppen tot je gekomen bent. Done.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Als klaarkomen belangrijk is, zoek en verwacht het dan beter niet dat je het al neukend krijgt. Laat het je niet gebeuren dat een jongen even snel neukt, klaarkomt en dat was het dan. Neem de tijd, en verlang van hem dat hij eerst zorgt dat jij klaarkomt. En dat zal dan beter niet door neuken komen, welk standje je ook kiest, simpelweg omdat jouw clit te weinig wordt gestimuleerd. Dus, tip, laat hem je beffen en tegelijk met zijn handen jouw verwennen. Je laten beffen geeft wél een redelijke kans op een orgasme bij jou, in elk geval veel meer dan door neuken. En pas als jij een keer bent klaargekomen mag hij ook klaarkomen. Laat hem maar rustig hunkeren en geil worden, hij komt heus wel klaar. En of hij nu klaarkomt doordat je hem aftrekt of pijpt of dat hij het redt om niet al klaar te komen voor hij je gaat neuken, maakt eigenlijk niet uit. Natuurlijk mag hij best in jouw kut klaarkomen. Maar, zorg er gewoon voor, maak hem dat goed duidelijk ook, dat jij eerst een orgasme wil hebben en dat je hem daarna een heerlijk orgasme gaat bezorgen. En ga geen orgasme faken, maar neem gewoon tijd om lekker te vrijen, je hebt gewoon tijd nodig om tot een orgasme te kunnen komen, die tijd mag je gewoon verlangen van hem.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten