Skip to content
22 reacties
5256 weergaves

Grappige momenten dat je een jongen een stijve hebt bezorgd

Ik bedoel zowel per ongeluk als ekspress. Ekspress was van de zomer een jongen die in zij onderbroek was gaan zwemmen inkijk te geven samen met mijn vriendin. Per ongeluk was bijvoorbeeld bij een gewone vriend te spontaan over hem heen te leunen met mijn handen op zijn knieen. We konden er allebei om lachen.

17 jaar
4 jaren geleden

22 Reacties

  • @J17 Ja tot ‘Wat gebeurt’ geloofde ik het nog, maar daar na voelde ik nattigheid, haha. Top hoor J22.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @ j22, je moet sexromans gaan schrijven, fantasie heb je genoeg!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja, het OV is inderdaad een plek waar je nogal eens geconfronteerd wordt met meiden die je expres opgeilen. Ik laat het tegenwoordig gewoon gebeuren en laat ze goed zien dat ik een keiharde pik heb. Erger was een keer dat het stampvol in de bus was en dus moest staan. Voor me een jonge meid en achter me weet ik niet, maar er werd wel flink geduwd zodat ik met mijn pik tegen dat meisje aan drukte en een stijve kreeg. Wat gebeurt? Ze draait zich om en gaat er met d'r hand overheen tot ik het niet meer kon helpen en spontaan klaar kwam en ze genoot er kennelijk van want voelde in mijn natte broek en likte haar hand daarna af. Ik moet zeggen dat het wel erg geil was en ik ben nu nog steeds met haar bevriend.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Klopt J19, ik heb het vroeger zelf met vriendin een paar keer gedaan zelfs zonder slipje. Alleen durfde ik niet. We bleven wel altijd sportief dus alleen grinniken en giechelen als het raak was. Er is ook een keer een jongen met zijn stijve ergens anders gaan zitten. Zonde was dat. Toen we uitstapten zijn we nog langs hem gegaan en gevraagd waarom hij weg ging.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Het wordt ook veel opzettelijk gedaan meisje 17, vooral in de bus en de trein. Natuurlijk is het dan mijn fout dat ik kijk en ook dat ik hem niet onder controle houd, maar dan zit zo n bitch echt ook op mijn kruis te letten tot ik het probleem heb en dan een afkeurende gezicht trekken. Zelf is ze misschien drijfnat, maar dat kan ze makkelijk verbergen, want dan zit het rokje weer goed en de beentjes tegen elkaar. Ik bedoel niet jou hoor, maar er zijn er veel die het zo doen en dan voel je je als jongen letterlijk lullig.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • In de bus had ik er geen erg in dat mijn rokje omhoog was gegaan en je de tattoo op mijn bovenbeen kon zien. Tegenover mij zat een jongen (eigerlijk een man ik denk ongeveer 30) en ik zag dat hij zat te kijken en een stijve in zijn broek had.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ook dat is me wel overkomen meisje van 17 en zelfs zonder dat ik er aan kwam, dus gewoon spontaan spoot het sperma zo uit m'n stijve pik omdat ik al heel erg geil was.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou, jongen van 18, als meiden een stijve willen zien heb ik daar geen probleem mee en is zeker niet ongemakkelijk. Ze mogen er zelfs nog aankomen ook! en meisje van 18, tja, zo pesten ze mij verder en dat had natuurlijk gevolgen als je begrijpt wat ik bedoel.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Grappiger zou nog zijn als je een jongen ook kon doen spuiten door bv. je decolleté te laten zien of je bovenbenen... ;-)))

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisjes vinden het toch niet leuk om jongens een stijve te bezorgen. Het is mss voor jullie wel leuk maar voor ons niet het is alleen maar ontzettend ongemakkelijk voor ons dus houd er mee op

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Aan j22, Is er nog meer gebeurt tussen jullie of wilden die meiden je gewoon wat pesten? Met die vriendin kan ik het wel begrijpen, maar met je zus niet echt.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn zus van 19 wil altijd graag onder me door zwemmen in zee. Haar vriendin deed dit ook maar pakte zg. 'per ongeluk' mijn pik vast en die werd direct stijf natuurlijk en m'n eikel kwam boven m'n string uit. Die twee vonden het prachtig en waren volgens mij bloedgeil want deden hun bikinibroekje naar beneden en bh'tje omhoog. Dat werd echt teveel voor me!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • ik heb ook wel een paar keer een stijve gekregen doordat ik wat te lang naar een meisje keek. Dan was het wel mijn eigen schuld, maar het is ook een keer gebeurd toen ik op een grasveld bij het zwembad lag, en er twee meiden een beetje achter een bosje op hun handdoek zaten, en een beetje naar me zwaaiden en toen hun borsten gingen laten zien, en 1 zelfs haar kutje. Ik draag altijd een speedo, dus je kon heel goed zien dat ik een stijve kreeg. Ik vond het stiekem wel leuk en spannend dat zij het konden zien, maar ook een beetje eng voor de rest van de mensen daar.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik niet, maar ik zon wel topless en kleed me ook gewoon om, dus misschien wel. Mijn moeder zont ook topless in de tuin en toen er vriend van mijn broer was heeft ze netjes gevraagd of hij daar tegen kon. Dat was zo dus ze ging op haar tuinstoel liggen en hup BH uit. Binnen een minuut had die jongen een gigantiese opsteker. Bij mij op het strand hield hij het rustig toen ik helemaal bloot was. Mijn moeder heeft erg grote tepels dus ik denk dat dat te veel voor hem was. We hebben ma er nog vaak mee geplaagd.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • @M20, ik kan me wel voorstellen wat je ongeveer hebt gedaan. en dat is inderdaad wel gemeen omdat er daar natuurlijk meer mensen waren. Verder hoop ik dat jullie begrijpen dat een jongen dan een stijve krijgt en hem niet echt gaan pesten of belachelijk gaan maken.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Vroeger kwam een neefje altijd bij ons logeren in de schoolvakanties. We konden goed met elkaar en deden veel samen. Op een keer tijdens een beetje stoeien op de bank pakte ik met mijn hand zijn dijbeen hoog vast, vlak bij zijn kruis. Ik voelde duidelijk dat er een stijve piemel in zijn broekspijp stak. Ik was 11, 12 of zo, dus wist wat er aan de hand was, maar ik schrok er wel van.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Nou meisje van 19 ik heb een spetter gezien, dat gaf wel wat meer zweetdruppeltjes hihi.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zat met men tieten bloot terwijl ene voor de klas spreekbeurt aant geve was. Ps. Hij had een jogging aan ;)

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik stond een keer wat lang in mij blootje te ontzanden voor het omkleden omdat ik tegelijk telefoon had en toen is er ook een jongen hard geworden. Ik ken hem goed en hij heeft zijn excuses aangeboden dat hij te lang had gekeken. Ik heb hem gezegd dat ik ook wel eens te lang kijk als er een jongen bloot staat en dat meisjes zich niet zo snel verraden als ze daar een beetje opgewonden door raken.
    Is gewoon normaal. Wij kunnen lekker in de zon blijven dagdromen wat we allemaal van een jongen vinden en er mee willen, levert hoogstens wat zweetdruppeltjes op.....

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het leuk als hij een grote heeft en niet in zijn slip kan houden.

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten