Skip to content
8 reacties
986 weergaves

Wat is er mis met een twentier?

Hallo, ik ben bijna 15. Vorig jaar, ik was net 14, werd ik verliefd op iemand van 26. Ik heb hem met nog wat vrienden uit gevraagd naar iets van muziek. Hij wist het niet van mij. Ik heb gedaan of we met 6 gingen, maar iedereen "had afgezegd". Hij zou rijden en ik had hem dus voor mij alleen. Al snel legde ik mijn hand op zijn been en toen we uitstapten om zijn middel. Toen we terug gingen kon ik mij niet meer inhouden en beklom ik hem al zoenen. Toen deed hij mee met mij. Maar even later weerde hij mij af. Ik kan dat niet maken, want je bent nog zo jong, zei hij. Maar hij vond mij heel leuk. Eigenlijk had ik gewild dat hij helemaal los ging bij mij en dan wel zonder "het". Is het fout wat ik deed? Wie is ook wel voor een ouder iemand gevallen? Mag ik het wel vragen als ik 15 ben?

14 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • Aan TS, stop er aub mee. Ondanks je gevoelens nu, zal je er later ons toch voor bedanken. Dit kan geen stand houden. Het verschil is te groot.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja inmiddels 15. Ik snap jullie zorg en goede bedoelingen, maar ik wil zelf te graag. Als hij nee blijft zeggen heeft hij gelijk, maar anders..........maar ik zal nooit aangifte doen, want dan ben ik zelf begonnen.   Van de redactie; om terug te komen op de vraag van meisje 17. Seksuele handelingen van welke soort dan ook van een meerderjarige met een minderjarige onder de 16 is altijd verboden. Ook als de minderjarige hier vrijwilliger aan mee doet. Dit is te vinden in het Nederlands recht- en wetboek

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Als hij aan je borsten zit en je ook al gaat vingeren, misschien wel gaat beffen, dan is hij ook al strafbaar. Hetzelfde geldt als jij hem aftrekt en pijpt. Je familie en je vrienden zullen het ook afkeuren. Ik snap dat je verliefd bent, maar dit is toch verkeerd. Hij maakt misbruik van jouw aandacht voor hem en dat weet hij ook. Er hoeft maar een iemand aangifte te doen en dan zit hij in de gevangenis. Ondanks dat jij het goedkeurde dat hij aan je zat. Nogmaals zoek een jongen van je eigen leeftijd of maximaal 3 jaar ouder.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Je mag geen seksuele relatie hebben. Dus kusje en handje vasthouden mag wellicht nog net. Met de hand in de broek is een no-go.     Kan de redactie misschien even zeggen hoe het precies wettelijk zit? Van de redactie: we gaan het even voor je opzoeken ;)

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • M. 17 Ik kan niet zo lang wachten. Als we afspreken "het" niet te doen is er niets mis mee volgens mij.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat hij je zoende was al fout van hem. Als iemand dit ooit hoort, zal hij voor pedo uitgemaakt worden. Zoek iemand die jouw leeftijd hebt. Veel leuker.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Zulke dingen bij de jongen komen voor de rechtbank en blijven in zijn strafregister staan, levenslang. Hij heeft dus gelijk er niet aan te beginnen, ook al vindt hij jou leuk. Het is gewoon een no-go! Wacht tot je 18 bent. Dan ben je meerderjarig en doe je wat je wil zonder enge strafrechterlijke gevolgen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is ook wel een groot leeftijdsverschil hoor. En voor een jongen van 26 een relatie hebben met iemand van 14 is gewoon illegaal. Dat zou hem echt in serieuze problemen kunnen brengen. Problemen die hem dan de rest van zijn leven achtervolgen. Ik denk dat je het beter kan respecteren dat hij dat niet wil. Als je verliefd op hem ben dan wil je toch ook voor hem het beste?

    21 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten