Skip to content
7 reacties
1189 weergaves

Fuckboy of niet?

Heyy, ik heb dus deze jongen ontmoet op snap en hij woont best dichtbij. Ik vind hem best wel leuk, maar hij lijkt mij echt een fuckboy. Ik ben bv wel opzoek naar een echt romantische relatie, maar van hem weet ik het niet. Hij zei dat hij wel een serieuze relatie wil hebben, maar hij wil de hele tijd vragenlijsten doen die over seks gaan enzo. Ik denk dat ik wil klaar ben voor seks. Ik weet het wel bijna zeker. Maar hij maakt ook steeds "grapjes" van : 'Nog niet ;)' als ik zeg dat ik nog niet heb gezoend enzo. Is hij iets van een fuckboy of doen alle jongens dit gwn? Hij vraagt dan weer zo'n vraag uit zo'n lijst: welke foto wil je van me zien (ik moet het doen) en dan zeg ik dat ik HET liever nog niet wil zien. Tenminste, dat denk ik. Ik zeg: 'Ik wil het liever in het echte leven zien.' En dat is ook best wel waar, maar toch ook weer niet. Nudes zijn gwn niet mijn ding hahaha. En hij is ook al ontmaagd. Nu wil hij afspreken, maar ik weet het niet. En al helemaal niet bij hem of mij thuis. Hij wil ook niet in de stad. Is hij gwn uit op de seks of is dit normaal? Hij vind me wel 'fking lekker' Uhm oké? Thx hahahaah. Maar kan iemand mij hiermee helpen? Ik vind het best lastig. Zijn jullie weleens in dezelfde situatie geweest?   XXX

14 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • Ja vind ik ook :) ik heb hem overal op geblokt en zie ik hem nooit meer??

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Je gaat toch geen relatie beginnen met zo'n smerige verkrachter zeker?! Die gast z'n ballen moeten eraf.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 14, mijn complimenten. Je bent er niet zomaar in gestapt, maar eerst rondgekeken en daarmee jezelf zeer waarschijnlijk een hoop ellende bespaard. Een hele goede instelling. Ik zeg altijd: beter geen relatie dan eentje die niet is wat je wilt.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik snap dat hij graag wilt, maar als ik jou was zou ik oppassen, je kunt best seks met hem hebben, maar hou hem onder de duim. Je bent baas over je eigen lichaam. Je moet het niet verder laten komen als jij wilt. (En als je dan toch “seks” met hem zou willen zou ik zeggen: begin rustig, je kunt ook gewoon beginnen met voorspel. Als hij meteen wilt zou ik het als ik jou was niet doen.)
    Veel succes meid!

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Okayy Guys... MAJOR CHANGE... Dus een vriendin van mij vroeg dus: wieeee en ik zei: het is die. En toen zij ze... OMG [MIJN NAAM] IK KEN HEM. HIJ HEEFT DE VRIENDIN VAN MIJN VRIENDIN VERKRACHT. Daarom heb ik het nu ook afgebroken EN IK KOM ER NET OOK ACHTER DAT HIJ NOG EEN FK VRIENDIN HEEFT?????? en die meid wil mij niet geloven. Nou dan niet lmao

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Exact wat M17 zegt. Je kan beter weg gaan van hem en het contact voordat hij je tot shit verleidt die jij niet wil doen.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Hmm, ik heb zo het gevoel dat hij je bijna zeker gaat overhalen om dingen te doen die je eigenlijk nog niet wil. Dus, tenzij je jezelf een trauma op de hals wil halen waar je je lange tijd slecht bij kan voelen, zou ik in jouw plaats deze laten gaan. Er zijn vast wel jongens die jouw tempo hebben en alles voorzichtig willen verkennen.

    Het is superfijn om iemand te leren kennen die aantrekkingskracht op jou heeft. Waar je eerst stiekem naar zit te kijken en hij naar jou. Waar je al je moed voor samenraapt om hem een eerste keer aan te spreken. Om dan eerst fijn te praten en te verlangen maar nog niet te doen. Om dan heel voorzichtig naar die eerste kus toe te gaan en daar intens van te genieten (de vlinders!!!).

    Deze fuckboy zal je waarschijnlijk op de eerste avond al willen neuken. Ik zou hem laten gaan. Hij zal je overweldigen. Om daar tegenin te gaan moet je heel erg zeker van jezelf zijn. Ik spreek uit ervaring.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten