Skip to content
13 reacties
2026 weergaves

Teams

We moeten weer digitaal en ik haat het. Sommigen doen ze gek voor hun cam. Zijn er hier ook mensen die zo gek zijn en (half) bloot op Teams verschijnen? Is het stoer om er je borsten te tonen? Ik vind het maar erg raar, maar ik zag ze het echt doen.

15 jaar
3 jaren geleden

13 Reacties

  • Ik zou het nooooit doen aangezien het in het moment misschien wel opwindend is maar daarna heb je er alleen maar spijt van. En stel je voor dat iemand het opneemt, het kan je je hele leven achter na zitten...

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • NOOIT DOEN OOK NIET ALS IEMAND HET VRAAGT KAN JE ERNSTIGE PROBLEMEN MEE KRIJGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    24 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja dat was wel ff gênant. Mijn broer is 14 en in zijn klas zitten meer meiden dan jongens. Ik had het eerst niet door totdat de juf riep ho blijf even staan. Kijk zo ziet een penis er nou uit. Deze is geschoren dat is anders dan in het boek. Toen was ik al snel weg natuurlijk. Mijn broer kreeg allemaal appjes van de meiden uit zijn klas die willen het nog een keer zien maar dat doe ik niet hoor.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hahaha, j17 da's echt genant man. Ik heb medelijden met je...

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik liep per ongeluk naakt in beeld toen mijn broer op teams les had. Ik kwam net uit de douche vandaan en wilde wat van zijn kamer pakken wat hij geleend had. Zag zijn hele klas mij en zijn juf. Het was wel biologieles dus het kwam juf goed uit.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Please Niet doen

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Nog nooit meegemaakt, Let wel op als je dat doet want ik weet dat er een paar tussen zitten die screenshots maken en binnen 5 min. Heeft de hele klas de sticker op Whatsapp.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • bij mij was er een keer een meisje die per ongeluk haar cam aanzette en dat je toen haar borsten zag maar verder nooit iets geks gebeurd. lijkt me wel opwindend om naakt te zitten terwijl je in gesprek zit (wel met cam uit natuurlijk)

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee niet gezien. Wel heb ik zelf met me laptop op schoot gezeten dat ik van onderen bloot was maar dat de webcam alleen mijn hoofd en shirt kon zien. Best spannend haha xx Maar je moet altijd ervoor zorgen dat je nooit bloot word gezien want anders kan dat worden opgenomen en dat moet niet.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Wel zo uit bed nog in pyjama of badjas maar niet bloot. Bij ons zijn sommigen ook ineens weg dat hun verbinding weg is of zo

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij jou komen de klasgenoten tenminste nog. Bij mij in de klas als we les hebben op Teams komt 3kwart niet ofwel hebben ze een uitvlucht dat ze de les ineens verlaten... Maar naakte toestanden etc. is nog niet gebeurd

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Thuis zitten we voor afstandsonderwijs ook dikwijls op Teams en Zoom. Maar de meisjes hebben wel een t-shirt of pulletje aan.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • niet, NOOIT doen. Alle beelden kunnen door anderen worden opgenomen en dat kan hele vervelende gevolgen hebben.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten