Skip to content
12 reacties
1768 weergaves

Mastruberen

Heyy, ik mastrubeer zelf bijna elke dag en soms ook met andere dingen dan mijn vingers. Hebben jullie dat ook? Ik heb bijvoorbeeld meerdere keren een Elektrische tandenborstel gebruikt, ook wel eens een flesje deo en regelmatig de vibrator van mijn zus. Wat hebben jullie allemaal gebruikt en is het niet gek dat ik dit doe? Xx mij

16 jaar
4 jaren geleden

12 Reacties

  • Het schijnt dat de G-spot geen apart orgaan is. Het is alleen je clitje dat je langs de binnenkant stimuleert. Een clitoris zit voor 10% buiten (het topje dat je ziet) en voor 90% ingebouwd: hij splitst zich en loopt dan rond je vagina binnenin.

    Rond de urinebuis zit ook nog een zwel-lichaampje dat sappen afgeeft en opzwelt als je opgewonden bent: dat geeft bij sommige meisjes een bobbeltje aan de binnenkant en bovenkant van je vagina. Dat zwel-lichaampje moet ook dienen om je plasbuis dicht te drukken als je vrijt, zodat je niet de hele tijd gaat plassen. (Maar het helpt niet altijd: ik plas soms toch nog in bed of in mijn broek als ik mij vinger en klaarkom.)

    Dus als je je langs binnen stimuleert, dan voel je en stimuleer je je clitje en dat zwel-lichaampje langs binnen, dat is de G-spot.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Kan het ook zijn dat er daar niks zit?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Reactie meisje 17. G spot is best wel heel snel te vinden eigenlijk. Wat mij is geleerd door me madre is dat het ongv 2cm van de opening zit aan de bovenkant. Voelt een beetje sponsachtig. Tot nu toe heb ik altijd weten te vinden zonder plattegrond. Succes

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja, die wortel moet je echt eens proberen. Een (kromme) banaan wil ik ook nog wel eens uitproberen om te testen of ik mijn g-spot kan vinden!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • All time favoriet, de elektrische tandenborstel! Soms in combinatie met de steel van een haarborstel.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey ts hier, sorry dat ik masTURberen verkeerd schrijf hoor. En ik was de vibrator van mijn zus wel altijd van tevoren en na afloop! Verder leek die wortel mij echt lekker! Hahah verder nog mensen die het ook met dingen doen?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is heel normaal dat meisjes van 16 masturberen hoor. Boeie dat ze dat woord verkeerd schrijft. Ze moet zelf weten wat ze met haar lichaam doet.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je het woord nog niet eens correct kent, masTURberen dus, dan moet je het ook nog niet doen vind ik

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je niet anders kan dan een tandenborstel of vibrator van iemand anders gebruiken, doe er dan misschien een condoom overheen (een nieuw natuurlijk). Ik heb het wel eens met een hele dikke wortel gedaan. Vond ik thuis in de koelkast, hij viel me echt op, hij zag eruit als een grote pik. Ik heb hem op kamertemperatuur laten komen en er een condoom over gedaan. Een paar keer mee klaargekomen en dan nadien de wortel netjes terug in de koelkast gelegd. Ik heb het aan niemand gezegd en de dag nadien zat iedereen smakelijk geraspte wortel te eten. Beste wortel die ik ooit gegeten heb. ♥

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 19, hou gwn je smoel als je dit soort onzinnige opmerkingen maakt bij een vraag van iemand die een sirieus antwoord verwacht. Wat ik kan zeggen is niet die van je zus gebruiken, maar een eigen aanschaffen. Hoeft niet duur te zijn.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Je moet niet iets van je zus gebruiken. Als je ook zo’n ding wil, ga gwn naar easytoys en bestel daar. Als je niet wil dat het thuis bezorgd wordt, dan laat je het leveren op een afhaal punt want dan hebben je ouders niks door.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • en daar komt'ie weer; masTRuberen.....
    Lief 'meisje'; het woord is masturberen.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten