Skip to content
15 reacties
1273 weergaves

wat doe je met 500 euro?

Ik was eergisteren op een verjaardagsfeestje. Een bekende, ik zal de relatienaam niet zeggen, vroeg tijdens een gesprek waarin het over seksualiteit ging: "Stel, ik geef je 500 euro. Je mag voor de cam dan 15 minuten een intiem deel laten zien. Zou jij dat doen en welk deel?" Ik heb hem gevraagd of twee dingen dan 1000 euro waard zouden zijn, maar dat ging hem te ver. Ik vond het een mooie forumvraag. Jongens en meiden: wat zou jij laten zien voor 500 euro aan een bekende? a. Niets b. Mijn billen c. Mijn borsten d. Mijn vagina e. Mijn piemel. f. Een combinatie g. Bekenden mogen alles van mij zien. Waarom geef jij dat antwoord? Aan het eind zal ik zeggen wat ik hem geantwoord heb.

14 jaar
4 jaren geleden

15 Reacties

  • voor 500 alles behalve mijn hoofd :p als niemand ziet dat ik het ben maakt het me ook niet uit wie het ziet

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Al bieden ze me 1000 euro ik ga me zelf niet verkopen op internet zo dom ik ga er pas over na denken als ze me 2222.00000 bieden en dat zal nooit gebeuren.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • @meisje 19 hierboven true facts

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • @meisje 13, 500 euro lijkt veel geld nu maar dat is het eigenlijk niet. Zeker niet ''om te laten zien wat wordt gevraagd''. Zoiets moet je nooit doen, zeker niet voor veel geld.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik niet herkenbaar ben zou ik voor 500 euro laten zien wat gevraagd word. Weet je wel wat je met zo veel geld kan doen

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • M 12 en 14,hét is wel goedkoop op geld,zijn jullie echt zo uit op een paar euro’s en zo goedkoop uit? Zouden jullie echt voor dat bedragje alles laten zien? De rest van jullie leven op de pedofielen sites blijven en in die zin van de rest. An de wereld laten zien, kijk dat ben ik,is dat wat je wilt? Erg vervelend, niet doen dan heb je een helde vervelende achtergrond. Jammer!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Voor een cam niks. In persoon, als ik die persoon ken zou ik het prima vinden om de ZIJKANT van mijn bil te laten zien(oftewel mijn heup)

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • M14 ook als je dan daardoor bekend wordt?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • voor 500 euro , zo veel geld zou ik alles wel laten zien haha , nog nooit zo veel gehad wauw

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou een banaan aan een touwtje voor de cam hangen en zelf wat anders gaan doen! want voor 500 euro ga ik niet op het net al bieden ze 10.000 dan nog niet.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou die 500 euro aannemen en later voor de cam een bordje tonen met F"CK YOU.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Alles wat je maar laat zien,kan op een internet site belanden, is dat 500€ waard? Gebruik je verstand voordat het te laat is!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik niets laat zien krijg ik dan ook dat geld?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Voor de CAM zeg je? Betekent dat dan dat hij de opname bezit? En ermee mag doen wat hij wil? Inclusief op het internet plaatsen waar iedereen het te zien krijgt? No way hoor, daar zou ik niet aan meedoen!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee... dat lijkt me niet verstandig en al helemaal niet via en webcam.. & voor geld.. hij kan je handelingen enzo allemaal opnemen.. en aangezien het om en bekend gaat.. is het dubbel onverstandig.. ik weet dat 500 euro leuk klinkt maar je zelf hier zo mee beschadigen is niet verstandig.. ik raad het je af

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten