Skip to content
18 reacties
2103 weergaves

Wat vinden meiden als een jongen tijdens het knuffelen al klaarkomt in zijn broek?

Da's dus de vraag. Ik heb het al wel eens voorgehad. Spijtig dat ik nadien niet direct terug een harde kon krijgen..

18 jaar
4 jaren geleden

18 Reacties

  • Ja meisje van 19, dat zal bij hem als het de 1e keer was en hij 'gespaard' had niet weinig geweest zijn. Ik begrijp dat het bij jou later veel meer is geworden. Mijn vriendin pijpt me tegenwoordig en slikt alles want ze vindt het lekker en dan hebben we helemaal geen zootje daarna want ik bef en slik ook. Ik vind het heerlijk dat we dit samen lekker vinden want we komen er nog heftig van klaar ook!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Hij had er best een zootje van gemaakt, maar dat zou wel erg veel geweest zijn J22. Het was de eerste keer dat ik met een jongen tegen elkaar geklemd vol op de bek ging, dus bij mij was er kkeenelijk ook een stuwmeertje in die kliertjes.....stelde niets voor met wat ik later deed, maar vergeet het nooit.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Dreef jij door zijn sperma of was je zelf zo geil en nat geworden?!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Haha J21 dat mag je zelf raden. Nee, ik dreef vooral nadat ik voelde dat hij kwam. We hadden afgesproken om nog geen echte seks te hebben, dus dit was een ervaring om nooit te vergeten, en voor hem uiteindelijk ook een goede.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Alweer jaren geleden na het uitgaan liep ik met m'n eerste 'vaste' vriendin terug en toen we gingen zoenen kreeg ik ook een stijve en kwam klaar toen ze in m'n broek voelde. De tweede keer haalde ze hem eerst uit mijn broek en kon toen richten waar ze mijn sperma wilde hebben. Was wel heel erg geil en ik kwam dan ook al snel klaar. Tegenwoordig is en doen we dat anders en hebben veel langer seksueel plezier van elkaar.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Zo, die heeft het niet droog gehouden....Jij wel meisje 19?

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • De eerste keer dat ik met een vriendje zoende gebeurde het ook. We waren niet eens aan het tongen maar stonden wel tegen elkaar dus ik voelde dat hij een stijve kreeg. Dat vond ik heerlijk, maar toen wilde hij stoppen, maar ik wilde doorzoenen en toen voelde ik dat hij ging. Hij zat er wel mee, maar ik heb gezegd dat ik het geweldige vond.
    Na wat meer ervaring weet je dat als jongen uiteraard prima in de hand te houden.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Gelukkig kunne we na een minuut of tien gewoon weer opnieuw komen meisje van 18. Even wachten en dan weer opnieuw beginnen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Wel jammer dat die z'n kruit al verschoten heeft, haha

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is super fijn

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Klaar komen is fijn om te doen

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb ik ook gehad. De eerste keer dat ik het met mijn toenmalige vriendin ging doen gingen we elkaar uitkleden en toen zij mijn boxer naar beneden wilde doen kwam ik klaar door de spanning. Daarnaast het alsnog gelukt. De keer daarop ging het alweer wat beter maar spoot ik mijn condoom vol bij het omdoen. Daarna heb ik er geen last meer van gehad. Wel dat ik snel klaar kwam maar na een aantal keren kan ik het nu veel langer volhouden. Het had bij mij alles te makken met spanning en stress. Heb geduld en dan komt het allemaal goed.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja, ook bij jongens onderling dus. Bij mij was dat op mijn 14, toen een jonger vriendje bij hem thuis op bed met zijn hand in mijn short ging. Toen hij even mijn stijve piemel aanraakte, slaakte hij een kreet van verbazing, omdat ik zo 'n grote had, en toen kreeg ik plots zo 'n hevig gevoel dat ik vreesde flauw te vallen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Komt ook voor bij contact tussen jongens. Ik heb vorig jaar per ongeluk in mn boxer gespoten toen ik dicht bij mn vriend stond.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik snap eigenlijk niet dat je überhaupt zo ver kan komen zonder je lul aan te raken. Nog nooit gehad ook.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk dat het voor de jongen zelf veel vervelender is. Maar kan gebeuren, niets om voor te schamen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Dan zou ik gewoon denken dat hij me heel erg opwindend vindt!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het best wel schattig en er zijn jongens die er misschien over schamen maar dat hoeft dus totaal niet.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten