Skip to content
18 reacties
5621 weergaves

Sauna

Heey,
Ik heb een vraagje

Veel meiden zeggen dat ze naar de sauna gaan en ik vind dat zelf ook wel spannend maar ik kan geen openbare sauna ergens vinden. Je moet dan meteen zo een hele ruimte afhuren!!
Maar ik vind het juist spannend als er andere vreemde mensen zijn.

Waar kan ik heen??

16 jaar
4 jaren geleden

18 Reacties

  • Meisje van 22, jongen van 22 en jongen van 15. Jullie hebben gelijk. De ervaring dat er ook naar ons als jongens wordt gekeken, heb ik ook. Maar dat vind ik ook niet erg ofzo, eerder normaal. Wees eerlijk, mensen kijken toch allemaal wel een beetje naar elkaar ? Zelf heb ik dat vorig jaar nog meegemaakt in de sauna, dat ik dat merkte. Ik ben dus inderdaad zo'n jongen, die een grote hangende zak heeft en 2 grote kloten onder in mijn zak heeft hangen (mijn lul is ongeveer gemiddeld). Verderop zaten toen 2 meiden, waarvan de ene tegen de andere zei. Zie je die jongen, wat een zak heeft die jongen ! Die meidem dachten waarschijnlijk dat ik het niet gehoord had. Ik wil er alleen maar mee zeggen dat er ook wel naar ons als jongens wordt gekeken. Ik maak er geen probleem van. Dus meisje van 22, je mag gerust naar mijn zak kijken. So be it.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • En ja, jongen van 15, vrouwen vinden het meestal ook leuk als je naar ze kijkt ook al geven ze dat niet altijd toe. Je moet natuurlijk niet naar haar vagina gaan zitten staren maar een keer kijken, niks mis mee. Vrouwen kijken net zo goed naar onze piemel en zak zoals je hierboven kan lezen. Toch geen enkel probleem lijkt mij dat je naar elkaars lichaam kijkt en ziet hoe mooi dat is.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ga naar de sauna en naaktstrand en vind het leuk als vrouwen naar mij kijken

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Jij mag mij uitleggen hoe ik het verschil kan zien tussen een al dan niet seksuele kijk op geslachtsdelen. Geslachtsdelen vertegenwoordigen toch seksualiteit en tegelijk deels ook het mooie aan een vrouw of man. Of dit nou is in een sauna, op een naaktstrand of naturistencamping of hotel, naakt is naakt en dat is zowel mooi als seksueel getint. Niks mis mee en het mag gezien worden wat mij betreft.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • J22, Nou ik bedoel meer de seksuele kijk op de geslachtsdelen als je naakt in de sauna bent bv. Er is namelijk niks seksueel aan in de sauna.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje van 18, waarom vindt jij het verkeerd als een man of vrouw naar elkaars geslachtsdelen kijken? Het zijn toch prachtige lichaamsdelen, zoals ook de rest van eender wat voor lichaam dan ook gewoon een bijzonder en mooi gegeven is. Dat een zak van een man hangt als het warm is en tegen zijn lichaam optrekt als het koud is, is toch ook een wonder van de natuur, net zoals bij man een erectie ontstaat en bij een vrouw opgezwollen schaamlippen en harde tepels bij opwinding. Wat is er eigenlijk verkeerd aan als je daar naar kijkt en wellicht zelf ook opgewonden raakt. Mag dat niet? Is dat vies? Wat mij betreft alleen maar mooi, bij jong én oud!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • J22, dat meisje die naar hangballen kijkt dat is een ander meisje, ik doe dat niet. Maar als een meisje/vrouw bukt om dan naar de schaamlippen te kijken vind ik echt verkeerd.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Sauna, duur wel, maar het zien van andere mensen, hoe ze er intiem uitzien is wel errrg leuk. Ja, er wordt echt wel gekeken in een sauna, naar de maat van de pik van een man, naar hoe groot borsten zijn, hoe borsten en ja, ook hoe een zak hangt, naar hoe tepels en schaamlippen uitsteken, naar erecties (ja, die komen voor, onermijdelijk). Maar, je ziet gewoon 'alles', soms is het opwindend, meestal gewoon leuk om al die verschillen te zien.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Simpel, omdat jij naar mijn mening dan ook verkeerd bezig bent met naar de ballen van een man die bukt te kijken.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • J22, waarom zou naar de schaamlippen kijken van een vrouw die bukt, dan ben je echt verkeerd bezig naar mijn mening.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ook dat, meisje van 18, is als je er wat beter naar kijkt best interessant en mooi om te zien, net zoals wat uitstekende schaamlippen ook juist mooi kunnen zijn. Die zie je ook goed als een vrouw zich bukt.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Het raarste vind ik eigenlijk een man z'n balzak van achteren te zien. Dan zien je hem soms echt zo hangen als die bukt bv. Raar zicht, zeker als die wat doorhangt. Beetje als hangtieten maar dan hangballen, hahaha.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen van 20, een kleine lul is niet de reden om naar de sauna te gaan. Je gaar erheen om heerlijk te relaxen en al het bloot om je heen went snel. En TS, er zijn op veel plaatsen openbare sauna's en ik begrijp dat jij de standaard sauna prefereert, dus gemengd en naakt. Dat is ook het echte gebeuren en is in het begin best spannend en dat was bij mij ook goed te zien maar zoals ik al zei: bloot is heel gewoon en went snel, waarna je niet anders meer wil.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • J20, daar hoef je niet voor te schamen hoor, ik zie genoeg mannen in de sauna die een kleintje hebben. Geloof me maar, je bent niet de enige. Bovendien kijkt echt niemand specifiek naar je geslachtsdelen. Dat soort mensen gaan namelijk niet naar de sauna. Dus don't shame!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik durf niet naar een gemengde sauna naakt want ik heb maar een kleine lul.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • we gaan naar vakantiepark waar we bij ons huisje een eigen sauna hebben. en doen het daar elke avond.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb oom en tante die een saunakamer hebben en met hele familie in gaan

    10 jaar
    4 jaren geleden
  • Je kan overal heen. Bij openbare sauna's zijn er gemegde dagen, maar ook speciale vrouwen-dagen. Vaak ook nog dagen waar je je badkleding mag aanhouden. En natuurlijk hoef je geen hele ruimte af te huren in een openbare sauna.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten