Skip to content
22 reacties
15793 weergaves

Naakt?

Als ik hier wat topics lees valt het mij op hoe vaak mensen het hebben over naakt zijn. Ze zijn nudist, naturist of lopen gewoon thuis naakt rond. Nu is bij ons thuis naakt nooit een probleem geweest maar zomaar naakt zijn is niet gebruikelijk. Er zou toch vreemd worden gekeken. Bovendien vind ik mezelf vaak mooier als ik iets aan heb, dus voelt dat ook beter. Hoe is dat bij andere meiden? En is al die naaktloperij wel echt waar?

18 jaar
4 jaren geleden

22 Reacties

  • M19
    Dit board draagt de naam "DREAMERSFORUM"...... en dat zegt feitelijk al genoeg. Het ledental van naturistenverenigingen in NL loopt al heel veel jaren sterk terug. Ouderen vallen weg en nieuwe aanwas is er niet. En dan zou je wel iedereen moeten geloven die hier beweert naturist te zijn..... Hahaha, NOT !!!!

    Dus M19, jij bent zelf nudist en bent lid van een nudisten vereniging, gaat naar nudisten campings en naaktstranden. Je loopt thuis altijd bloot. Het stukje waarin jij je bevindingen uit over dit onderwerp doet vermoeden dat je zelf nudist bent.... Anders kun je nooit zo goed zijn ingelicht.

    Jij bent zeker geen nudist, je heb er nul komma nul verstand van, je bent ook nog nooit op een naaktstrand geweest, laat staan een nudistencamping. Dan zie dat daar mensen zijn van alle leeftijden.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk dat M19 niet veel van naturisme weet. Wij doen het ook en als ik zie hoeveel naturisten er zijn op de campings in Frankrijk dan kan je toch wel zeggen dat het populair is. En er komen inderdaad ook veel families met jonge kinderen en met pubers die niet preuts zijn.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Aan m19 wij vragen of je je wel eens hebt verdiept in nudisme en naturisme of zijn jouw aannames gebaseerd op je eigen theorieën? Wij zijn thuis nudist. Dat wil niet zeggen dat je altijd en overal in je blote kont loopt maar wel naar plekken gaat waar het mag en waar meer mensen komen die ook nudist zijn. Ook hier in Nederland zijn meer nudisten dan je zou denken. En dat zijn echt niet alleen oudere mensen maar zeker ook gezinnen met kinderen. Maar dit zal voor jou ook fantasie zijn. Daarom neem ik jou woorden maar met een strooiwagen met zout

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Er zijn heel veel naturisten in Nederland, meer dan je denkt. Het is voor de meesten heel normaal om altijd bloot te zijn. Of bijna altijd dan. Je kunt niet achter de voordeur kijken hè. Maar hier kunnen mensen anoniem reageren dus dat is dan wel makkelijker. Wij zijn thuis ook vaak naakt. Op vakantie gaan we ook altijd naar een blootcamping, ik zou ook niets anders meer willen. Bloot zijn geeft een gevoel van vrijheid. Het is zalig!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Heey, ik ben een meisje van 16, en nee ik ben geen naturist oof zo, maar bij ons thuis loopt iedereen naakt als hij of zij dat wil. Ik heb 2 grote zussen en een jonger zusje, net als ik het van klein gewend ben om mn grote zussen zo vaak naakt door het huis of de tuin te zien lopen, daarom was het voor mij niet eens een keuze om mn schaamhaar vrij te laten groeien, mn zussen hadden al jong heel veel schaamhaar op hun kut. Ik nu ook, en mn jonge zusje is nu heel trots dat ze op dr 11r al een aardig bosje haar op dr kut heeft . En trouwens, bij ons in Zeeland zijn meerdere naaktstranden, waarom geloven hier sommige mensen niet dat veel mensen graag naakt recreëren??. Kom maar eens naar Zeeland...

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij ons thuis dragen we ook gewoon kleren hoor. ja wel eens in mn nachtshirt of ondergoed als ik even snel iets moet pakken ofzo maar normaal gewoon mijn kleren aan.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • aan ts; het komt idd helemaal niet zoveel voor en tegenwoordig zelfs nog veel minder dan het vroeger was. Al die verhalen hier moet je dan beslist ook met een grote korrel zout nemen. Het zijn fantasieën van mensen die hier van dromen maar nooit de stap hebben durven zetten.
    Het is beslist niet zo dat veel mensen ooit wel eens naakt hebben gezwommen of naar een naaktstrand zijn geweest. Maar die dromen zullen altijd wel blijven.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Hier de ts. Ik had zelf nog niet eens gereageerd. Ik heb niets tegen naakt, als je zo rond wilt lopen moet je dat lekker doen. Maar ik vroeg me af of het werkelijk zo veel voor komt. Ik kom het namelijk nergens tegen. Ja, bijna iedereen heeft vast wel eens naakt gezwommen en veel mensen zullen wel eens naar een naaktstrand geweest zijn. Omdat ze zelf nieuwsgierig zijn of overgehaald door anderen. Ik zelf ook. Maar voor mij voegt het weinig toe, dus ik doe dat niet meer en houd weer gewoon mijn broekje aan. Ja, ik zon en zwem topless, net als alle jongens. Zelfs dan zie ik mensen al bedenkelijk kijken of soms zelfs commentaar geven. Ook van mijn eigen leeftijd. Daarmee lijkt naakt toch niet zo gewoon als mensen me hier vertellen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben geen nudist of zo en ik loop ook niet bloot. Sinds ik mij zelf kan wassen en aankleden zien mijn ouders mij ook niet meer bloot. Er zijn maar 2 die mij bloot mogen zien en dat zijn mijn 2 vriendinnen. En ik zie hun ook bloot natuurlijk. Zij kennen elkaar niet. Ik experimenteer met allebei en met de ene ben ik iets verder dan met de ander.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • ik ben wel echt naturist, ook lid van de jongeren afdeling van de NFN (NFNJ) en ga ieder jaar met deze vereniging op vakantie naar Frankrijk met een bus, het is een soort zomer kamp maar dan naakt, ook niet iedereen is altijd naakt. maar als jullie echt interesse hebben in naakt op vakantie zou ik zeggen meld je aan bij NFNJ, zijn buiten de zomervakantie naar Frankrijk ook meer uitstapjes, zoals nazomer weekend, vollybal, naturisten dag in het Tiki bad (alleen voor leden van NFN dus geen pottenkijkers), en nog meer, sommige dingen naakt, maar lang niet alles, het is een soort grote vrienden groep die samen dingen doen, en ook naturist zijn dus sommige dingen naakt doen.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik woon sinds kort op mij zelf, thuis heb ik een panty ipv een leggings aan, verder geen ondergoed aan en een langere tschirt. En mocht er aangebeld worden, dan doe ik zo mijn deur wel open.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 14, Wat is er dan raar aan als je een piemel en twee ballen ziet hangen. Toch net zo normaal als dat je een neus en twee oren hebt?

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Zo'n lul en klokkenspel is toch maar raar om te zien hangen hoor

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • ik ben het wel door mijn ouders maar sommigen denken rare dingen bij een camping

    het is gewoon als een normale camping alleen dan zonder kleren
    we lopen thuis echt net de hele dag naakt

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben alleen bloot in onze slaapkamer en badkamer. Mijn zusje loopt soms nog gewoon bloot rond.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Nu met het warme weer iets meer, anders is het gewoon veel te warm. Anders alleen na het douchen ofzo, of in de sauna. Ik ben geen nudist, maar ook niet heel preuts.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Wij lopen thuis wel naakt maar niet waar anderen bij zijn. We hebben een woonboerderij dus wel privacy.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee ik loop ook niet altijd naakt hoor. Ik vind het wel fijn om dat te zijn, maar ik heb thuis ook wel gewoon makkelijke kleding aan.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk ook dat niet iedereen hier aan naakt lopen doet hoor. Bij mij thuis is dit alvast niet het geval, het enige naakt dat je kan zien is in de badkamer dan. Maar meestal wacht je gewoon totdat deze vrij is. Ik draag wel bijna nooit een bh in huis en vaak ook gewoon gemakkelijke kledij, zoals lange shirts of topje met een legging. Ik weet niet of ik mij goed zou voelen met naakt lopen, mijn familie zou vreemd kijken en alles is dan wel goed zichtbaar.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou dat ook wel eens willen weten. Want ik zie bijna nergens naakt. Alleen soms bij het omkleden bij ons thuis of bij vriendinnen, of bij sport. Maar altijd maar heel even. Op straat heel soms een koppeltje in een bos of in een auto, of kinderen in een tuin als je er passeert, maar echt heel zelden.

    Wel veel nonchalante kleding. Ik heb vriendinnen die thuis gewoon de hele dag in hun onderbroek en onderhemdje rondlopen. Of ons buurmeisje van 8 die op verlofdagen de hele voormiddag in haar pyjama en pamper blijft rondlopen. Of zussen en vriendinnen die in de zetel gaan zitten met hun benen opgetrokken, zodat je "inzicht" hebt onder hun rokje, of in hun shortje, maar wel met onderbroek. Dat dan weer wel.

    Maar ja, het forum is voor taboes waar je anders niet over kan spreken. Als niemand ooit over zulke dingen zou nadenken, dan zouden ze niet bestaan en dan zou je er op internet niets van vinden. Het is er wel massaal. Dus er moeten toch een hoop mensen zijn die er minstens over fantaseren, en die het ook echt doen, en zichzelf fotograferen en op internet zetten? Maar dan toch niet daar waar ik het zie.

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten