Skip to content
7 reacties
1150 weergaves

trots op je borsten?

Hallo, ik hoor vaak dat borsten en billen het mooiste is wat wij hebben als het om lichamelijke dingen gaat. Zijn jullie ook trots op je borsten en zijn jullie het eens met die stelling?

15 jaar
3 jaren geleden

7 Reacties

  • Nog een reactie op m15: ik spreek niet voor anderen, alleen voor mezelf. Natuurlijk, jongens kijken altijd, zeker naar je borsten. Of je daar iets mee doet is aan jezelf. Ik in ieder geval niet zomaar, ik wil een jongen eerst beter leren kennen, seks is niet het belangrijkste in het leven. Maar dat verandert niets aan mijn borsten. Die passen bij mijn lichaam en daar mag ik best trots op zijn. Dus hoef ik ze ook niet te verstoppen. En dan wordt er weer gekeken en is de cirkel weer rond.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • G....interessant en mooi, maar ik ben blij, dat ik niet zulke kanjers heb.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben super trots op mijn borsten en vind het dan ook totaal niet erg om daar reacties over te krijgen. Denk dat wanneer je gewoon zelfverzekerd bent je dit ook eerder waardeert.het is belangrijk trots op jezelf te zijn! Ik heb overigens een G cup haha

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • M18....of dat zo natuurlijk is, betwijfel ik heel hard. Ik denk, dat veel meisjes pas veel te laat naar iemands karakter kijken en er te laat achter komen, dat ze een wederzijdse lichamelijke keuze maakten en niet bedacht hebben, dat ze met het weinig coöperatieve en quasi stoere gedrag van de partner in het leven niet verder komen. Bijna 50% van de huwelijken strandt. Ik zoek daar de oorzaak in: lust, macht, oppervlakkigheden.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Natuurlijk is het zo dat jongens die alleen naar mijn borsten of billen staren kansloos zijn. Ook ik heb liever dat ze vallen op wie ik ben. Maar je uiterlijk heb je nu eenmaal en als ik eerlijk ben mag ik er niet over klagen. Dat geldt dus ook voor mijn borsten. Als ik mezelf bekijk ben ik er best trots op. Ik schaam me er ook zeker niet voor. Bij zonnen en zwemmen gaan ze dan ook altijd bloot. Dat voelt lekker en zo erg is het niet als mensen het zien.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Gezicht, ogen, haardos, kunnen ook heel mooi zijn en voor een meisje hèt element om mee in het oog te springen. Ook al heb je als meid niet de mooiste borsten en billen, als je een paar ogen hebt waar sommige jongens voor in zwijm vallen, dan is dat toch ook iets om erg trots op te zijn.

    Maar dat zijn natuurlijk lichamelijke dingen. Dat is niet het belangrijkste. Een vriendin heeft een megatof karakter waardoor iedereen heel veel van haar houdt. Ze is echt superleuk en dat is iets dat blijft. Lichamelijk is in de meeste gevallen maar tijdelijk. Echte schoonheid zit vanbinnen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben wel trots op mijn lichaam, maar ik hoop toch dat een jongen op mijn innerlijk valt. Dat doe ik ook andersom en niet om wat er in zijn onderbroek zit.

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten