Skip to content
24 reacties
9591 weergaves

zonder slipje onder hun rok of jurk loopt

Hey zijn er meiden hier die zonder slipje onder hun jurk of rokje loopt

15 jaar
3 jaren geleden

24 Reacties

  • @ meisje15: ik heb ook alles glad geschoren want als ik mijn fietsbroek aan heb wil ik ook niet dat daar haar doorheen steekt. Die fout had ik de eerste keer gemaakt toen ik begon met fietsen, ik schaamde me dood want ik dacht dat iedereen het kon zien. Om de dag scheer ik het zo glad als een biljartbal onder de douche

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet zo gek dat Duitse turnsters onlangs turnden met een turnpak waarin ze niet zelfs maar hoefden te dénken of het pak wel goed over de billen zat, of er niet ál te veel intiems zichtbaar was als ze met gespreide benen hun oefeningen deden. Ja, zeker, schaamhaar kunnen zien is lelijk, maar dat vooral dáárnaar gekeken wordt, nee, doe mij maar een compleet turnpak met een mooie print. Daaronder geen slip is gewoon mooi, geeft niet van die lelijke o zo zichtbare randjes, hooguit een beetje een zichtbare cameltoe.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zit op turnen en onder mijn pakje draag ik ook geen slipje. En dat doe ik met gewone kleren ook wel. rokje, jurkje. Moet niet hard waaien LOL... Zie met turnen wel meer meiden zonder slipje. Maar dan moet je er wel voor zorgen dat je schaamhaar netjes is. Ik ben zelf geschoren maar heb wel eens iemand gezien waar het schaamhaar uit het turnpakje puilde. Dat is ranzig en ik zou me dood schamen.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje 15 jr hierboven: heb je dan nooit last van natte vlekken op zetels of stoelen??

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey ik draag nooit een onderbroek wanneer ik een rokje draag

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Onder de douche heb ik geen slip onder mijn rokje. Maar daar draag ik ook geen rokje. Weet je nu genoeg?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • hoi M17 ik heb geen fietsbroek anders ging het proberen ... ik draag bijna altijd een stringetje of slip .. maar toen ik het hier zag van zonder onder een rokje ben ik het ook eens gaan proberen .eerst thuis en later bij mijn eerste bezoek aan vriendjes ... ik moet zeggen spannend en smaakt naar meer . gisteren koningsdag wel geweest wandelen in een rokje maar met ..... binnenkort gan ik weer zonder proberen ...allleen de gedachten al maakt me gek

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik loop vaak in mijn fietsbroek en daar heb ik ook geen onderbroek onder aan. Voelt op 1 of andere manier ook wel geil.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • toen ik mijn vriendje vertelde dat ik zonder was bij mijn bezoek .... vertelde hij al dat hij vond dat ik steeds netjes op de bank zat en mijn rokje steeds goed deed ...nu weet ik ook waarom vertelde hij ... we hebben afgesproken dat ik als ik zonder ben op bezoek hij tegenover mij moet gaan zitten en ik hem een keer een blik onder mijn rokje ...spannend als de terassen weer open gaan , dan heb ik belooft het ook een keer te doen ... maar niet als het veel waait ... dat durf ik niet

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • ik ben vrijdag naar mijn vriendje geweest zonder ... maar de schoonfamilie was ook thuis dus was opletten met gaan zitten ... hij weet er ook niks van dat ik zonder was ..en vertel het hem straks wel ... was wel spannend en bij thuiskomst was ik ook een beetje nat

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja vandaag op pad in een rokje ....zonder ... de zomer komt eraan YES !!!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Zo'n pervert verdient idd een goede schop in z'n kloten zodat ie een week niet kan klaarkomen. Hihi

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Niets van m19 aantrekken. Ze heeft weinig inlevingsvermogen, maandelijks last van de zeurdoos, leeft erg bekrompen en omdat ze zelf nooit iets beleeft of meemaakt is alles wat er in dit forum gedeeld wordt "onzin".

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk dat TS een jongen is die graag onder de rokken gluurt... Pas maar op voor een trap in je ballen als je dat zou proberen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag met warm weer nooit een slipje onder mijn rokje. Voelt gewoon lekker vrij en ook beetje fris (lekker)

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Die meisjes zijn er zeker maar daar ben ik er geen van

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Draag nooit slipjes. Niet onder rokjes en jurkjes en ook niet in broeken. En een blaasontsteking krijg je echt niet als je geen slipje draagt.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • m19 doet aan beheerderscontrole?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Je bent nog steeds dezelfde tweede meisje van 19. We herkennen je overal. Die andere ook, die heeft humor.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je op dit forum een paar topics zou lezen, zou je al lang weten dat er niemand meer is die nog een slipje onder haar rokje of jurkje draagt. Ik ben de enige. Maar ik doe dan ook graag een beetje apart.

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten