Skip to content
10 reacties
600 weergaves

Maagd?

Ik vroeg me is af zijn er nog 'normale ' meiden van 18 die nog maagd zijn Met normaal bedoel ik: nog niet tot het moment gekomen of nog niet gewild

19 jaar
4 jaren geleden

10 Reacties

  • Dus abnormale meisjes kunnen wel maagd zijn en normale meisje niet? Wat een problemen moeten mijn abnormale seksegenoten toch ervaren. Het moet vreselijk zijn. We moeten maar eens een debatje houden wanneer je een normale maagd bent en wanneer een abnormale. Pas op: als de geschiedenis zich herhaalt, komt de brandstapel misschien ook weer langs voor de abnormale. O ja.....ik heb geen echt antwoord.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • De TS hier @Jongen 19, ik zoek tips online en neem risicos, zoals meedoen in groepsgesprekken (in real life natuurlijk :) ) Het is voor mij niet echt alleen grenzen verleggen, ik voel me van binnen ook heel akward, ik probeer door te zetten, al weet ik niet echt hoe ik mezelf moet veranderen totdat ik op een normale manier van sociale omgang heb, waarmee ik tevreden ben.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • @meisje 19 Erg bedankt voor je bericht Ik zal als ik iemand heb gevonden, die persoon er niet op oordelen, al denk ik dat er toch iets in me hoofd voor altijd zou blijven, dat ik al mijn tienerjaren uit angst heb verkloot, dat was eigenlijk de mainreason voor het schrijven van dit topic en dat uiteindelijk niet samen met iemand, beide onze eerste x tegelijk konden ervaren. Ik zal er proberen mee te leven, Nogmaal thnx voor je bericht x Als iemand anders nog tips heeft, zet t erbij plse

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey TS meisje @19 die liever nog wacht.
    Ik begrijp je dat je liever iemand wilt die ook nog maagd is ik heb dat liever ook. Maar als ik iemand tegen kom die ervaringen heeft zal ik dat niet erg vinden want hij kan me leren en ik denk dat het ook bij jou geval kan zijn. Stel je voor je komt een Leuke meisje tegen die wel ervaring heeft dan denk ik niet dat ze moeilijk er over gaat doen iedergeval als ik dat meisje was. Als je elkaar hartstikke leuk vind dan maakt ervaring in bed toch niet uit. Nu in deze Corona tijden kan je ook niemand ontmoeten wat super kut is.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • TS, Btw ik ben er pas achtergekomen dat ik een introvert ben. Maar ben het zat en wil graag veranderen

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • TS: hey, ik ben zelf jarenlang heel passief geweest over het krijgen van een relatie en ook er gesloten over geweest ten opzicht van meiden. Heel dom, maar idk ??????? why. Ook ben ik erg bang voor een mogelijke afwijzing en nog steeds eigenlijk een beetje. En de kans dat het meisje het doorverteld dat ze me af heeft gewezen aan de anderen en ik daardoor voor schut sta, is ook iets waar ik bang voor ben. Maar ik ben er nu wel echt klaar voor, ik vroeg me alleen af of er nog andere meisjes waren die ook net als mij op seksueel gebied niet actief zijn geweest. (Vandaar dit topic) @meisje 19, eerste reactie Ik wil liever iemand die nog niks gedaan heeft net als mij, omdat ik gewoon een kut gevoel krijg van alleen de gedachte dat ik mijn eerste keer doe met iemand die het al vaker heeft gedaan. Ik denk dat ik me zelf wel zou gaan haten als ik met iemand met "ervaring" zou gaan, vandaar dat ik zo'n specifiek persoon zoek. Alleen het is in real life awkward om te vragen, dus weet nog niet goed hoe ik dat moet aanpakken. Ik heb het liefst iemand als @meisje 19(eerste reactie) of iemand als @meisje 17 1 issue met dit platform, je kan vgm op geen enkele manier contact krijg met andere mensen buiten het platform. Maar mensen, plse geef wat tips

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Normaal, is maar net wat jij normaal vind. Ik ben ontmaagd op m'n 16e, was heerlijk

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee, totaal geen behoefte aan. Ik heb ook nog nooit een vriendje gehad of gezoend. Alles op zijn tijd.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Die zijn er zeker en vast nog wel. Geloof me maar.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben nog maagd het is niet dat ik het wil Ofzo maar ik ben er nog niet klaar voor. Ik wacht nog liever tot ik de juiste jongen heb gevonden.

    Ts waarom zou je dat willen weten als ik het vragen mag?

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten