Skip to content
18 reacties
1334 weergaves

Wat vinden jullie van een jongen met een kleintje in een strakke zwembroek?

Dus aan zee of in het zwembad een jongen met een piemel van 8cm of zelfs kleiner door het koude water. Vinden jullie die wel stoer omdat hij dat durft of een beetje stom omdat hij showt dat hij weinig heeft. Of zoals mijn zus zegt, altijd goed als ze maar een strak kontje ziet.

17 jaar
3 jaren geleden

18 Reacties

  • Ik vindt dat iedereen moet dragen wat hij wil. Ik zelf draag het liefste een zwemslip alles blijft dan mooi op zijn plaats en je hebt meeste vrijheid om te bewegen. Maar betreft de lengte of grote van de bobbel dat zegt niks. De een heeft een hele grote bobbel doordat hij grote ballen heeft maar een hele kleine. Een andere heeft grote vanwege dat zijn penis slap groot is maar stijf nauwelijks wat toe neemt.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • jammer dat we elkaar niet online l kunnen zien meid 22 :)

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • mag het graag zien jongens 21 en 22, Groot of klein, maakt niet uit, maakt de wereld minder preuts en vrolijker.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • je mag bij mij wel kijken...ik heb geen geheimen:)

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat zouden meer jongens moeten doen en een piemel van 8 cm of kleiner is heel normaal.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • m 15 jaar - ongeveer 13 uur geleden Ik vind de opgewondenheid zien van iemand het geilste. dat vind ik ook :) bv harde tepels van meiden ..nu ga ik naar jou kijken :)

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat zou er stoer of stom aan zijn? Die jongen draagt nu eenmaal graag een zwembroekje, en voelt zich daar goed in. Ik zelf draag ook normale speedos, en als ik uit het koude water kom is mijn pik ook niet veel langer als 8-9 cm, daarvoor wel tamelijk dik met een dikke eikel, dus toch wel aanzienlijk. Bij kamertemperatuur is hij 10 cm.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind de opgewondenheid zien van iemand het geilste.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Boeit niet zoveel toch, denk dat de meesten er niet op letten. In zwembaden in belgie is een strakke zwembroek ook verplicht, en in sommige sauna's in nederland ook

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier. M21,ik kijk op internet en op het strand ook naar meiden met grote borsten, maar als ik op de club of een feestje leuk contact met een meisje krijg is het altijd met kleine borstjes.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het leuk dat er steeds meer jongens in een strakke zwembroek lopen. Ook als er een kleine bobbel in zit. Er was pas ook een jongen die een heel grote had en zich daarom ongemakkelijk voelde. Is toch ook prima er zijn toch veel meiden die houden van een grote. Ik niet voor in bed, maar wel om naar te kijken.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zal voor de zekerheid maar een verrekijker en een vergrootglas meenemen TS en J16. Daar kunnen jullie mij dan weer aan herkennen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier. J16 heeft gelijk M17 met het koude water kan het een paar cenimeter minder zijn, maar dat komt altijd weer goed.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zal volgend jaar op het strand naar je uitkijken TS. 8cm zei je of schep je een beetje op?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind daar niks van. De ene heeft een grotere dan de andere, ik denk zelfs dat de mijne geen 8 cm is als ik lang in zee ben geweest. Aan kamertemperatuur is hij 9 cm ongeveer.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • TS hier. LOL M17, Ja hij is lang , dun, heeft lang haar en is verder best aardig ;-) Nog meer? Eigenlijk weet je alles.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Je vraagt dit zeker voor een vriend? Kunje nog wat meer over hem vertellen?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Helemaal eens met je zus Ts. Ik krijg een natte van een lekker kontje dat niet in zo’n dubbele tent is verstopt. De andere kant interesseert me ook , maar de meeste kunnen best groot genoeg worden. Wij lopen toch ook in het kleinst mogelijke bikinietje dus mogen wij ajb ook zien dat een jongen een jongen is.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten