Skip to content
12 reacties
4288 weergaves

Voor de meiden...

Dit jaar heb ik seks gehad met een lieve jongen waarvan ik vooraf niet wist dat hij best een grote piemel had. Niet overdreven dik, maar wel lang. Daar kwam ik pas achter nadat ik zijn broek had uitgetrokken. Hij was daar best fier op kon ik merken. Toen we zover waren dat we aan het neuken toe waren zei ik tegen hem 'voorzichtig graag, ga me geen pijn doen'. Hij reageerde toch wel verbaasd. Dat had nog niet eerder iemand tegen hem gezegd. Ik zei tegen hem dat hij niet te hard moest stoten omdat hij me anders pijn kon doen. Gelukkig hebben we fijn gevreeën en heeft hij me geen pijn gedaan. Na het vrijen kwam hij er wel op terug en vroeg me of ik een grote piemel niet fijn vond dan. Ik legde hem uit dat een vagina gemiddeld helemaal niet zo diep is en dat een lange piemel dan tegen de baarmoedermond aan stoot. Dat is niet erg, maar wel als het ruw gebeurt tijdens een lange vrijpartij. Hij was daar niet van op de hoogte en vond het fijn dat ik hem dat uitlegde.
En veel jongens zijn daar niet van op de hoogte, het lijkt (ook in dit forum) wel of zij het idee hebben 'hoe groter, hoe beter en hoe fijner voor het meisje'. Nou, dat is dus voor veel meisjes beslist niet zo. Mijn vagina is 12 cm. diep heb ik gemeten en dat is gemiddeld weet ik van internet. Dus reken maar uit als daar een grote piemel in komt.
Ik ben benieuwd of de meeste meiden hier zelf ook weten hoe diep hun vagina is. Laat eens weten.

19 jaar
4 jaren geleden

12 Reacties

  • heej jongen 22, welke standjes zijn dat dan die jij noemt. Ik heb gekeken op google, maar ik kan die namen die jij noemt helemaal niet vinden. Zeester en botervlootje noemde je. Hoop dat je reageert.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben gezegend met een best grote penis, van 18 cm, die ook vrij dik is. In de handen van mijn vriendin is mijn grote penis gewoon heel erg fijn voor haar. Ze kan er ook zalig langs lukken, maar pijpen is eh, wel een 'opgave'. Met neuken is het wel fijn dat mijn penis er niet gauw uitglijdt. Maar, diep stoten moet ik wel met wat beleid doen. Ik ga denk ik echt wel dieper dan haar baarmoedermond, maar natuurlijk kan ik niet haar baarmoeder in. Ik denk dat ik erlangs heen dieper naar binnen ga, en dat haar vagina gewoon mee optrekt, ruimte geeft zeg maar. Ik weet wel dat als ik met twee vingers diep haar vagina inga, en hoe lang zijn mijn vingers nou helemaal, dat ik daarbinnen wel eens haar baarmoedermond heb gevoeld. Dat voelde niet fijn voor haar, gewoon pijnlijk gevoelig. Maar over mijn pik, als ik diep in haar ga, en dus echt een stúk dieper dan met mijn vingers, dan doet haar dat geen pijn. Ik weet eigenlijk niet of ik dan ergens 'halfweg' haar baarmoedermond raak, maar ik móet er wel langsheen gaan. Ze vindt het wel heel lekker, zo gevuld te worden. Ik ben toch best heel blij dat mijn pik zo eh, wel geschapen is, vind het heerlijk speelgoed.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • aan alle jongens en meisjes; alleen de eerste 3 cm in een vagina is echt gevoelig. Dieper in de vagina is het gevoel voor een meisje veel minder. Dat verklaart mogelijk ook waarom niet bij iedereen een grote penis pijnlijk aanvoelt bij de penetratie. Je voelt daar gewoon veel minder. Goed ook om te weten voor jongens met een 'kleine' penis; jullie kunnen aan een meisje eigenlijk dus hetzelfde gevoel geven bij het neuken. Afmeting doet er niet echt toe. Dit, ondanks alle wilde en stoere verhalen.
    Neem hier nog bij dat de eerste centimeters in een vagina nauwer zijn en daarachter (dus dieper) is het ruimer. En als een meisje haar bekkenbodemspieren aanspant (moet je wel leren), dan voelt het helemaal een stuk strakker. Een jongen met een grote penis voelt dus ook hetzelfde als een jongen met een kleinere penis (wanneer het hetzelfde meisje betreft. Want niet iedereen is gelijk natuurlijk).

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben niet echt klein geschapen al zeg ik het zelf. Maar ik heb nog nooit iemand horen klagen of gemerkt dat ik ze pijn deed. Ik vind het heerlijk om verschillende standjes te doen, zeker ook standjes die zorgen voor diepe penetratie (bv. zeester of botervlootje. Zoek maar op). Niet alle meiden zullen dus de last hebben die jij beschrijft denk ik dan.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn vagina is maar 8 cm diep, is tijdens de seks niet heel fijn. Als zijn piemel tegen het uiteinde aan komt is dat geen fijn gevoel.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik wist dit allemaal niet maar ben ök pas14

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • als ik sta is het bij mij anders dan als ik lig. Wel 2 cm verschil is daartussen

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Die van mij is 8 cm. Best wel klein vind ik zelf. Maar ik lees dat het gemiddelde ook minder is dan 10cm dus zal het wel goed zijn. Heb nog nooit last gehad van een lul maar hele grote ervaring heb ik ook nog niet. Hoe groter hoe beter gaat voor mij niet op. Ik vind neuken wel lekker maar klaarkomen doe ik alleen als mijn clit wordt gestreeld. Ik moet dus een goed voorspel of naspel hebben anders kom ik niet aan mijn trekken. Ik weet dat veel meiden van neuken alleen niet gaan klaarkomen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zeg tegen een neukpartner altijd: Alleen met condoom, rustig stoten en de hele schacht gebruiken, want die korte snelle stootjes kunnen pijnlijk zijn. Dan kan de plasser mij niet groot (en dik) genoeg zijn.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • De mijne is ook 12 cm en had een vriendje die als hij stijf was 22cm had en nog eens dik en dat dikken was geen punt maar hij mocht echt niet tever stoten want dat was niet prettig . Dus ik snap je punt wel

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb een vagina van 11 cm en ik heb dus precies zo iets als jij meegemaakt, ik had ook seks en mijn vriendje had een hele grote piemel, en bij mij deed het wel een beetje pijn. Ik heb het daarna ook uitgemaakt. Hij hield niet zo veel rekening met me. Dat was geen leuke ervaring.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Op zich, hoe groter toch wel beter, anders voel je m niet

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten