Skip to content
8 reacties
442 weergaves

Kaaklijn?

Hoi meiden, vinden jullie jongens/mannen Met een goed zichtbare kaaklijn aantrekkelijker dan iemand die dat bijvoorbeeld minder heeft? Laat maar weten...

15 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • J. 22 J. 15 Dat zijn de meiden, die wij de kwalificatie "dom" meegeven. Betrouwbaarheid EN een mooi lichaam is een zeldzaamheid, maar ze komen voor. Hitler was een roofdier en Bad'r Hari. Maar wat heb je aan die lui? Maar er lopen genoeg gekken rond, die niet nadenken.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • J 22. Ja ik dacht dus ook dat vrouwen dat aantrekkelijk vonden. Maar blijkbaar ben je dus een player als je een goede kaaklijn heb. Wat niet mijn intentie was om dat op die manier naar boven te brengen. Maar zal wel aan mij liggen.... ;')

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Sorry dat ik inbreek op Meidenvragen maar dit moet ik toch ff kwijt. De meiden hier willen het niet gezegd hebben maar natuurlijk vallen meisjes/vrouwen op kerels met een stevige, hoekige kaaklijn en hoge jukbeenderen. Het roofdier type zeg maar. Mannelijk en krachtig en grote seksuele appetijt. Daar is al heel veel studie naar gedaan.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • M 17jr. Dat is exact de goede houding. Nu een player betekent later 100% zeker een scheiding. Wat heb je aan een player die niet te vertrouwen is (pleonasme)? Waarom zijn zoveel meisjes zo knettergek om op die player en zogenaamde knapperds in te gaan? De wetgeving in Nederland is veel en veel te slap. Misdaad loont en players komen er mee weg.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoezo een player? Ik ben nog groen en vroeg het me gewoon af. Jullie hoeven niet meteen in de aanval hoor dames :)

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Boeit me allemaal geen drol, ik hou niet van players. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Das voor iedereen anders. Maar voor mij maakt het dus echt niks uit. Je hebt van die mensen die vallen op kaaklijn, sixpack, blond haar, blauwe ogen,... Maar ik val daar dus totaal niet op. Soms kan het mooi zijn maar je moet niet echt zo'n mooiboy worden

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Laat je testen door Bad'r Hari. Hij zorgt ongevraagd voor een andere kaaklijn.

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten