Skip to content
28 reacties
9037 weergaves

smaak van kutvocht

Is de smaak van het vocht uit je kutje ook afhankelijk van wat je eet zoals bij sperma van jongens? Mijn vriendin en ik zijn daar erg benieuwd naar....

14 jaar
4 jaren geleden

28 Reacties

  • Een vriendin van mij en ik zijn is voor de lol elkaar wezen kijken gewoon experimenteren zegmaar maar smaakt zoetzoutig en zij vond dat bij mij ook en was niet vies ofzo maargoed je weet het niet van iedereen . Maar was goed te doen in ieder geval

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb enkele meisjes gebeft en ze smaakten nogal zout.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Heel zuur

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 22, ik heb al een paar jaar met mijn vriendin en zij douchet zich elke ochtend. Als we seks hebben is dat meestal 's avonds. Toen we net met elkaar hadden had ze altijd een kale kut, tegenwoordig scheert ze niet meer en heeft ze een volle bos. Ze is zich niet minder vaak of minder goed gaan wassen, maar haar kut ruikt tegenwoordig wel sterker. Ik heb de indruk dat het haar de geur wat vasthoudt. Ik vind het niet erg hoor, ik heb geen last van die geur bij het beffen, ik vind het zelfs wel opwindend. Maar in mijn ervaring kan kaal of volle bos wel een verschil maken qua geur. Niet als een meid net gedouchet heeft, wel als het al enkele uren na het douchen is.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 23, dat kan dan maar 1 ding betekenen: ze wassen zich niet goed en/of niet vaak genoeg! Normaal gesproken absorbeert haar zelfs de geur van urine en bv. zweet.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik dacht het vies was maar heb mezelf geproefd. Valt mee

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb vijf verschillende meiden gebeft, maar de smaak kon nog wel wisselen. Sommige meiden smaakten zoetig en mild, anderen hadden een sterkere smaak en het kon ook nog wel variëren, afhankelijk van de tijd van de maand. Maar het was nooit zo dat ik het niet lekker vond smaken. Hetzelfde met de geur, ook dat was wisselend. Mijn ervaring is wel dat het een stuk sterker ruikt bij meiden die een harige kut hebben, en veel minder sterk bij meiden met een kale kut.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben lesbisch en heb best wel veel meiden mogen beffen maar heb nog nooit geproefd dat het naar vis smaakt. Heb het wel eens geroken maar dan doe ik het niet. Het ligt alleen aan hygiëne. Dat is gewoon erg belangrijk, niet alleen voor de seks maar ook voor je gezondheid. Een stinkende kut wijst vaak op schimmels en bacteriën

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • De smaak van mijn eigen kutvocht verandert niet echt door wat ik eet en die van mijn vriendin ook niet als ik haar bef. En wij likken ook aan elkaar clitje en lipjes als we ongesteld zijn met tampon in

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb het niet vaak gedaan, maar het kan best spannend zijn om te beffen als een meisje ongesteld is. Maar ik kan me voorstellen dat het niet voor iedereen wat is.

    Overigens gaat beffen met een tampon in ook nog aardig goed, en dan heb je niet de smaak van bloed. Ook niet de smaak van kutvocht, maar mijn vriendin vind het wel lekker als ik aan haar lippen en haar clitje lik, ook met een tampon in.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo jongen #19, een goed zeeman bevaart alle zeeën, dus ook de Rode. hahaha

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Reactie jongen 16 over dat metaal. Dat is vaak de smaak van bloed. Alsof je op een ijzeren/metalen buis loopt te kauwe. Zeg niet dat het bloed is, lijkt me ook sterk, die rode zee wil je echt niet bevaren. Dat is 1 ding wat ik zeker weet.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • mij cyclus heeft ook effect hoe nat ik ben

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Misschien komt dat ooit nog. Ik vind de sappen van beide geslachten heerlijk.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Wij zijn ts. Met pijpen hebben wij dus helemaal niets!!!!! Houden het lekker bij elkaar;-)

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat naar vis stinken heeft niks met sperma te maken. Meestal komt het door niet of niet vaak genoeg (goed) schoonhouden en dan niet met zeep en dergelijke. Sommige meisjes hebben veel afscheiding en daar kun je mee naar je huisarts, om iets aan te laten doen. Verder heb ik alleen maar positieve ervaringen met het likken en beffen van kutjes en mijn vriendinnen zeggen hetzelfde over het pijpen van mijn pik. Gewoon lekker en geil dus.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Wij zijn ts. Wij hebben het nog nooit ervaren dat het vies is. We zijn wel altijd even nat.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is als vanillepudding, maar dan net iets anders......met een vleugje peper per 4 weken.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Nou, het enige wat ik (helaas) uit ervaring weet is, dat je kutje naar vis gaat stinken als je jezelf niet voldoende wast en dat heeft niks met sperma te maken maar gewoon met hygiëne.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Die geur kan ook komen door een schimmelinfectie of een bacteriele infectie. Ga als die geur langer blijft daar altijd even mee naar de huisarts. 1 pilletje is vaak al genoeg om dit te verhelpen namelijk. Heb je ook afscheiding, jeuk of pijn? Ga dan helemaal! Zijn hele vervelende klachten en je kunt er binnen twee dagen helemaal 2vanaf zijn.

    23 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten