Skip to content
7 reacties
1483 weergaves

Help, ik heb een bolle venusheuvel

Hi, ik heb een bolle venusheuvel. Ik ben hier super onzeker over omdat je get heel duidelijk ziet in broeken, leggings en bikini broekjes. Ik ziet op atletiek en dan heb je altijd een strakke broek aan (een tight). Hierin zie je het ook heel duidelijk. Ik zit al na te denken om een operatie te ondergaan maar dat kan pas op je 18de. Ik ben 1,75m en 72kg, het werd steeds erger naarmate ik zwaarder werd, dus weet iemand of het ook weggaat als je gaat afvallen? Alvast bedankt, mvg

14 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • Hé TSer, als ooit iemand je daarom uit zou lachen is het waarschijnlijk omdat die jaloers op je is. Het is zo mooi en later ook fijn als je met een jongen vrijt. Echt niks opereren of zo!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • M18 nee ik ben nog nooit uitgelachen daardoor maar ik ben daar wel bang voor. Ik ben sowieso heel onzeker (over alles).

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Heel erg bedankt allemaal! Dit heeft me zeker wel geholpen en minder onzeker gemaakt.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Heeft iemand je daarmee ooit uitgelachen of vernederd, of zo? Is dat waarom je het niet meer wilt? En zo ja, was die persoon iets waard?

    Ik vind zulke bolle venusheuveltjes net prachtig. Daar zou ik altijd mijn hand op willen leggen, zucht... En ik weet dat er ook veel jongens zijn die dat mooi en opwindend vinden.

    Echt niet laten opereren, dat zou doodzonde zijn. Je moet daar juist van genieten, van zoiets moois. En je niet laten beïnvloeden door die vormeloze, geslachtsloze, gender-neutrale idioten van tegenwoordig, die ons willen reduceren tot vormeloze zombies.

    (Hmm, ik ben vandaag weer in een heel tactvolle en diplomatische bui, zie ik...)

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is echt niet iets om onzeker over te zijn. Veel jongens vinden het juist wel mooi!

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Maar dat is toch ongelooflijk mooi zo'n heuvel? Wat is er aan de hand met onze maatschappij? Jongens die zich schamen voor hun bobbel en nou ook meiden voor hun schattige heuveltjes? Waar gaat dit heen? Preutsheid geserveerd met een corona sausje met een garnituur van verboden en boetes? Fraaie toekomst vooruitzichten.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het wel leuk als ik een meisje zie met een bolle venusheuvel. Opwindend heerlijk. Maar als je wil dat het wat minder zichtbaar is dan kan je best broeken, leggings of shorts kopen met een druk kleurenprintje.

    Ik weet niet of dat heuveltje verkleint als je gaat afvallen.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten