Skip to content
20 reacties
3790 weergaves

met pyjama aan in slaap vallen en bloot wakker worden

Ik werd vanmorgen bloot wakker, terwijl ik gisteravond een slipje en een pyjama aan had. Ik was ook nat toen ik wakker werd. De pyjama lag op de vloer en mijn slipje op het voeteneind. Ik weet niet wat ik heb gedroomd. Wie heeft dit ook gehad?

14 jaar
4 jaren geleden

20 Reacties

  • Ik vermoed dat je dat gewoon zelf doet in je slaap of halfslaap. Een soort slaapwandelen, nu ja, eerder "slaapomkleden". Net zoals sommigen de hele tijd liggen te praten of woelen in hun slaap. Misschien dat je droomt dat je naar toilet gaat en je daarom je broek uit doet, en dat je al een beetje plast en daarom nat bent?

    Toen ik zo oud was als jij, plaste ik ook nog regelmatig in mijn slaap als ik droomde dat ik naar toilet ging. Tot 12-13 jaar.

    Ik geloof niet dat iemand anders aan jou zit, want dan zou die er immers goed op letten om nadien je broek terug goed te doen, zodat het zeker niet opvalt. En je zou daar toch wel wakker van worden, denk ik?

    Ik heb op Youtube al filmpjes gezien van iemand die in haar slaap telkens opstond om vanalles te doen. Ze heeft dat gefilmd omdat ze ook niet wist of het iemand anders was, of zij zelf.

    Als je zeker wil zijn, kan je misschien ook eens een klein lampje laten branden en een camera zetten? Best op lage resolutie (=weinig pixels) en lage snelheid (=weinig beelden per seconde), zodat er een hele nacht film op het geheugenkaartje kan. Dan ga je misschien ontdekken wat voor grappigs je nog allemaal uitspookt 's nachts. :-)

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee helemaal niks gemerkt maar ik moet smorgens wel vreselijk plassen altijd als het gebeurt maar dat kom misschien omdat het kouder is zonder iets aan

    10 jaar
    3 jaren geleden
  • Oeps Niks gemerkt vannacht? Doe jij iets met jezelf en dat jij hem uitdoet?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Je kleed jezelf niet elke avond uit in je slaap, ik denk dat iemand anders dat doet. En je dan vingert omdat je zegt dat je met een natte vagina wakker word. Heb je enig idee wie dat zou kunnen doen?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Misschien iemand van je familie?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Vanmorgen ben ik weer bloot wakker geworden en mijn onderbroek lag op mijn kussen

    10 jaar
    3 jaren geleden
  • M10 Dan weet ik het ook niet. Blijf alert en blijf veilig

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee ik kan niet vreemds bedenken wat er nog meer zou gebeuren.

    10 jaar
    3 jaren geleden
  • M10 Is er niemand bij jou thuis die aan je zou kunnen zitten? Denk eens goed na of er ook andere dingen voorkomen die raar of niet juist voelen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Kan het niet simpel door opwinding komen. Dat je jezelf gaat vingeren 's nachts, het erg warm krijgt en dan jezelf uitkleedt. Om er de volgende ochtend achter te komen dat je een naar seks ruikende kut hebt en je vingers al net zo ruiken. Bij jongens geeft het een natte droom als ze klaarkomen 's nachts, meiden zullen vast ook wel eens spontaan klaarkomen en dan ook nattig zijn, al zal er geen sperma vrijkomen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik slaap altijd naakt. Wordt soms ook nat wakker. de laatste tijd steeds en steeds vaker

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • M10 Gaat het nog goed met je of gebeuren er nog vreemde dingen?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 10 Als jij thuis iedereen vertrouwt en ook je opa dat ze niet aan je kleding en meer zitten, dan heb je hetzelf gedaan. Gebeuren er geen andere dingen die raar of niet goed voelen?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Misschien vind je het onbewust fijner om niks aan te hebben?

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben ts. Ik denk ook niet dat iemand anders mij uitkleed in de nacht. Dat zouden mijn ouders of mijn zusje dan moeten doen, dat denk ik dus niet....

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee ik geloof niet dat iemand het uitgetrokken heeft want het gebeurt wel thuis maar ook als ik bij opa logeer

    10 jaar
    4 jaren geleden
  • Zo erg nog nooit. Wel wakker worden met natte, heerlijke ruikende vingers.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Misschien heeft iemand het wel uitgetrokken in ie slaap?

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Was het nat van het zweten of van opwinding of had je geplast? Ik denk dat het een soort slaapwandelen is? Ik heb het niet maar mijn beste vriendin wel: die loopt snachts soms door haar kamer, rommelt in lades, trekt andere kleren aan, doet de gordijnen open en dicht, een hele tijd. Maar smorgens weet ze daar niets meer van. Was heel raar toen ik eens bij haar bleef slapen. Ze heeft mij toen niet eens opgemerkt.

    Bij mij is het net andersom: ik blijf wel liggen, maar mijn dromen zijn zo intens dat ze veel echter lijken dan in het echt. Dan weet ik smorgens niet meer of ik dat nu gedroomd heb, of dat het echt gebeurt is? Zeker als het over iets normaal gaat, een discussie of zo. Lastig, want dan begin ik tegen vriendinnen over die discussie, en dan vallen ze uit de lucht en denken ze dat ik vang. Of soms plas ik in mijn broek als ik droom dat ik heel zeker op toilet zit. Maar soms is het ook heel mooi als ik droom dat ik in de bergen op reis ben, of dat ik zweef boven de huizen: er gaat niets boven zalig vliegen.

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja heb ik ook aantal keer gehad dat ik savonds nachthempje en onderbroekje aan had en smorgens niet meer

    10 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten