Skip to content
11 reacties
1161 weergaves

Schaamhaar

Mijn moeder zag mijn schaamhaar perongeluk toen ik douche was schaamde me dood en ze zij zo zo beste bos hebben jullie dit ook gehad en wat zij jullie moeder dat ze het zag?

14 jaar
4 jaren geleden

11 Reacties

  • He, ik ben een meisje van 14, ik heb ook zoiets meegemaakt laatst, ik kwam net uit de douche thuis en begon net me zelf te vingeren. Ik dacht alleen thuis te zijn, niet dus...Ik stond net met mn benen wijd uiteen en kroelde door mn bos schaamhaar...blijkbaar had ik de deur open gelaten , want ineens liep mn stiefvader zo naar binnen!!!! Ik hield mn ene arm voor mn borsten en met de andere probeerde ik mn kut te bedekken... Mn stiefvader bleef verdorie ook nog gewoon staan kijken!!! En hij zei net als bij jou, meisje boven: " zo zo!!Je bent toch 14 meisje?? Flinke bos schaamhaar voor een 14 jarig meisje!En nog zo zwart ook!! Gelukkig kwam mb moeder dr aan, mn stiefvader zei ook nog eens dat haar dochter al groot werd. Toen heb ik me een week in mn kamer opgesloten...mn stiefvader heeft mn kut gewoon gezien!!.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou helemaal mee eens meisje van 17. Mijn vriendin heeft ook een volle bos en ik bef haar gewoon. Ik vind het lekker aanvoelen bij het beffen en het staat haar goed. Ik ben blij dat ze er helemaal niks aan doet.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat is dat nou voor opmerking...weg halen die troep?! Ik heb juist mijn schaamhaar terug laten groeien. Vind het zelf fijner en mooier. Mijn vriend heeft er geen last van met beffen. Hij vind het heerlijk om er doorheen te gaan. Ik laat mijn bos lekker

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • afscheren die troep , beter om te beffen en geen haarresten tussen je tanden te krijgen , direct de clit voelen ook geen landingsbaan schaambaar is niks voor deze tijd , plaatjes waar clits staan met haar nooit geschoren is vies en stinkt naar pis      

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Doe wat je zelf prettig vindt. Echt niet iedereen scheert het. Mijn vriendin doet er helemaal niks aan, die laat alles gewoon staan.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • ik had het tot dat ik ongesteld werd en sinds dat scheer ik het

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon weghalen, scheren doet iedereen en ziet er frisser uit.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 13 laat jij het zo of haal he weg heb jij al veel dan?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • het is toch normaal dat je schaamhaar hebt

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Je hoeft je daar helemaal niet voor te schamen, elk mens heeft schaamhaar. En al helemaal niet voor je moeder, zij heeft dat namelijk ook. Het is maar haar net zoals alle andere mensen op de wereld.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Heeft mijn moeder nooit gezien. Ik scheerde alles gelijk weg.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten