Skip to content
10 reacties
798 weergaves

Onzeker over me piemel

Ik schaam me over de lengte van me piemel (6cm)

19 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Zit daar zelf ook mee man. Alleen bij mij is het een ziek groot verschil. Slap 5-6cm en stijf 16-18 (ligt eraan hoe geil ik ben). Met de stijve lengte zit ik niet. Maar slap man. Weet echt niet wat ik daar mee moet.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou je gewoon focussen op andere dingen, er zijn veel leukere, interessantere, boeiendere dingen dan hoe lang je piemel is. Er zijn ook andere manieren om seks te hebben. Laat je piemel gewoon voor wat het is. Je moet maar zo denken: Van een kleine piemel heb je ook minder last. En: Als een meid je leuk vind, weet je zeker dat het om jou als persoon gaat en niet wat je daar beneden hebt hangen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Tip: leg je toe op beffen. Neuken is best lekker en mooi als je een kind wil. Maar, van beffen kom ik gewoon veel makkelijker, en heftiger, en eigenlijk wel altijd klaar. Je bent meer, veel meer, dan je vrij kleine piemel. Aan de lengte daarvan is niets te veranderen, aan hoe opwindend je bent des te meer.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Zelfs met een hormoontekort zullen pillen hem niet helpen. Hormoonpillen hebben hun uitwerking op de spieren. Daarom worden ze vaak door slechte sportscholen aangeboden aan lieden die snel een grote spiermassa willen zonder dat ze daar langdurig en intensief voor willen trainen. Echter, de penis is geen spier. Een penis heeft zwellichamen die door de bloeddruk worden aangestuurd. Dergelijke hormonen doen dus niets. En ook dat kun je terugvinden op internet.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Het kan duiden op een hormoontekort ander meisje van 19. Uiteraard raad ik geen wonderpillen aan. Mogelijk is 19 dan nog mogelijk, laat dat een arts onderzoeken. Anders heb ik niet aangeraden.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat een onzin, ander meisje 19, dat je met een pilletje een penis kunt laten groeien. Geen enkel middel heeft wetenschappelijk aangetoond dat het effect heeft op de lengte van een penis (en je had het nochtans opgezocht zeg je....).
    Allemaal geldklopperij dus. Hier een website waar wel zinvolle informatie is te vinden. Doe er je voordeel mee; https://www.gezondheidsplein.nl/gezond-leven/penisvergroting-werkt-het/item123742

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is officieel ( ik heb het voor je opgezocht) niet te klein, maar relatief klein. Je kunt daar alles mee en hoeft je er zoals meisje 18 zei niet voor te schamen. Toc zou ik het even met de huisarts bespreken. 2 a 3 cm erbij maakt je waarschijnlijk gelukkiger en kan mogelijk nu nog met pilletjes.
    Staat hij wel keihard als je rukt? Hoef je niet aan mij te beantwoorden, maar dat zal de huisarts je vermoedelijk vragen

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is in slappe toestand stijf is hij rond 9 cm

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @TS 19: In slappe of in stijve toestand? (6 cm stijf is wel erg klein) Maar je hoeft je echt niet te schamen. Iedere piemel is verschillend.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk dat het er om gaat hoe groot hij stijf is. De meeste, niet dikke, meiden hebben ruimte voor 12cm.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten