Skip to content
10 reacties
1166 weergaves

Omegle

Hoii, zijn er nog meiden die weleens naakt zijn op omegle? of spannende dingen doen? ik zie dat 50% mannen zijn, en 30% vrouwen.. kan aan mij liggen, maar het kan verschillen. Op porn sites zie ik weleens dat meiden gwn naakt gaan, maar das denk ni bij iedereen zo.

16 jaar
4 jaren geleden

10 Reacties

  • @ j.18; zoals ik al heb gezegd deed ik het alleen voor mn eigen ervaring. Ik wilde die cick wel eens beleven. Dat is iets wat ik wel vaker heb. Ik zoek spanning wel vaker op en zo lang het allemaal veilig blijft maakt het me niet veel uit. Hier kon ook niets gebeuren uiteindelijk want ik was niet herkenbaar.
    Gevraagd werd me van alles wel. Om te beginnen even zwaaien. Dat is bijna standaard bij iedereen. Mensen weten zo dat ze niet naar een opname kijken, maar naar iemand die echt is en real-life achter de cam zit. Maar daarnaast natuurlijk jezelf strelen en aan mn tepels trekken. En natuurlijk vingers bij jezelf inbrengen of close-ups, etc...

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • TS: @M14 Hz heb je er spijt van? vond je het wel lekker toen je het deed, of voelde je je gedwongen?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • ja gwn mn borsten laten zien maar niet mn gezicht. idk wrm ik dat deed en heb er ook beetje spijt van

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Echte vrouwen zie je bijna niet op omegle, in de adult-room (en ook andere cam-chat-sites). Ik bedoel, je ziet wel vrouwen, maar dat zijn dan veelal van die webcam-vrouwen waarvan het beeld dan op omegle te zien is (mss wel opgenomen beelden). Je kunt er zeker niet mee chatten of op welke wijze dan ook direct communiceren. Jij, meisje 19, deed dus wel iets bijzonders. Wat werd je zoal gevraagd dan?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • uit verveling en nieuwgierigheid kwam ik wel eens op die site om te kijken naar al die stijve pikken. En in een geile bui eens ook zo voor de cam gaan zitten. Was de eerste maal reuze spannend maar dat zakt snel weg. We leuk om al die gapende gezichten te zien die naar je kijken en je val alles vragen om te doen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • TS - Haha @M19 ik keek al raar op :P maar hoe begon dat dan, gewoon een spelletje ofzo, of zomaar?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn vorige post was als plagerij bedoeld hoor. Maar ff serieus op je vraag; ik heb dat enkele jaren geleden wel eens een paar maal gedaan. Ik denk dat ik toen nog 17 was. Gewoon voor de spanning voor mezelf. Het ging mij erom bekeken te worden maar de ander interesseerde me eigenlijk niet. Op een stoel zitten voor de cam, naakt en met mijn benen gespreid. Maar ik deed het wel veilig; mijn gezicht kwam nooit in beeld. Was wel geil, maar na een paar keer houdt dat ook weer op en is er niks meer aan.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • wel eens gedaan , maar zonder gezicht

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • TS hier - M19@ In welk opzicht ??

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • 50 + 30 = 80%. Waaruit bestaat dan de overige 20% ??

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten