Skip to content
16 reacties
5732 weergaves

Blote billen camping

Ik ga met mijn papa, mama en zusje vaak naar een blote billen camping. Dat is een camping waar iedereen in zijn blootje is. Maar ik vind het irritant als er dan jongens zijn die niet bloot zijn. Dat vind ik dan niet eerlijk. Ik vind het soms best wel spannend in mijn nakie. Als ik dan met mijn zusje aan het spelen ben dan komen er ineens een paar jongens vragen of ze mee mogen doen die hebben dan gewoon een zwembroek aan. Dan voelen ik en mijn zusje niet op ons gemak. Ik vind dat je geen kleren aan mag op zo een camping toch? Of.niet?

12 jaar
4 jaren geleden

16 Reacties

  • Wij kamperen ook altijd naakt. Bij ons op de camping is iedereen ook gewoon in zijn blootje. En ja nu ik een puber ben krijg ik wel eens een stijve. Maar dat gebeurt wel vaker. De meiden daar kijken daar niet echt meer van op.

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Hé andere jongen van 22. Het feit dat je besneden bent betekent niet dat je bekeken wordt, dat is waarschijnlijk het idee maar juist op naturistencampings wordt er niet veel 'gekeken' naar elkaars geslachtsdelen. Bovendien lopen er massa's mannen met een blote eikel, al dan niet besneden dus je bent echt geen uitzondering. Probeer je eigen lichaam te gaan waarderen en geniet van het vrije gevoel om bloot te kunnen lopen, zwemmen enz. Wij vinden het in ieder geval heerlijk om zo onbevangen rond te kunnen dartelen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Waar mijn ouders altijd naar de camping gingen was het gewoon verplicht om naakt te lopen voor zover ik weet. Meiden hadden soms een broekje aan maar dat was dan omdat ze ongesteld waren verder liep iedereen altijd naakt. Ik ben op mijn 14de besneden en vanaf toen vond ik het een beetje ongemakkelijk. Mijn vader en broer zijn niet besneden dus ik voelde me altijd bekeken. Vanaf mijn 17de hoefde ik niet meer mee en bleef ik altijd thuis als mijn ouders op vakantie gingen of ik ging met vrienden op vakantie.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Nou jongen van 12, toen ik schaamhaar kreeg liep ik juist wel bloot op de camping want ik was (en ben) er trots op, ook op alles er omheen. Wij liepen met een hele groep jongens en meiden van tussen 12 en 16 in ons blootje, geen probleem, ja soms een stijve maar dat vonden de meesten juist mooi om te zien. Elk lichaam is gewoon mooi wat mij betreft, jong én oud!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Klopt ,jongens en meisjes die schaamhaar krijgen doen hun zwembroek aan. Maar de meiden van mijn leeftijd lopen vaak naakt...kijkend naar hun mooie billen

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja bij ons op de camping komen ook alle leeftijden en is altijd heel gezellig

    10 jaar
    4 jaren geleden
  • Idd m12 en j22 Als je nog nooit op zo’n camping bent geweest kun je er ook niet over oordelen. Waar wij heen gaan komen ook mensen van alle leeftijden

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • En meisje van 20, er zijn ook genoeg mooie stijve lullen en prachtig staande tieten met heerlijk stijve tepels. Bovendien vind ik elk lichaam mooi en als je dat niet vindt zul je je eigen lichaam ook niet waarderen denk ik en dat zal steeds erger worden naarmate je ouder wordt. Alleen al het gegeven dat je iedereen aangekleed wil hebben! Ben jij met kleertjes aan geboren misschien?! Probeer eens om jezelf wat meer te waarderen en daarmee ook anderen, hoe haar of zijn lichaam er ook uitziet. Een lichaam is slechts buitenkant en is wat mij betreft in alle aspecten mooi.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Een naturistencamping is juist helemaal niet pervers. Integendeel! Pervers heeft niets met bloot te maken en vindt je veel eerder op textielcampings. Op naturistencampings is de sociale controle veel beter en de hygiëne is er altijd op hoog niveau. Ook zijn deze campings vrijwel altijd schoner (bv. geen afval op de camping) en rustiger. Waar wij gaan in m.n. Frankrijk komen best veel jongeren met hun ouders dus geen gebrek aan leeftijdgenoten.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Daar heb je niet echt gelijk in meisje 20 want waar wij heen gaan komen veel gezinnen met kinderen.

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • In vind zo'n naaktcamping een beetje pervers. Waarom kan iedereen niet gewoon z'n kleren aanhouden. Ik heb in ieder geval echt geen behoeft om al die verrimpelde kleine stompjes van lullen en uitgelebberde oude tieten te zien. Want jonge mensen komen daar volgens mij maar heel weinig.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Op de camping waar ik met mijn ouders en tweelingzus naar toe gaan mogen pubers wel soms kleren aan. Dat deden mijn zusje en ik ook toen we 12 waren. Ik omdat ik toen soms stijve kreeg en zij al beetje borsten had. Maar bij zwembad moet je sowieso naakt dus na dag 2 gingen we gewoon weer naakt. Dus als antwoord op je vraag soms hoef je niet naakt, maar de meeste die ik ken rond mijn leeftijd gaaan bijna altijd gewoon bloot.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja, je schrijft echt als een 12-jarige......

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben ook naturist en ben wel altijd naakt gewoon omdat dat chill is. Misschien hebben die jongens wel last bij bepaalde spellen dat ze snel een stijve krijgen. Meisjes die ongesteld zijn hebben toch ook vaak iets om hun middel

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi, toen ik 12 was had ik in het begin ook een zwembroekje aan op naturistencampings. Na dat 1e jaar zeiden ook mijn ouders dat het niet nodig was om m'n zwembroek aan te doen, maar toen liep ik nogal eens met een stijve pik. Dat was ook de reden van mijn zwembroek, maar later interesseerde het me niet meer wat anderen (ook meisjes zoals jullie) er van vonden. De meeste vonden het zelfs heel mooi. Bij jongens zie je dat nu eenmaal. Wat vinden jullie?

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja wij gaan ook altijd naar zo'n camping en mijn zusjes en ik zijn ook altijd bloot en ja er lopen dan vaak jongens met zwembroek aan en dat vinden wij ook maar raar

    10 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten