Skip to content
8 reacties
1278 weergaves

Nieuwsgierig waarom jongens samen trekken

Heyy ik heb een vraagje ik lees hier vaak dat jongens met elkaar trekken maar waarom doen jullie dat dan is jullie band zo sterk of vinden jullie elkaar zo aantrekkelijk of elkaars lul? Of iets anders ik ben nieuwsgierig want ik lees ineens veel forum vragen over samen trekken seks met jongens enzo en nou kijk toen ik 14 was kon dat nog niet denk ik? Omdat veel kinderen op mijn school raar deden over bepaalde dingen en maakte veel jongens heh gaayyy opmerkingen toen ze wel eens op iemands schoot ging zitten en maakte veel seks opmerkingen en later noemde mij een lesbienner alleen maar omdat ik toen nog geen vriendje had (in de eerste wel maar ze geloofde me niet ofzo) en 1 van de meiden die je zo noemde zei vroeger tijdens sexuele voorlichting dat ze lesbie's is maar later dee ze alsof dat gelogen was en had eerst zelfs een vriendin en later peste ze mij ermee met een groepje en ik zei gewoon nee ik hou van jongens maar het grappigste was ik kwam later er wel erachter dat ik bi was op mijn 17de vond een vriendin leuk maar negeerde dit omdat ik te bang was om gepest te worden en zij had al een vriendje en is ook bi en ik heb 2 vriendinnen die bi zijn maar had geen behoefte om iets met ze doen omdat ik ze gewoon als vriendin zag hopelijk kunnen jullie hier wat meexx

19 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • Uh ik heb echt nog nooit met vrienden getrokken. Absoluut geen zin in ook. Hoef een andermans zaakje niet stijf te zien

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb echt nog nooit iemand gehoord over samen aftrekken.... Nog nooit in mijn omgeving of vriendengroep.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Om eerlijk te zijn is zo’n gedachte nooit bij mij te binnen geschoten. Ik heb er ook totaal geen behoefte aan om seksuele handelingen met een andere jongen uit te voeren. Verder heb ik er ook nog nooit andere over gehoord, met uitzondering van dit forum dan.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het spannend om een ander zijn lul te zien wnt dat maakt mij geil. En samen aftrekken is heel opwindend, je kan ook wedstrijdje houden om te zien wie het snelst klaarkomt of juist proberen langer te trekken dan je vriend zonder klaarkomen. En het leukste is om elkaar heel voorzichtig af te trekken en het klaarkomen zoveel mogelijk uit te stellen.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk dat de andere jongen van 17 gelijk heeft. Veel homo's op dit forum. Ik ben zelf hetero en ruk niet samen met vrienden. Wel een keer toen ik 14 was met een vriend gekeken wie de grootste had (ik won haha). Maar niet rukken enzo. En ik zou nu ook niet meer vergelijken

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Goh, honderd redenen. Bewijs van vriendschap, uitdagen, vergelijken, opscheppen, gewoon gezelligheid, samen chillen, verveling, wat nieuws uitproberen. Stelt weinig voor. Gewoon ff de spanning er af halen bij mekaar en dan verder gamen ofzo. Heeft dus totaal niets te zien met seks of liefde. Lijkt nog het meest op mekaar helpen met huiswerk. Niks speciaals aan.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit is denk ik de langste zin die ik gelezen heb XD Maar als ontwoord op je vraag: op dit forum zitten volgens mij veel jongens die op jongens vallen. Ik heb nog niet meegemaakt dat ik met een andere jongen samen heb afgetrokken en ik ben hetro zover ik weet. Ik kan er dus niet veel over zeggen, maar ik denk dat sommige hetro jongens dat doen om te expitimenteren, of omdat ze het gewoon doen omdat het spannend is.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Dan kan je je even goed afvragen waarom mensen met elkaar vrijen, lol. Waarom doet iemand zoiets?! XD Denk even na. Omdat ze het beiden willen en geil vinden natuurlijk! Dat jij dit nooit hebt meegemaakt, wilt niet zeggen dat het abnormaal is of nieuw, lol.

    15 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten