Skip to content
9 reacties
1917 weergaves

Fietszadel

Wie is wel eens klaargekomen op je fietszadel bij het fietsen? Is me een keer gelukt maar daarna nooit meer haha

16 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • Meisje van 17, daar kom je vanzelf achter als het paard in draf loopt! Geniet er maar van en kom zo heel snel klaar, want dat doe ik ook.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat denken jullie trouwens van een trillend scooterzadel als je voor een verkeerslicht moet wachten. Heel erg stimulerend wat mij betreft. Heerlijk!!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Daarom wil me vriendin altijd me fiets lenen 😜

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Heel verhelderend dit. Nou weet ik eindelijk waarom sommige meisjes die gelukzalige blik op hun gezicht hebben wanneer je ze kruist op het fietspad. Ik dacht dat het door mij kwam... Maar nee, alweer een illusie armer :-(

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Meiden jullie moeten naar België daar hebben ze veel straten met "kinderkopjes" Dat zijn keien die allemaal hobbel de bobbel liggen dan stuiter je constant op je fietszadel. Kijk eerst maar eens naar de wielerwedstrijden in België op tv. Succes

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoezo jongen17? (ik ben meisje17 van het squirte)

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Dan is paardrijden zeker nóg leuker.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben al meerdere keren klaar gekomen op mijn fietszadel. Het zadel van mijn atb stimuleert mijn klitje heerlijk en het gebeurt regelmatig dat de zeem van mijn fietsbroek drijfnat is Ook heb ik eens gesquirt in mijn fietsbroek toen ik klaar kwam, eerst dacht ik dat ik geplast had maar het rook niet naar urine toen ik thuis kwam.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik had eens tijdens een fietstocht bij een tussenstop een ob tampon ingedaan. Het was één van de eerste tampons die ik destijds heb gebruikt en ik had 'm waarschijnlijk niet diep genoeg erin gedaan. Hierdoor voelde ik hem in mij bewegen tijdens het fietsen. Ik ben er niet door klaargekomen maar de stimulatie voelde stiekem wel lekker aan.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten