Skip to content
6 reacties
1225 weergaves

Mijn vriendje heeft toys

Ik heb al een tijdje een vriendje en we doen het ook samen. Laatst was ik bij het slapen en toen hij naar de wc was heb ik in zijn nachtkastje gekeken. Daarin zaten allemaal sextoys zoals een kunstvagina een buttplug en een dildo. Die kunstvagina snap ik nog wel en vind ik ook niet erg, maar dat hij dingen in z'n kont stopt vind ik toch wel raar. Zou hij stiekem gay of bi zijn?

17 jaar
4 jaren geleden

6 Reacties

  • Ja, ieder zijn mening. Maar je mag best wel een beetje je fantasie prikkelen, en misschien is er geen duidelijk hetero of gay gevoel.
    Je kunt ook voor 95% hetero zijn en en 5% gay. Ben je dan hetero of toch bi? Als je dan ook bi bent, dan zijn 95% van alle mensen bi.
    Volgens mij heeft het niet met hertero of gay te maken, sommige jongens vinden anaal experimenteren gewoon heel erg lekker. Dat komt ook omdat je daar dicht tegen je prostaat aan zit, wat erg prikkelend werkt.
    Volgens mij moet je gewoon helemaal niet afvragen of of je gay of hetero bent in zo'n geval. Durf met jezelf en met elkaar te experimenteren... Als je het niet lekker vind moet je het niet doen. Ik heb een vriendin gehad die mij ook van achter vingerde en ook best eens heel erg diep naar binnen ging. Ze vond dat zelfs spannend om te doen. Ik deed dat ook bij haar. En ja, ook ik heb ervaringen met jongens... Is toch niet zo erg?

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Een echte hetero kerel steekt geen dingen in zijn kont. Zo eenvoudig is het.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • In plaats van het raar vinden, zou je er ook blij mee kunnen zijn. Blijkbaar durft je vriendje wel wat te experimenteren, en dat zou voor jou ook nog wel eens leuke ervaringen kunnen opleveren.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn vriendin en ik hebben een dildo en een buttplug. Wij houden erg van anaal, zowel bij mij als bij haar. Op zich heeft het niets met gay of bi te maken maar ik zou wel eens een echte pik in mijn kont willen voelen, gewoon om te weten hoe dat is. Je kunt er toch gewoon met je vriend over praten?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou beginnen over van wat hij lekker vind, verder zou ik hem op zijn gemak gaan stellen en misschien komt hij er zelf mee dat hij dingen heeft? Als je het zegt dat je in zijn spullen heb zitten kijken, dan kan het zo zijn dat ie boos word!

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • (ander meisje van 17) Er zijn tal van heterojongens die een buttplug lekker vinden en er genot bij ervaren wanneer er iets in hun kont gaat. Dat maakt iemand echt geen gay of bi.

    Ik begrijp dat je graag duidelijkheid wil. Je mag hem gerust vragen of hij zich ook tot jongens aangetrokken voelt. Als je een relatie met hem hebt, heb je wel het recht om dat te weten vind ik.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten