Skip to content
11 reacties
929 weergaves

Wat vinden jullie van je borsten?

Ik ben weleens benieuwd wat meiden van alle leeftijden van hun borsten vinden. Ben je er tevreden over, zou je graag grotere of juist kleinere willen hebben, zou je zelfs een ingreep overwegen om ze te veranderen? Zijn ze (te) gevoelig en hoe is dat? Kortom alles wat met je borsten te maken heeft. Ik zelf ben dik tevreden met mijn C80, een mooie ronde vorm. Ze passen goed bij de rest van mijn lijf. Als cijfer zou ik ze best een 9 willen geven. Hoe is dat bij jullie?

18 jaar
4 jaren geleden

11 Reacties

  • Ik vind ze groot genoeg alleen zijn mijn tepels te groot waardoor ik ze niet mooi vind als ik ze bloot zie. In mijn vriendinnengroep was ik de eerste en heb de grootste dat vind ik nu wel vet.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben ongeveer de enige uit de vriendengroep die echt al borsten heeft, en ik ben best klein dus ik wil ze niet eigenlijk ook niet groter hebben

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben tevreden met mijn borsten. ik draag eigenlijk nooit een bh omdat het niet nodig was volgens mijn ouders. En nu ben ik daar zo aan gewend dat ik het nu zo laat. Volgens een laatste meting had ik cup D.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben 1,70 meter en draag cup C. Ik ben tevreden met mijn borsten. Als ik er iets aan zou veranderen, zouden ze mij wat minder mogen opwinden. Soms is dat gênant of vervelend. Vooral in de zomer. Ze zijn overgevoelig, terwijl mijn vriendin niet opgewonden wordt van de aanraking van haar borsten. Er zijn grote verschillen.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben tevreden met mijn borsten
    Heb 85B
    Ben 165 cm lang
    Ben slank.
    Van mij hoeven ze niet groter te worden want dan ben ik bang dat ze mij in de weg gaan zitten.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen 19. Het ging me niet alleen om het erotische aspect van borsten hoor, ik weet ook wel dat er meer belangrijke dingen zijn. Maar wij meisjes hebben die dingen nu eenmaal en moeten er de hele dag mee doen, al zijn ze meestal ingepakt. Ik denk dat het best veel voor ons zelfvertrouwen doet als we er tevreden mee zijn en ook dat je er ongelukkig van zou kunnen worden als je er helemaal niet blij mee bent. Vandaar mijn vraag.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben best klein 1,54 en ik heb maat D95

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Hallo meisjes, niet alle jongens vinden borsten alleen interssant. Ook billen, handen, een spontane lach, een bepaalde beweging is mooi en sexy. Ik ben 1.98m, been 1.20m, schoenmaat 52. Ik word altijd uitgemaakt voor hey lange, jij waait niet om met zulke schuiten.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben zelf vrij zwaar en klein (1.63) en ik heb 95B. Mijn borsten hebben een beetje een peer vorm. Daar baal ik wel een beetje van. Ook heb ik best wel grote tepels, ook daar ben ik niet over te spreken. Maar ik zou ze zeker niet veranderen, als ik ooit een vriendje krijg moet hij ze maar accepteren zoals ze zijn. Ik zou ze nooit maar ook nooit veranderen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Heyy, ik ben er wel tevreden mee. Eerst was ik dat niet echt, ik vond ze te klein. Maar eigenlijk passen ze goed bij mijn lichaam. Ik ben maar 1.60 lang en vrij dun, dus grote borsten zouden mij waarschijnlijk niet staan. Een borstvergroting hoef ik zeker niet ik ben er nu tevreden mee.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • ik ben blij al deden ze zeer paar dagen geleden. En ben blij dat niet groter zijn want mijn vriendinnen kleinere hebben of nog niks.

    13 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten