Skip to content
39 reacties
15823 weergaves

Meiden wandelen op naaktstrand

Afgelopen zomer ben ik vaak op het naaktstrand bij callantsoog geweest. Net de meer ruimte voor corona afstand. En lekker om naakt te zijn. Nou viel mij op dat er de hele dag door vooral vrouwen en meiden voorbij wandelden. En vaak ook stiekem keken naar o.a. mijn blote lijf. Lopen jullie ook wel eens het naaktstrand over en is dat gewoon om te wandelen of om blote mensen te kijken?

21 jaar
3 jaren geleden

39 Reacties

  • Die jongen van 20 wil alleen maar blote meiden zien of misschien wel jongens, kan allemaal maar dan zelf ook broek uit en evt. spiegelzonnebril af. Anders krijg ik inderdaad het idee wat dat meisje van 19 ook al zei. Is overigens net zo veel lef om met broek op het naaktstrand te lopen als ik in mijn blootje op het textielstrand.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Met je broek aan op het naaktstrand gaan lopen gluren. Ik heb het ook meiden zien doen. Ik zou van schaamte liever door de grond zakken.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Om nou jongen van 20 zijn nieuwsgierigheid gelijk voor achterbaks gegluur uit te maken......dat vind ik wat ver gaan ander meisje van 19.. Ik loop ook we eens met vriendinnen over het naaktstrand en kijk gewoon. We doen uiteraard wel zelf ons broekje uit. Je moet je wel aanpassen. Ik ging ook een keer met vriendin daar zonnen en toe kwam er groepje jongens kijken met lange zwembroek aan. Ja, dat doe je niet.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Tja, jongen 20; ik moet echt lachen om je reactie naar mij. Jij bent toch echt degene die vooringenomen is. Je hebt een behoefte om vakantiegangers in Domburg negatief te kwalificeren. En gelijk heb je dan ook een mening over de mensen die daar naakt willen recreëren aan het strand. En bovendien geef je aan daar dan ook maar eens een kijkje te willen gaan nemen. Ik neem aan gekleed......
    En dan vind je het vreemd als ik over dergelijk gedrag een mening heb en die hier ook weergeef. Grappig hoe kortzichtig mensen toch kunnen zijn daar waar het hun eigen gedrag betreft.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • M19, nee ik ben geen achterbakse gluurder en hou nou eens op met sneren en schofferen. Het begint stilaan jouw handelsmerk te worden.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben jij ook al zo'n achterbakse gluurder? Zielig hoor. Nou, veel plezier dan;   https://www.naaktstrandje.nl/zeeland/Domburg/Domburg.php

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hebben ze een naaktstrand in Domburg? Dat zou me sterk verbazen. De keurigste badplaats van NL. De hele adel heeft er zijn villa aan zee. Hoogste concentratie blauw bloed per vierkante kilometer van het land. Maar ik ga toch een kijkje nemen deze zomer. Best interessant al die blote aristocraten.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Laat maar. Weet het inmiddels al.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • jongen 22; de locatie Vrouwenpolder ken ik. Maar Domburg..... waar is dat precies dan? Richting Oostkapelle of richting Zoutelande ? Welke paal?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik kom vaak op het naaktstrand bij Vrouwenpolder en Domburg. Het is er heerlijk vertoeven, maar bij Vrouwenpolder zie je in de duinen wel eens andere dingen dan waar naturisme voor bedoeld is. Als ik met m'n vriendin langs de waterlijn wandel zie je veel moois voor ons beiden en ik krijg dan wel eens een stijve. Mijn vriendin zegt dan altijd: wat ik bij jou zie ben ik! dus ook gewoon geil en daar is eigenlijk niks mis mee, het is de natuur die dat regelt bij ons en je moet (en kan) er ook niet tegen vechten. Iedereen weet toch wel waardoor je een stijve pik krijgt dus geen probleem van maken en laat de vrouwtjes ook eens genieten?!!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • He ts van 18, hoi ik ben een meisje van 18 en ik ga heel vaak naar een van de vele naaktstranden in Zeeland. Vorige zomer was ik weer in naaktstrand bij Cadzand. Ik ga ook wel met m'n groep vriendinnen, maar zoals toen in m'n eentje. Ik vind het heerlijk om thuis alleen al aan de fietstocht te denken, ik heb dan alleen een jurkje en mijn kistjes aan, de warme wind voelt zoo heerlijk op m'n blote kut. Ik liep de duinen over en liep naar een goed plekje vlak bij de branding. Eerst moest ik even plassen tussen de bosjes naast het strand. Ik legde m'n badkleed neer en zag dat er een hele familie, 12 mensen, richting mij. Ik was nog gekleed en dronk wat Passoa. Toen de familie allemaal zich uit begonnen te kleden vroeg er een van de familie of ik last van ze had. Ik zei keurig nee, ik vroeg toen hun of ze wel wisten dat dit een naaktstrand was.
    Eigenlijk niet...Ik zei :let maar niet op mij, ik ben maar een meisje alleen hier. Nou toen ik dus in een keer mijn jurkje omhoog uittrok en ineens naakt was keek de hele familie, kijk, ik geef er niks om als mannen of jongens naar mijn harige kut en grote kont staren. Ach, ik word op het naaktstrand of de sauna altijd wel bekeken, over mijn volle bos okselhaar, mijn kut met mijn volle zwarte bos schaamhaar, enzovoort. Ik vind het gewoon heerlijk als jongens en mannen met hun allen recht naar mn harige doos
    staren, mijn kut zien ze toch niet, ik heb een compleet vol gegroeid bos kut haar die heel mijn, zeg maar: 'Oerwoud'
    overgroeid is en heel mijn kut bedekt. Groetjes!! X S

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 17 of ik achteruit de zee uit liep? Nee hoor als ik in zee een stijve piemel krijg blijf ik ermee onder water.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Liep je achterwaarts de zee uit?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisjes hebben eigenlijk ergens geluk dat hun geslachtsdelen inwendig zitten en niet opvallen. Bij jongens zie je alles hangen. En die edele delen zijn ook gevoeliger daardoor.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb afgelopen zomer een wandel vakantie gedaan met 5 vriendinnen. We hebben van Den Helder tot Hoek van Holland gelopen. We kwamen over heel wat naaktstranden. Vaak gingen we daar lunchen en hielden dan onze kleren aan. Maar na de lunch gingen we altijd ff naakt zwemmen. En ja hoor we keken echt wel naar de blote mannen. We hadden samen code woorden voor de lengte, hang zak, kleine, kromme enz veel lol om gehad.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja dat was wel een beetje gemeen van die meiden maar als ze ook nog wat uit hadden gedaan was ik waarschijnlijk schokkend klaar gekomen.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 23. Nogal flauw van die meiden om met een groepje met hun bikini aan een jongen die alleen in zijn blootje ligt te gaan uitdagen en dan uitlachen om een stijve.
    Trekje dan minimaal zelf je broek uit en doe dat bij een groepje jongens. Je had natuurlijk ook naar de bootjes in de verte kunnen blijven kijken, maar ik begrijp dat dat voor een jongen te moeilijk is.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik lag afgelopen zomer ook naakt op het strand. Het is heel vaag waar het naaktstrand begint of eindigt er staan geen borden. Dus ja ik ga maar liggen waar ik de eerste blote mensen zie. Ik lag er al een paar uur toen kwam er een groep meiden van een jaar of 16-18 aan die op een meter of 5 bij mij vandaan gingen zitten. Ze hielden allemaal hun bikini aan. En zaten steeds naar me te kijken en over me te praten. Toen gingen ze me uitdagen door elkaar in te smeren en ook onder de bikini topjes en broekjes. Ja en ik kreeg natuurlijk een stijve hun lachen en wijzen. Gelukkig kon ik het voor andere strand gangersverbergen. Heb die meiden gewoon laten kijken.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij gaan vaak naar Bussloo, of Zandvoort. Er komen op Zandvoort niet veel meiden. Wel vrouwen die me dan ook vaak nakijken. Ik moest naar de kiosk, bij Bussloo. Bij het opstaan had ik een erectie. Ging door m'n knieën, weer verder, het ging niet weg, weer door mn knieën. Toen liep ik gewoon door, ik blijf niet aan de gang. Vrouwen met grote zonnebrillen, keken me aan. Ik had het heus wel in de gaten. Ook moeten ze altijd even een praatje met me maken. Ze praten dan zo kinderachtig, alsof ik 3 jaar ben. Onder het praten zakken hun ogen altijd naar beneden, dat zie ik ook wel. Met mijn vader heb ik het er dan op de terugweg over. Die lacht zich kapot. Ja, zegt hij dan, ze spreken mij aan, maar ze komen voor jou. Mij kan het niet zo schelen, want ik ben gewoon ik. Als ik iets moois zie, dan kijk ik ook.

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat klopt jongen van 19, dan heb je daar beter de controle over dan dat je 15 bent. Toch was er deze zomer weer een groepje jongens van rond onze leeftijd die meer keken dan ze aan konden. Eentje zat al heel snel te vechten tegen een opsteker, ja en wij natuurlijk de zaak nog moeilijker voor hem maken. Een van mijn vriendinnen is dan nog gemener dan ik. Dus al snel lagen er twee op hun buik. Bij ons is het op 6 meter afstand minder goed te zien, alleen bij mij want ik ga dan blozen als een gek.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten