Skip to content
35 reacties
3442 weergaves

Schaamhaar mooi of niet?

Heyhey! Ik zit dus met de vraag of jullie schaamhaar mooier vinden of het liever geschoren hebben. Zelf heb ik een bosje zwart schaamhaar, maar weet niet of ik het moet laten zoals het is of weg moet halen. Dus... Wat vinden jullie? :)

13 jaar
4 jaren geleden

35 Reacties

  • HHeey, ben 21 en heb er op mn 14e bewust voor gekozen om een uniek en origineel meisje te zijn, in die tijd zag ik bijna alleen maar kale meiden, en de vriendjes van mij zeiden altijd dat ze me best speciaal vonden omdat ik meestal hun eerste meisje was die dan wel al haar schaamhaar en zo had en daar blijkbaar een nogal uniek meisje was. Heb nu 6 jaar helemaal niks aan mijn kut en zo gedaan. Grote, zwarte bos dus. Heb ook gewoon een vriendje hoor, ja hij keek wel op bij onze 1e keer intiem hi hi ! Hij weet dat ik toch nooit ga scheren, laat het zeker zo harig. Maar hij zei laatst dat een meisje als ik eigenlijk best opwindend was hi hi! Mn zus vind het vreselijk, elke keer vraagt ze of " dat Oerwoud" al weg is, ze zegt dat ik gestoord ben om zo' n zwart oerwoud gewoon door te laten groeien en het nog mooi in vrouwelijk vind hi hi !
    Ze weigert ook altijd als ik voor de grap haar uitnodig om lekker naakt in de sauna met mij samen, hi hi! Dat heeft ze een keer gedaan tot ze zag dat ik best oviel met als een van de weinige meisjes met gewoon veel schaamhaar, nou ik daar gewoon lak aan, ach, dan zien ze toch dat ik me nooit scheer, en dan? Heb al een vriendje en die is erg jaloers, en een heethoofd, hij wil dan iedereen die nog maar naar me kijkt vet trappen. Ik houd wel van die gangster jongens hi hi!

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Heey meisjes 13, laat je zwarte bos toch lekker staan joh! heb je al best veel haar
    op je 13e? Ik had toen echt al een grote zwarte Bush op m'n poes, maar nu. Ik 14 ben heb ik dus echt geen poes met haar,
    m'n broer van 18 zei laatst jij hebt nu een echte vrouwelijke kut, en hij zei dat mijn kut voor een meisje van 14 echt helemaal
    al overgroeid is met mijn zwarte kut haar.
    Mijn oudere zus van 16 is jalours op mij hi hi! Ze snapt echt niet dat haar zusje van 14 veel meer zwart schaamhaar heeft hihi!
    Ga nooit scheren, ik ben trots op mijn kut, en ik vind het ook echt mooi al dat haar.
    Ben ook te lui en zie echt niet in waarom zou ik het in hemelsnaam weg willen?? Ik ben toch een meisje van 14, natuurlijk heb
    ik heel gewoon mijn stoere schaamhaar
    Mijn eerste vriendje wist niet wat hij zag toen ik de eerste keer mijn slipje naar beneden deed hi hi!. Hij wilde er echt met zijn vingers mee friemelen en strelen. Hij wen t er maar aan hoor! Ga echt voor hem geen haar weghalen, zijn meisje heeft nu eenmaal een flink harige kut. Punt uit!!

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat moet je helemaal zelf weten. Ik heb me altijd laten harsen en sinds mijn 19e laten laseren. Nu ben ik helemaal haarloos en daar ben ik erg blij mee.
    Doe wat je wilt. Haarloos is wel erg fijn.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik scheer de randen omdat als je een bikini aan hebt zie je je haar en dat is lelijk bovenop knip ik het soms

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik doe er eigenlijk sinds vorig jaar niets meer aan. Tijdens al die lockdowns kon ik toch niet weg enzo. Tis toevallig dat ik een keer geen zin meer had om te scheren. Nu jaar verder een best wel grote bos schaamhaar. En moet eerlijk bekennen, vind het heerlijk. Geen gedoe pfff. En vind het nu ook echt mooi en fijn. Was me elke dag 2x dus geen last van stinkend schaamhaar. Echt een aanrader.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriendin en ik vinden het vies, lelijk en super irritant! We scheren het al sinds we het hebben.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik doe er helemaal niks aan, maar dat is vooral omdat ik het heel erg makkelijk vindt om alles gewoon te laten zoals het is. Ik ben ooit gestopt met scheren toen mijn vriend mij vroeg om mijn schaamhaar te laten groeien. Hij vindt dat opwindend. Ik vind het niet persé erg mooi, eerlijk gezegd vind ik het een grote rommelige bos als ik in de spiegel kijk, maar ik kan me er ook niet druk om maken. Het is wat het is.

    Ik had eerder een streepje, dat vond ik altijd wel mooi en elegant.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik scheer nooit. Vind het mooi en fijn.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • mijn vriendin doet er helemaal niks aan, ze vind het fijn om het behaard en harig op haar kut te hebben. ze heert een grote bruine bos haar. ze vind hetwel goed zo.mijn meisje dr kut zal ook altijd behaard blijven,ze heeft meer vriendinnen met een flinke harige kut.ik vind het prima een wilde bos bij de meiden!! heel vrouwelijk en stoer.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik scheer mezelf inclusief billen en bilnaad helemaal kaal. Ik val op jongens en meisjes en vindt bij beide kaal ook het mooist maar als een jongen zich trimt en geen haartje op de penis kan het ook wel.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind steil haar heel opwindend om zien maar in een krullebosje is lekkerder om te kroelen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben zelf geschoren daar beneden. Ik val op meisjes én ook wel op jongens. Vooral bij een leuke meid vind ik schaamhaar niet prettig om iets met d'r te doen. Een leuke jongen hoeft niet kaal te zijn maar wel netjes bijgehouden.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @ jongen 14j dat is idd stoerder met wat schaamhaar mijne zijn zwart en niet overdreven, en de uwe als ik vragen mag ? Grtz

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou laten staan doe ik zelf ook.Ik vind beide mooi en met likken geen last van heb ik al paar keer gedaan.Goede tip vond ik maak keer kaal doe keer streepje en doe wat jezelf wil.Mijn meisje wisselt vaak ik geef haar zelf de keuze doet ze bij mij ook.Al zecht ze wel ik haar moet houden is stoerder bij jongen en vind ik zelf ook.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik scheer alles eraf. Ik vind het niet mooi en het jeukt als ik niet scheer. Mijn vriendinnen waarvan ik het weeet en mijn zus en zusje scheren het ook.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind schaamhaar mooi. Ik heb dan ook veel. Mijn vriend vind het ook mooi . Ik knip het alleen bij mijn benen beetje bij anders groeit het op mijn dijen ook. Oksels scheer ik alleen als ik naar de sauna ga. Maar liever ook niet. Ik heb nu al een tijd niets meer gedaan aan mijn schaamhaar. Tis dan nu ook echt wel een bos.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Boven mijn vagina een donsachtig plukje. Dat voelt lekker. Iedereen heeft het recht om er zelf invulling aan te geven. Ik vind iets bedekt mooier dan kaal. Vaak komen de lippen er dan lelijk uitsteken en valt dat op. Ik vind borsten met haar, zoals sommige Turkse en Marokkaanse vrouwen hebben, foeilelijk. Ik hou er ook niet van als een jongen dat overmatig heeft. Ik zou wel reacties van Turkse of Marokkaanse meisjes willen, die borsthaar hebben. Het is niet erg westers, maar misschien vinden sommigen het mooi? Ik zag een klasgenootje dat hebben en een gitzwarte zeer volle bos op haar vagina, maar ook tussen haar borsten.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Het liefst kaal of een streepje. Ik heb het zelf kaal en val op meiden die daar ook kaal zijn of goed bijhouden. Een oerwoud vind ik een afknapper

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind een volle bos het mooist. Mijn vriendin doet helemaal niks aan haar schaamhaar. Ze scheert het niet en ze werkt ook niks bij. Scheelt een hoop gedoe, ook geen last van ingegroeide haartjes, en ze doet veel langer met haar scheermesjes en scheerschuim want die gebruikt ze alleen voor haar oksels en benen. Ze vindt het zelf vooral lekker makkelijk, ze heeft het nu een paar jaar harig en zou niet weer terug willen naar altijd maar scheren.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou een volle bos niet mooi vinden. Kaal of een streepje...

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten