Skip to content
29 reacties
5632 weergaves

Ga ik het durven?

Binnenkort heb ik een feestje en nu ben ik door wat vrienden en vriendinnen uitgedaagd om daar in lingerie te verschijnen. Nu lijkt dat me best spannend maar het is natuurlijk ook eng. Inmiddels ben ik al naar de lingeriewinkel geweest en heb een compleet setje gekocht met beha, string en zelfs jarretels en kousen maar ik ben nu al zenuwachtig om er zo heen te gaan. Weet dus nog steeds niet of ik het wel echt ga doen. Wat denken jullie? Moet ik er voor gaan of niet?

18 jaar
4 jaren geleden

29 Reacties

  • Ander meisje 18, blij dat je ervan hebt genoten, en natuurlijk smaakt het naar meer maar je moet zulke dingen ook niet te vaak doen. Dan zijn ze niet spannend en opwindend meer, of je moet steeds meer wagen. Voor buiten is het de komende tijd toch lastig. Je bent erg afhankelijk van het weer. Maar er zijn vast nog wel meer plekken om te poseren, of je kunt net als mijn vriendin en ik eens een hele boswandeling maken met alleen een slipje aan. Ik ga namelijk niet zo vaak zonder, alleen af en toe voor de foto. Maar op het eerste feestje dat straks weer kan ga ik zeker in lingerie om te vieren dat het weer kan.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • @18 het was hier in het zuiden best nog wel mooi weer met af en toe een bui ... maar inderdaad het was niet al te warm maar door de spanning heb ik daar weinig van gemerkt . ik heb de foto's bekeken en dat was best wel geil om te zien . op een staat ook het paard met meisje op de achtergrond dus mijn vriendin moet haar hebben zien aankomen . dat ga ik haar nog vragen hhmmm .al met al een super geile ervaring ...wat nu ja ...want dit smaakt naar meer ...of anders ....maar wat ... ga ik over denken of weet jij nog wat

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat leuk dat je nu ook zo'n ervaring hebt! Het lijkt me wel koud hoor om dat met dit weer te doen. Maar doordat het zo spannend en opwindend is voel je dat soms niet eens. Van je verslag krijg ik nu ook weer zin om iets spannends en sexy te doen. En jij wilt vast ook nog meer proberen. Nog ideetjes misschien?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Gisteren stond mijn beste vriendin aan de deur met een jong puppy . ik was nog in mijn slip en shirt ... samen een koffie gedronken . Ze wilde even met het hondje naar de bossen maar een beetje bewolkt en ook wat regen .Ik denk dit is mijn kans . ik ga mee fff snel wat aan doen en dus kousen en een rokje en doorschijnend shirt en meteen mijn jas . ik zeg klaar en heb camera bij dan kunnen we foto's maken ... ze dacht vast van de hond ... wij naar het bos ... wat foto's van het rakkertje gemaakt zeg ik tegen mijn vriendin kan je van mij wat sexy foto's maken en dus naar een stukje bos wat wat dichter begroeit was ... smal padje in ... en mijn jas open oohh zegt ze mooi en klik klik ... toen ik mijn rokje optilde moest ik een beetje blozen maar ze ging gewoon door met foto's maken ... ik mijn jas en shirtje uit en even later ook nog mijn rokje .. wat was dit een ervaring ...de eerste druppels vielen weer en dus rokje aan en op dat moment komt er een meisje op paard voorbij en kijkt naar ons en begint te lachen ... bij het voorbij rijden kijkt ze nog een paar keer om .... snel mijn shirt aan en jas aan en naar huis .. vanavond ga ik de foto's bekijken ... dank je was super ..

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • @18 bedankt voor je tips om een rustig moment op de dag uit te zoeken en niet dat iedreeen zijn hond aan het uitlaten is . tja nu mijn grote vraag wie vraag ik van mijn vriendinnen ...wie gaat het niet rondvertellen bijvoorbeeld . lijkt me zeker spannend om te laten maken weer wat anders dan selfie's . ik laat het je weten ..

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi ander meisje 18. Het is leuk, spannend en met een paar simpele regels ook safe om zulke foto's te maken hoor. Ten eerste, pak een dag met niet al te mooi weer, een tijd dat niet de halve stad hun wandelingetje maakt. Dus het liefst door de week, in de morgen of aan het eind van de middag. Je komt geheid niemand tegen. Laat de foto's maken door je beste vriendin en met je eigen camera. Niet met een telefoon want dan kunnen ze gemakkelijk doorgestuurd worden. Een beste vriendin doet dat natuurlijk niet maar het is een stukje extra veiligheid. Zet thuis de foto's over op een extern geheugen, dus niet op de schijf van de computer en al helemaal niet in de cloud. Bewerk ze ook zo. En laat ze alleen aan anderen zien vanaf dat geheugen of als afdruk. Nooit aan iemand sturen. Maar dan is het nog steeds leuk om ze te maken. Veel plezier als je het gaat proberen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • snap dat het geen sexfeest is meer je hebt openkruis slipjes die redelijk gesloten zijn en als je een strikje losmaakt het open is . net niet laten zien is spannend . maar spannend dat je foto's hebt gemaakt in het bos met alleen kousen en hakken aan . zoiets zou ik ook nog wel willen doen alleen wie laat ik de foto's maken en is het save ... niet dat ik ze overal tegen kom . zijn vast mooir foto's maar helaas kan ik ze niet zien van jou .

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Voor ander meisje 18: nee, ik heb geen lingerie zoals jij schrijft gekocht. Vind het zelf mooier en sexier als er nog wat bedekt blijft en te raden blijft. Bovendien zijn het geen seksfeesten, het zijn vrienden en vriendinnen. Dé meesten kennen elkaar al jaren. Relaties en seks passen daar niet tussen, zonde van de vriendschap. Ja, ok er lopen altijd wel wat anderen tussen, maar het moet wel leuk blijven. Hoe ver ze soms ook gaan met gekke verzoekjes en uitdagingen. Ik vrees dat de volgende alweer klaar liggen en ben bang dat ik ook al weet waar ze over gaan. Gelukkig beslis ik zelf of ik ze oppak of niet. Wie weet sta ik er ooit naakt, met alleen kousen en hakken aan, net zoals ik me afgelopen voorjaar in het bos heb laten fotograferen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • je hebt het gedaan ook al was je een beetje zenuwachtig vooraf ..achteraf valt het meestal wel weer mee . ooh je hebt een nieuw setje gekocht met gordeltje spannend heb je er ook een open kruis slipje bij gekocht of een open cup bh 1/4 cup ..als je dat zou aantrekken op een van je feestjes is het wel heel heel uitdagend en sexy ik ka was nog wat gaan drinken met vriendinnen maar verder niks laten zien als was het wel leuk en spannend ...het waaide eigenlijk die dag net iets te hard voor het rokje wat ik aan had. nu is het even pas op de plaats en zorgen dat dat corona uit de samenleving weg is en dan kunnen we weer feesten en sexy doen ik wilde naar de kamasutrabeurs maar die fgaat dit jaar ook niet door dus volgend jaar dan maar en dan in een kort rokje ... als je dat leest op hun forum is dat bijna normaal daar , en je mag er ook in lingerie rondlopen ...leeftijd van 18 dus dat komt goed ...groetjes

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Een beetje laat maar hier nog een reactie van mij, de ts. Het was inderdaad een super leuke ervaring. Ik heb inmiddels een tweede setje met gordeltje en ben van plan nog eens in lingerie feest te vieren ook als ik er niet voor wordt uitgedaagd. Zo leuk die aandacht, ik voelde me bijna een prinses, hoewel mijn kleding daar niet mee overeen kwam. Er wordt al gefluisterd of ze me nog gekker (lees: nog bloter) zouden kunnen krijgen, maar er zijn even geen feestjes. Onze vriendengroep heeft besloten dat we ons keurig aan de strengere regels houden en we kunnen nergens iedereen kwijt met afstand nu we niet meer ook buiten kunnen. Maar wie weet wat de toekomst zal brengen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • hoi hoi ... jij hebt in ieder geval een super ervaring dit je op je lijstje kan afstrepen . even voor de duidelijkheid ik had bij het etentje geen slipje aan maar niemand die het gezien heeft of er van weet zelfs de jongen waar ik mee was niet . alleen ik wist het en wilde het ervaren ... en was spannend . op het strand ga ik ook bijna altijd topless en heb er geen probleem mee en ook geen gedachten . zo net onder de douche vandaan en net voor de kast ...wat trek ik aan en dan met een paar vriendinnen een wijntje drinken op een terrasje ... nou ik heb een mooi zomers jurkje uitgezocht en een mooie push up BH en doe verder niks aan ..spannend . dadelijk wel opletten met gaan zitten en zeker als we een paar wijntje op hebben . hoop dat het goed gaat en laat het nog wel weten ...

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Nou, ander meisje 18 dan ben ik er ook nog een keer. Dank je voor al je lovende woorden. Om bij het laatste te beginnen: nee, ik ga nooit zonder slipje. Ik voel me dan niet op mijn gemak. Daarnaast heb ik nu van mezelf geleerd dat gewaagd zijn vooral leuk is als anderen het kunnen zien. Dus niet iets dat niemand weet. Ik kan je wel vertellen dat topless op een strand een stuk simpeler is dan in lingerie op een feestje. Aan het strand is iedereen in bikini, is er vaak toch al het nodige te zien. Als ik het bovenstukje weg laat laat ik niet eens zoveel meer zien. Op dat feestje vond ik het eerst doodeng. Doordat nadat ik lastig was gevallen ik in bescherming werd genomen lukte het me dat eerste uur door te komen. Daarna raakte ik er mee op mijn gemak. De corona afstand was in mijn voordeel. Ik begon het leuk te vinden om bekeken te worden en de wetenschap dat iedereen keurig gekleed was en ik als enige in lingerie was heel opwindend. Ik zou best meer zulk soort dingen willen doen maar ik doe ook niet elke week iets geks. Misschien moeten ze maar eens een ander uitdagen en niet mij in verleiding brengen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • ben ik nog een keer ... ik vind het heel dapper dat je dit gedaan hebt en tja van je borsten is niet leuk dat het daar gebeurde maar inderdaad op het strand of zo ga je ook topless heb ik gelezen en hebben ze je al vaker zo gezien . maar en als ik het lees vind ik het nog steed supergeil dat je het gedaan hebt . Ik ben ook single bydeway ... hihi al ben ik afgelopen weekend met een leuke jongen uit eten geweest . ik had een mooi jurkje aan gedaan met BH en geen slipje dat haf ik op het forum hier gelezen en dacht dat ga ik ook eens proberen ... nou ik vond het spannend en net of iedereen naar je kijkt en of ze zien dat je niks onder je jurkje aan hebt ... dit weekend op corona afstand ergens een borrel pakken want het word mooi weer en denk dat ik toch weer zonder slipje ga . heb jij het al ooit gedaan ???

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ander meisje van 18, wow was het zeker, maar vooral na afloop. Nadat de jongens die het feestje organiseerden een paar vervelende andere jongens tot de orde had geroepen was ik vooral bezig met doen alsof het gewoon was. Pas later voelde ik me lekker vrij. En waren er 2 uur voorbij in plaats van het halfuurtje dat Ik in gedachten had. Maar ach, de introductie van mijn studie was niet door gegaan. Anders had ik daar misschien voor gek gestaan en nu deed ik het in ieder geval vrijwillig. Dat van die beha was even jammer maar iedereen die wel eens mee geweest was naar het strand of de plas had mijn borsten al kunnen zien. Ja, best geil aan het eind van het feest maar ook doodop. Dus naar huis gegaan en als een net meisje alleen en tevreden gaan slapen. Tenslotte alweer een jaar single en niet van het soort dat iemand alleen voor seks zoekt. Al dacht ik daar wel even aan.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • hoi meisje van 18 wow ....wat een verhaal en dan ook nog niet voor even maar heel de avond daar in lingerie en geen jurkje meer aan gedaan ..geil verhaal hoor ..jammer dat die dronken gast zonodig je BH moest losmaken sta je daar met je borsten bloot . was je achteraf niet trots op jezelf en wat ik me afvraag was je niet een beetje geil van je sexy optreden ?? maar weer zonder naam want dat mag hier niet

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Daar ben ik dan. Het wordt een heel verhaal. Ik zat tot zaterdagavond vol met twijfels. Zou ik het wel doen,, had ik niet iets met een grotere slip moeten kopen? Maar wilde ook bewijzen dat ze me niet klein kregen. Dus setje aan, jas aan, jurkje in mijn fietstas en op weg. Was best koud met alleen lingerie onder mijn jas. Toen ik aankwam moest ik eerst mijn zenuwen onder controle krijgen. Jas op 1 knoop na los gemaakt en naar binnen. Hadden ze nog niets door! Nu wilde ik gelijk doorzetten voor ik weer te bang werd. Laatste knoop dus los en ik liet mijn jas op de grond vallen. Stomverbaasde gezichten, joelen, maar ook applaus. Natuurlijk gelijk alle aandacht van de jongens, sommigen wilden ook aan me zitten. Dat werd door een paar anderen gelukkig snel de kop ingedrukt. Alles werd voor me gedaan, drinken en eten gehaald, als ze maar in de buurt konden zijn. Van de meisjes heb ik vooral gehoord dat ze het nooit zouden durven. Sommigen leken zelfs jaloers. Maar, eerst nog op van de zenuwen begon ik het na een tijdje wel leuk en lekker te vinden. Van het plan om na een half uurtje of zo mijn jurk aan te trekken kwam niets meer terecht. Ik ben het hele feest in lingerie gebleven. Althans tot een jongen die wat teveel op had in een onbewaakt ogenblik kans zag mijn beha los te haken. Toen was ik nog even wat bloter. Gisteren heel veel appjes, heel positief. Maar natuurlijk ook verzoekjes van jongens. Alles bij elkaar was het een groot succes, ook voor mezelf.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoe is het gegaan topicstarter?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Nog even een update. Vanavond moet het gebeuren. Ik ben best zenuwachtig. Weet wel zeker dat ik met een enorm rood hoofd sta als de jas uit gaat. Maar ik moet van mezelf nu doorzetten. Zeker omdat ze denken dat Ik niet zal durven. Toch nog maar even mijn stalen gezicht oefenen. Ben benieuwd hoe het zal gaan.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • zonder naam heel veel suc6 met je blauwe setje en we horen next week hoe de ervaring was ...zeeeeeeeerrrr benieuwd

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Jullie hebben me overtuigd hoor, ik ga er voor. Gisteren heb ik het setje nog even gepast. Het staat mooi en sexy, maar niet te gek. Meisje zonder naam, het is blauw met wat wit kant, nergens doorzichtig. J23, dat van die jas had ik ook bedacht, die heb ik al opgezocht. Maar voor de zekerheid ga ik in mijn fietstas wel een jurk meenemen. Ik ga er dus voor maar dat mag mijn vriendengroep absoluut niet weten. Hoe zenuwachtig ik ook ben, ik wil hun gezichten zien als de jas uit gaat. Of als ik het uiteindelijk toch niet durf.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten