Skip to content
17 reacties
1382 weergaves

Fuckbuddy ja of nee?

Na een paar jaar samen ben ik nu alweer een jaar single. Niet echt op zoek naar een nieuwe relatie, maar ik begin de seks wel steeds meer te missen. Ik wil alleen niet zomaar met iedereen meegaan, dus denk ik nu aan een vast maatje maar dan alleen voor seks. Ik ken iemand die al een tijd zegt dat hij me wel zou willen doen. Hij is wel aardig maar het is ook de broer van een van mijn vriendinnen. Bovendien ben ik een beetje bang dat het heel anders zal zijn dan met een vriendje. Hebben jullie goede raad of ik dit nu moet doen of niet?

18 jaar
4 jaren geleden

17 Reacties

  • Je kan dat een "ouderwetse opvatting" noemen, maar het kan ook gewoon een dominant persoon zijn . Als ik zoiets zou wensen van een meisje, vraag ik dat ipv het te "commanderen". Een meisje met een onderdanig karakter zal beter bij die jongen passen.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Dank jullie voor het steuntje in de rug. Ik weet dat ik beter nu kan stoppen want mijn vertrouwen in zijn goede bedoelingen is weg. Zoals vele jongens leeft hij blijkbaar nog in de veronderstelling dat qua seks de man bepalend is. Ouderwets, maar niet uit te roeien. Dat bleek toen hij weinig begrip toonde toen ik hem duidelijk maakte dat ik niet van plan was om naakt op de bank te gaan zitten met mijn kopje thee. Misschien ook wel een beetje mijn eigen schuld omdat ik de eerste keer wel op zijn verzoek met mijn borsten bloot was gegaan. En eigenlijk dom dat ik me daarna nog heb laten neuken. Maar wat gebeurd is is gebeurd, ik heb er in ieder geval van geleerd. Seks is lekker maar dan toch wel met iemand die om je geeft en begripvol is.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Wij geven je graag wat advies en raad. Jammer dat het niks voor je is, maar beter nu stoppen dan over een maand. Want dan voel jij je nog meer 'gebruikt'. Sorry dat ik dat laatste woord noemt, maar hij behandelde jou niet respectvol. Het ging meer om zijn genot en dwang om sex te hebben met je. Ik hoop dat je een lieve jongen tegenkomt en een goeie relatie krijgt.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Wow, jij durft goed naar jezelf te luisteren zeg. Had die jongen jou beter gelezen dan hadden jullie wellicht langer genoten van elkaar. Het mocht niet zo zijn. Durf bij jezelf te blijven, goed bezig zo.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Nou daar ben ik nog een keer, de ts. We hadden afgesproken het een maand te proberen, maar ik denk dat ik er nu al mee wil stoppen. Ik ben nu 2 keer geweest en het bevalt niet. Om meerdere redenen. Ten eerste, de seks is best goed maar ik mis iets. Van een echt voorspel is nauwelijks sprake, het voelt meer alsof ik word voorbereid om geneukt te worden. Dat doet hij niet eens heel slecht, maar het stelt niet veel voor. Daarnaast reageerde hij een beetje ontstemd toen hij eerder deze week belde omdat hij zin had. Ik zou al bij iemand langs gaan en had dus geen tijd. De afspraak was ook dat we het zouden doen als we beiden zin en tijd zouden hebben. Ik zit niet aan hem vast. En dan nog: we doen het bij hem thuis. Hoewel mijn ouders geen bezwaar zouden hebben is bij mij thuis altijd drukte. Hij woont alleen. Maar nu denkt hij dat hij het voor het zeggen heeft. Zo wil hij graag dat ik als ik bij hem ben naakt ben. Ook als we nog geen seks gaan hebben of er mee klaar zijn. Hij stelde zelfs voor dat ik.met mijn jas ook de rest van mijn kleren aan de kapstok zou hangen. Daar pas ik voor. Dus, bedankt voor jullie reacties en adviezen, dit is niets voor mij. Ik wacht wel tot een nieuwe relatie zich aandient.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben blij dat je het toch wel lekker vond, want anders was het in een teleurstelling geeindigd. Was het alleen maar voorspel en sex of wordt er ook nog gezoend? Ik snap dat er geen liefde is, maar het is anders zo koel. Weet je vriendin het ook dat je het met haar broer hebt gedaan?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Jullie zijn wel nieuwsgierig zeg. Ik vind het nog lastig om er wat over te zeggen, want het is toch anders dan met je relatie. Minder intiem, minder "lief". We hebben eerst nog een tijdje zitten praten. Hij wilde graag dat daarbij mijn borsten bloot waren, zodat hij in de stemming kwam. Ik heb hem dat gegeven. Ja, en toen moest het gebeuren. Hij nam me mee naar bed en wat daar gebeurde is niet moeilijk te raden. Het was wel lekker, voor het eerst in een jaar, maar het was wel minder vrijen en meer alleen seks. Ik weet het dus nog niet goed, ook al heeft hij gezegd dat ik welkom ben als ik wil.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • En TS? Hoe was het?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Laat zeker weten hoe het gegaan is??

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat is spannend voor je. Let wel op dat ook jij zin moet hebben om sex en het niet moet gaan doen als hij zin heeft. Dus niet zomaar gaan liggen voor hem. Misschien overbodig, maar doe het veilig.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb inderdaad mijn moed bij elkaar geraapt en met hem gepraat. Het ging wel stroef maar het is vrij goed afgelopen. We hebben beslist om het samen te proberen en na een paar weken te kijken hoe het gaat. Dat is wel nodig ook want ik ehad er niet eens aan gedacht dat ik ook tijd voor hem zal moeten maken als hij zin heeft. Maar vanavond gaat het voor de eerste keer gebeuren. Ik ben benieuwd.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vrees dat je al je moed zult moeten samenrapen en het hem onverbloemd zal moeten vragen. Je zou hem ook kunnen verleiden, maar dan heeft hij misschien de verkeerde verwachtingen en valt hij mogelijks voor jou. Wat dan weer troubles kan geven als je opeens een vaste vriend hebt. Nee, duidelijk en eerlijk. Je wil seks met hem, no strings attached en geen vaste relatie. Dan zal je dat toch op één of andere manier moeten zien te verwoorden.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Allemaal bedankt voor jullie reacties. Ik had eigenlijk gehoopt bij mijn nieuwe studie leuke jongens te ontmoeten maar door corona is nog steeds bijna alles online en zit ik dus thuis. Door hetzelfde probleem ga je niet veel uit dus ontmoet je weinig nieuwe mensen. Dan houd ik dus mijn vriendengroep over, maar feitelijk ken ik die te goed. Online zoeken heeft ook best een risico. Via mijn vriendin weet ik wat van hem. Hij is best aardig, niet heel knap maar ook niet lelijk en hij doet geen gekke dingen. Voor zover ik weet best betrouwbaar. Bovendien heeft hij een eigen flat, zodat we onze gang zouden kunnen gaan. Best wat voordelen dus. Maar verliefd ben ik niet al weet je nooit wat er zou kunnen gebeuren. Als dat van 2 kanten is is er wat mij betreft geen probleem. Maar ik heb het nog nooit met een ander dan mijn ex gedaan en ik vind het lastig om hem met mijn wens te benaderen. Toch een beetje een rare vraag. Hoe pak ik dat aan?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Vraagje aan de TS: vind je die jongen eigenlijk wel aantrekkelijk? Zowel van buiten als van binnen? Mochten jullie verliefd op elkaar worden (wat kan gebeuren, uit het ene kan het andere groeien, never say never) zou je dat dan een probleem vinden?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Of dit iets is voor jou weet ik niet natuurlijk. Die afweging moet je helemaal zelf maken natuurlijk. Maar ik kan me goed indenken dat je wel je seksuele behoeftes wil bevredigen. En dat gaat masturberen alleen een gegeven moment ook wel vervelen na een poosje.
    Kijk, iemand met wie je zo'n relatie aan gaat moet wel integer zijn natuurlijk en betrouwbaar. Net zoals jij dat ook moet zijn. Ik neem tenminste aan dat jullie alle2 niet willen dat iedereen aan de weet komt dat jullie een dergelijke relatie hebben. Dus integriteit is belangrijk. Je moet elkaar daarin volledig kunnen vertrouwen.
    Jullie zullen elkaar ook aantrekkelijk moeten vinden om fijne seks te kunnen hebben.
    En je moet elkaar ook aardig vinden want een beetje gezellig mag het toch ook wel zijn. Waarschijnlijk wil je niet alleen snel 5 minuten neuken en klaar, iedereen gaat weer de eigen weg..... Een fijne middag of avond mag het toch wel worden.
    Kortom, er moet wel een zekere klik zijn. En zo begint meestal ook een echte relatie. Maar die wil je (nog) niet, schrijf je. Maar toch moet ook een fuckbuddy daar wel bij in de buurt komen. Tenminste zo zie ik dat. Maar hoe zit dat met hem? Blijft hij dit ook zien als iets tijdelijks? Zo niet, kan dat toch vervelend worden zodra jij het wil beëindigen.
    Maar staat hij er ook hetzelfde in, waarom zou het dan niet de broer van een vriendin mogen zijn? Niemand verder hoeft dat dan toch te weten. Maar misschien ben je daar nog niet opgekomen; het kan ook iemand zijn die al een relatie heeft, misschien al wel getrouwd is (met kindjes). Kijk, je weet dan bijna al wel 1 ding zeker; die zal niet uit de school klappen want die heeft veel te verliezen. En daar kan je dan toch wel fijne en lekkere seks mee hebben zonder verdere zorgen. En daar is het jou om te doen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Seks missen snap ik, maar de broer van een vriendin? Beter niet hem laten doen. Zoek een nu nog onbekende, chattend bv. En, koop een goede vibrator, een womanizer bv.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Zolang die fuckbuddy alleen met jou gaat voor de seks is het prima. Alleen als jij straks een vriend krijgt, neem Ik aan dat jij stopt met die fuckbuddy. Als die fuckbuddy ineens gevoelens voor jou heeft ontwikkelt wordt dat een hele issue. Dus je moet diegene wel vertrouwen. Ook oppassen dat die fuckbuddy het niet met meerdere mensen gaat doen, want straks heb je misschien een soa. Is niks ergs, maar wel wat dingen om in je achterhoofd te houden.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten