Skip to content
145 reacties
17826 weergaves

Gênantste en smerigste plasprobleempjes door corona.

Al die gesloten toiletten hebben mij en anderen soms wel erg in de problemen gebracht. Het is beter om er maar om te lachen, dus hier de eerste twee. Mijn oma heeft midden op straat geplast toen ze het niet meer op kon houden. Voor iemand van 66 moet je dat maar durven met je broek op je schoenen.
De vader van mij beste vriendin kon het in de auto niet meer tot thuis ophouden en plaste de hele auto nat. Die stoel moest helemaal chemisch gereinigd worden. Officieel weet ik dat natuurlijk niet.

17 jaar
4 jaren geleden

145 Reacties

  • De standaardstommiteit meisje van 22. Ik ben best langs een plekje gekomen waar dat gekund had maar toen dacht ik dat ik het net wel zou halen. Dat was dus bij langena niet. Waar het mis begon te gaan ging dat echt niet. Daarna is zinloos. Ik heb lopen janken en wilde mezelf doortrekken. Gelukkig niet gedaan...

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 20 waarom ben niet ff de bosjes in gegaan of achter een auto gaan poepen dat scheelt weer een poepbroek?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ken het ander meisje van 20 en daar loop je dan met je volle broek.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • ja doordat alle wc dicht waren ik moest zo nodig poepen en toen kon ik het niet meer in houden.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Toen ik 20 was bij de Albert Hijn

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Het kan altijd wel eens gebeuren, meestal domheid om met een volle blaas onderweg te gaan. Mij overkwam het vijf jaar teug. Ik had net nieuw vriendinnetje en moest heel heel nodig op de weg naar huis. Zij woonde iets dichterbij dus gingen we bij haar plassen, maar voor we er waren liep het als een gieter in mijn broek. Ik schamen en bijna huilen van narigheid en dacht dat ze het met zo’n kinderachtige vriend wel gelijk uit zou maken. Ze heeft me toen geweldig geholpen en we zijn voor altijd samen.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat zal dan wel uiterst nodig geweest zijn M16. Zijn laatste kans om zijn autostoel niet totaal zeikens te plassen. Excuses maken heeft dan ook geen zin meer, hij zal zich best rot geschaamd hebben. Eerder zielig.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik moest wel een paar keer heel dringend maar heb het altijd opgehouden tot ik thuis was. Wel een keer met mijn moeder in de auto stonden we een hele tijd stil in de stad omdat er Corona demonstratie was. Doet de auto naast me de deur open en gaat er een man ongeveer 25 denk ik daar gelijk plassen met zijn hele pik er uit. Het was een meter van me af dus ik kon alles zien, hij had al in zijn broek geplast ook.
    Schudde na een hele poos af en ging weer naar binnen. Zo ongegeneerd hadden we het nog nooit meegemaakt.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb niet de minste problemen mee, meisjes van 19. Zoals het laatste meisje al zegt gaat het hier over seks en wat er mee te maken heeft. In dit geval over wildplassen en dat gaat bij ons nou eenmaal moeilijker. Ik heb er ook geen enkel probleem mee dat die jongen van 22 reageert. Hij zal het goed bedoelen. Dat met die uitstekende schaamlippen leek me geen gezicht, dan heb ik liever dat ze me zien met mijn broek op mijn hielen. Maar je mag het er wel gewoon over hebben. Net zo goed als dat plassen soms een enorm probleem kan worden, zeker als alles dicht is.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Het onderwerp is hier seks ander meisje van 19. Ik vind schaamlippen ook een vreselijk woord, maar wel beter dan kut. Het is toch goed dat die jongen hier is. ik chat ook op jongensforum dat het niet erg is als hun piemel 12cm is of dat ze hem goed moeten wassen. we zijn nu toch wel zover dat we het jongens- en meidenforum gewoon bij elkaar kunnen zetten.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik had nog niet eerder de moeite genomen dit topic te lezen maar wat een topic, pfffffff. Het ligt er allemaal zo duimendik bovenop. Ik bedoel "zodat je schaamlippen eruit steken", etc. Louter seksueel en niets anders.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Met skien zou dat wel helpen om vlug gehurkt te plassen denk ok zo jongen 22. Zo’n skipak is wel het lekkerst met skien, maar ondoenlijk om te plassen. Je zit zowat helemaal naakt en dat is nog niet het ergste dat is dan de kou. Vandaar dat in mijn broek de minst slechte optie was.
    Op de fiets zie ik het niet direct zitten, ze hebben niet voor niets zo’n speciale fietsbroek met banden en je moet wel je benen wat hoger hebben want anders gaat het toch nog in je broek, denk ik.
    We moeten er als vrouw maar genoegen mee nemen dat we geen piemel hebben en dat levert af en toe wat buikpijn op.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Toch verder denkend, kunnen jullie niet een soort gulp met klittenband van onderen in die broek maken die je, als je nodig moet, zo open kan trekken zodat je schaamlippen eruit steken en je zo kan plassen. Is toch niet vreemder dan mannen die hun lul er langs een broekspijp uit hangen?! Ik realiseer me net dat je dan ook een gat in je zadel moet hebben, maar dat is te regelen lijkt mij. Je zou dan van een fors probleem af zijn toch?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 22. Dat kunnen wij toch niet zo mikken,gekkerd, dat stroomt toch alle kanten op. Zelf heb ik ook nog het probleem dat ik het niet in mijn broek kan doen. Toen ik 14 was maakte ik met mijn ouders een lange ski tocht en moest ik heel heel erg, maar het was nog meer dan een uur naar een wc. Dat werd heel vervelend en mijn moeder zei doe maar in je broek dan gaat in het huisje alles wel in de was en de droger. Maar ik wilde wel maar kon het niet, waarschijnlijk toch schaamte die het tegenhield.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja meisje 20, bij mij staat m'n stijve ook rechtop waardoor ik mezelf nat zou pissen. Daarom duw ik m'n pik een klein beetje naar beneden en plas dan best heel ver. haha en meisje 17: als je een gaatje onder aan je kruis in die broek maakt loopt de plas toch via je zadel weg, of perforeer dat zadel anders ook wat. Misschien toch een oplossing?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 22: Bij de jongens die ik ken, richt een stijve omhoog, vandaar. Maar het belangrijkste is dan dat je het kwijt bent, de rest interesseerde me niet meer.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen22, een plas gootje in een strakke fietsbroek? Neem, dat gaat niet lukken. Soms heb ik ook wel mijn lange thermos fietsbroek aan en ja dan zijn mijn broekspijpen tot onder nat omdat hij redelijk waterdicht is loopt het aan de binnenkant naar beneden. Bij mijn korte fietsbroek loopt het ook langs mijn benen maarja, minder broek dus minder nat hihi

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet zo hoog maar wel ver, meisje #19 en meisje #17: kun je er aan de onderkant geen plasgootje in maken? Jongens hangen hun piemel er gewoon uit langs een broekspijp, maar dat lijkt me toch ook een natte benen toestand...

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik plas gewoon in mijn fietsbroek. Ik ga niet mijn shirt uittrekken om de schouderbanden van mijn fietsbroek naar beneden te kunnen doen en ik vervolgens naakt zit. Dan maar liever een drijfnatte zeem tussen mijn benen en dan thuis onder de douche met mijn fietskleding

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Dan kwam je zeker wel erg hoog, jongen 22? Ja, natuurlijk hebben die meiden gekeken en opmerkingen gemaakt. We hebben het denk ik allemaal wel eens gehad dat je voelt dat het in je broek gaat. Ik ook en dat geeft een soort adrenaline stoot, waardoor je iets durft wat je anders nooi gedaan had, dus zat ik ook met mijn broek op mijn hielen tussen twee geparkeerde auto’s, getoeter, opmerkingen en kijkers uiteraard. Nou net als jij misgun ik ze de lol niet en ik had nog net een droge broek en daar had ik zelfs een boete van 95 euro voor over gehad.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten