Skip to content
14 reacties
3993 weergaves

Dames doen jullie dit echt?

Ik was laats op een forum te recht gekomen waarin ik las dat er meiden waren die tijdens een festival bewust in hun broek plassen. Ze dragen dan een zwarte legging of een rokje en laten het dan lopen omdat ze hun plek niet wouden opgeven of omdat de wc's te druk zijn. Ik heb dit op meerdere forums gelezen en vroeg mij af of sommige meiden hierop dat ook doen. En ben je niet bang dat iemand je door heeft?

18 jaar
3 jaren geleden

14 Reacties

  • @meisje 17:Ik heb het nooit opzettelijk gedaan op een festival, maar wel eens te laat naar de WC gegaan. Ik weet niet of ik toen als ik een slurfje haha had gehad dat er uitgehaald had en op de grond had geplast.....denk het niet.
    Ik heb het wel meegemaakt, vooral aan het eind van het stappen, dat jongens dat deden. Niet dat ik het erg vind als ze in mijn bijzijn plassen maar doe het op een fatsoenlijke plaats en niet tussen mensen op straat.
    Ook een keer een jongen waarvan ik dat nooit had verwacht en gezegd dat ik dat smerig vond, Hij kon niet anders meer verontschuldigde hij, maar zoek dan eerder WC of boom.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik doe dit zelf niet maar ik heb gezien dat een paar meiden dat deden. Vorig jaar ergens zag ik een meisje zitten tussen het publiek die voor mij aan het bellen was. Toen ze even later opstond zag ik dat de grond nat was en een gedeelte van haar broek. En dit jaar met carnaval heeft een vriendin van mij het bewust laten lopen. Ze was flink aangeschoten en de wc was niet haalbaar. Toen heeft ze haar benen gespreid en het staand in haar broek gedaan. Verder wil ik nog even kwijt dat ik dit ook best smerig vind om het zo in je broek te doen maar wij hebben niet een slurfje die we uit onze broek kunnen halen en gaan wnr we willen. En ja ik heb vaak genoeg gezien dat jongens hem tevoorschijn halen en op de grond begonnen te plassen, ook gwn dronken vrienden van mij.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat droogt zomers zo op @J18 en iemand die het weet die ziet het inderdaad. Een paar uur later sta je op de camping onder de douche. Veel minder narigheid dan alle alternatieven inclusief luiers, want die moet je dan altijd omdoen terwijl het 9 van de 10 dagen niet nodig is. Uiteraard hou ik het op als dat gaat.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @m17:Op de grond zodanig dat het via je billen in die grond loopt. Staande hou je er kletsnatte pijpen en schoenen aan over. Stoeltje is ook niet handig

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje 21 gewoon even een vraag is het niet handiger omdat gewoon een luier te gebruiken. Je broek blijft wel dan droog. Maar vind je het trouwens niet vies dat je naar plas ruikt en dat andere een natte plek kunnen zien? En @meisje 17 ik heb zelf ook geen idee maar denk na het antwoord van meisje 21 dat het zittend wordt gedaan.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Bedoelen jullie staand plassen op festivals, of zittend op de grond of een stoeltje?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Urine is 99 procent water @TS. Het bevat nauwelijks bacteriën en je moet het natuurlijk niet staande doen dan hou je er natte pijpen en schoenen aan over. Daarna thuis of meestal op de camping met je broek onder de douche. Alles weer fis. Geen erge buikpijn gehad en niks gemist. Ik doe het alleen als ik heel dringend moet, maar je moet natuurlijk niet wachten tot je het vanzelf in je broek doet, want als je het rustig doet zijn alleen je billen in het gras nat. Ik zeg het gewoon tegen mijn vriendinnen en vrienden, want dan kunnen ze er om grinniken.   Nou dat weet je dan ook weer....is dat nou zo erg vies of iets waar je je nog een jaar over moet schamen?   Snap niet dat jouw vriendinnen daar geen antwoord op geven, als ze op zomerfestivals komen weten ze iig dat die toiletten daar shit zijn en dat anderen het doen.  

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind een plastuit ook een ramp. Er vallen wel wat druppels naast. Maar je kunt ze niet bestellen. Mijn vader heeft er een uitgehold stuk hout opgezet.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje van15...Werkt dat beter dan een plastuit. Want met een plastuit doe ik het ook in mijn broek, alleen kan ik dan de plastuit de schuld geven

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey ts hier. @meisje 21 ik las dit verhaal hier ergens op een forum dat meiden dit deden. Toen vroeg ik mij dus af of dit echt een onzin verhaal is of niet. En ik denk als ik dit aan meiden ga vragen die ik ken dat hun sws nee gaan zeggen. Want het lijkt mij best wel smerig om het schaamteloos in je broek te doen terwijl iedereen om je heen staat. Dus vandaar dat ik mij afvroeg of het echt een ding was wat sommige meiden doen.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik niet, alleen maar omdat het tegen mijn natuur is, ik zou het niet kunnen. Maar op die zomerfestivals zijn de toiletten voor meiden al gauw heel smerig en de alternatieven zoals struiken aan het eind ook. Snap best dat mensen het dan laten lopen dan heb je bij het hoofd nummer ook je plekje nog. De wachtrijen bij de meiden zijn ook zo lang dat als je daar met heel hoge nood gaat staan je het niet haalt. Allemaal heel slecht geregeld dus.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben geen dame en ook niet benauwd als iemand iets door heeft wat ik doe, maar waarom ben je daar zo naar geinteresseerd?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is toch helemaal niet erg J18. Vorig jaar 3 uur Fleetwood Mac op Pinkpop. Denk je dat ik naar de WC ben gegaan toen ik dringend moest? Ik niet en ik denk niemand....

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb altijd een uitgeholde gootsteenontstopper mee.

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten