Skip to content
90 reacties
14249 weergaves

Niet naar de WC bij examen

Ik mocht twee jaar geleden niet naar de WC tijdens een examen. En heel dingend tweede verzoek een half uur later werd ook geweigerd. Regels zij regels werd gezegd en dat zal wel met spieken te maken hebben, maar dan kunnen ze toch iemand meesturen. Het leek me eerder een situatie uit 1880 dan van 2018. Je enige andere keus is je examen onafgemaakt inleveren, dus je kiest voor erg ongemakkelijk zitten en het risico dat je het in je broek doet. Mij vriend heeft dit ook meegemaakt en vanmorgen las ik in het jongensforum dat een jongen van 18 het door die starheid in zijn broek deed notabene bij een officieel schoolexamen. Wat zijn jullie ervaringen en moet dit echt zo inflexibel?

22 jaar
4 jaren geleden

90 Reacties

  • Absoluut J21 en als je voor die ene keer een inco luier/pamper aan doet dan blijft je broek gewoon droog. Gewoon een wijde broek er over en niemand die het ziet.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Met je eens J23. Het is middeleeuws maar schijnt nog vaak voor te komen en heb het zelf meegemaakt dat ik niet mocht plassen. Als je het weet doe je alles om te zorgen dat je niet hoeft, maar dat werkt bij examens van 3 uur niet altijd zo.
    Ik zou zeker mijn examen afmaken omdat dat je een jaar kan kosten en hou ik het niet meer op dan is dat maar zo. In een uur heb je thuis een droge broek, een nieuw examen duurt een jaar.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon voor die ene keer een pamper om en als het niet anders kan in de broek plassen, anders is er weer een examenjaar naar de mallemoer.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik denk niet dat ze dat hier doen, het is onmenselijk, maar ik zal het toch eens vragen. Als het zo is en ik moet heel nodig plassen zou ik wel doorwerken. Het risico om in mijn broek te poepen moet ik niet aan denken. Dan maar inleveren en een onvoldoende.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Jij vindt hem ook al heel erg lief m17. Mijn moeder werd op slag verliefd op mijn vader toen hij in zijn voetbalbroekje met een gebroken been het ziekenhuis in werd gebracht.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi Jongen 18 , niet iedereen is gemeen op de wereld.
    En misschien vind ie een meisje wat in haar broek heeft gedaan wel lief omdat hij medelijden met haar had. ik vond het in ieder geval wel heel erg lief dat ie dat zei

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Cool hoor m17. Als die jongen je met een volle broek al lief vindt, hoe moet hij je dan normaal niet vinden?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi meisje 22, als je in je broek gepoept hebt dan ruik je dat meteen en als je dan ook nog langs je klasgenoten moet lopen dan ruiken ze dat echt wel. bij mij gebeurde het toen ik op stond om naar de wc te gaan en de controle verloor. de jongen die naast me zat hoorde ook dat ik in de broek poepte maar zei er niets over maar we keken elkaar recht aan en hij zag de schrikreactie in mijn ogen. gelukkig deed niemand raar de dag er op en de jongen al helemaal niet kan iedereen overkomen zei die nog hij vond het eigenlijk wel lief hoe hij me zag staan. dus geen horror verhaal achteraf gezien.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Drie uur niet naar de wc mogen is martelen. Daar kun je niets aan doen. Alle anderen hadden een ongelukje. Een beetje onvoorzichtig geweest. Niet veel aan de hand. Douchen schone broek en verder gaan. Vooral geen pampers.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat is echt mij horrorverhaal. Je moet heel nodig en je kan of mag niet naar het toilet. Ik moet daar niet aan denken, dan krijg ik echt koud zweet. En hoe geef je jezelf dan nog een houding als je het in je broek doet en wat zeg je. Als je in je broek poept kun je nog wel even doen of er niets is en proberen weg te komen. Als je plast ziet iedereen het gelijk. Gelukkig beide nog niet gehad.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Klopt jongen 19 en zo erg was het nu ook weer niet, maar ik wacht altijd te lang met naar de wc gaan. het voordeel was wel dat met deze temperaturen mijn broek lekker warm was haha er zijn ergere dingen op de wereld.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Goed dat je moeder zorgde dat je niet het zelf hoefde te vertellen en je er om let lachen. Je hoeft je echt geen klein kind te voelen. Je moeder kan het ook hebben.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • hoi meisje 17
    Nee ik ben niet met mijn poepbroek op de fiets gestapt, ben met de fiets in de hand naar huis gelopen. mijn moeder zag al gelijk dat er iets mis was aan mijn gezicht toen ik thuis kwam en ze rook het ook gelijk.
    Ze vroeg ook aan me of ik soms in mijn broek gepoept had wat ik dus niet kon ontkennen. verder was ze heel liefdevol en zei dat het niet erg was. dus ben snel gaan douchen en schone broek aan gedaan maar ze zei avonds wel dat het niet vaker moest gebeuren anders doe ik je weer een pamper aan maar daar konden we allebei wel om lachen alhoewel ik me op dat moment wel een klein kind voelde

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Maak je geen zorgen dat je de enige bent meisje 17. Ik heb het ook gedaan en net als jij17. Was op examen van 3 uur. Ik moest die ochtend eerlijk helemaal niet maar zodra ik zat begon het te dringen. Ik heb het ruim 2 uur met de grootste moeite opgehouden maar toen was het niet meer te houden en dat wordt snel erger. Ik zat dus heel beroerd met mijn broek vol en begon het zelf ook te ruiken.. inmiddels had ik wel al een zekere voldoende dus snel ingeleverd en naar huis. Mijn moeder begreep het helemaal. Aan mijn vrienden en klasgenoten heb ik gelijk verteld dat ik in mijn broek had gepoept, beter dan verhaaltjes. Geen nare of rare opmerkingen. Gewoon geschaamd maar niet erger. Vergeten doe je het nooit maar maak het niet erger dan het is.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Veel sterkte meiden 17. Ik ben ook een keer met een letterlijk volle broek thuis gekomen. Ik gaf de voorkeur aan de wc bij mij thuis en niet die bij AH dus ging het onderweg.
    Werd misselijk van mezelf en heb alles in een vuilniszak gedaan en weggegooid. Hopelijk heeft niemand wat gezien anders krijg je dat ook nog.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ben je met je volle broek op de fiets gestapt meisje17?

    Ik heb eens mijn fietsbroek vol gebaggerd toen ik dacht dat ik een wind moest maar toen bleek dat ik aan de diarree was.....
    Echt heel vies en ik ben thuis met mijn fietskleding onder de douche gegaan.
    Het stonk echt heel erg.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb laatst op school in mijn broek gepoept, het was wel mijn eigen schuld want ik wachtte te lang om naar de wc te gaan.
    Toen ik op stond om naar de wc te gaan ging het mis en poepte gelijk in mijn broek en schaamde me kapot ik begon ook meteen te stinken en ben meteen naar huis gegaan.
    Zij er meer meiden die zoiets hebben meegemaakt?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ha meisje 20 dan weet ik zeker dat ik ook voor de luier ga als ik zou bedplassen, maar op een examen is dit ook een prima oplossing. Niet moeilijk doen gewoon in de broek plassen als de nood hoog is en de luier houd je gewoon droog wie doet je wat

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo Jongen 23, de luier is zo goed dat ik me nog helemaal droog voel 's ochtends. Het pakket tussen mijn benen is enkel dikker geworden, maar de boven laag van de luier aan de huid voelt zich altijd nog prima droog aan. Groet!

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi meisje 20 bedplassen heb ik geen last van maar als ik dat wel zou hebben dan verkies ik ook een luier boven medicijnen. Maar voel je je eigen droog in de ochtend als je er in geplast hebt en heb je wel eens meegemaakt dat ie lekte of werken ze altijd goed

    23 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten