Skip to content
8 reacties
675 weergaves

Afknapper?

Hallo allemaal, ik heb nog geen relatie, en ik ben (helaas) nog maagd. Maar stel dat ik een relatie krijg, en als ze naarmate de relatie vraag, zullen we het doen? Dan moet ik dus zeggen dat ik nog maagd ben... is dat een afknapper? Hadden jullie dat ook?

22 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • TS Hier: hee @M16, haha wat een leuke reactie! Haha wel grappig opzich, weetje wat het is, mijn meeste vrienden hebben het al gedaan, maar ik hoop gewoon dat mijn tijd komt, want ik vind het best lekker en opwindend. En zolang ik het nog niet gedaan heb, praat ik er nog altijd erover, en kan eigenlijk aan niks anders denken. Puur omdat het gewoon zo opwindend is.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is zeker niet erg om maagd te zijn, zelf ben ik ook maagd net zoals vele vrienden van mij. We zijn er allemaal heel trots op dat we maagd zijn en we willen allemaal zo lang mogelijk maagd blijven omdat we het langste vol willen houden. Mocht zij zelf wel ervaring hebben en je bent er eerlijk over tegen haar denk ik niet dat ze er een probleem van zou maken en je wel even vooruit zou helpen mocht je even niet weten wat je moet doen.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het juist wel schattig als je nog maagd bent. Je hoeft dat niet perse te zeggen de theorie zul je wel kennen. Gewoon rustig aan beginnen en volg je gevoel.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • TS: Excuus ik bedoelde M23*

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • TS: Hoii M22, ja ik had eigenlijk alleen wat tijdelijke relaties zeg maar, dus stelde niet veel voor. Daarom heb ik het nog niet gedaan, wat ik best wel mis. Dus ik hoop dat mijn tijd nog komt. En ik geloof zeker dat als ik eerlijk ben, dat ze het heus niet erg zou vinden.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben zelf ook nog maagd, maar dat is voor mij ECHT geen afknapper. Als een jongen het al 10x ofzo heeft gedaan vind ik dat eerder een afknapper (want dan ben je gewoon een player). Het lijkt me ook het fijnst om ontmaagd te worden samen met iemand die ook maagd is. Maak je er niet al te druk om, en vooral eerlijk zijn vanaf het begin.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik was 17 toen ik het voor het eerst deed, maar ik denk dat het geen afknapper is. Zolang je er maar eerlijk over bent. Het heeft geen zin om te liegen dat je wel ervaring hebt als je dat nog niet hebt, een meid zal dat gelijk merken. Dus gewoon eerlijk zijn.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi j22, Ik heb net zoals jij ook nog geen relatie. Mocht ik ooit een relatie krijgen met een vriend die zegt dat hij (op zijn 22e, of later) maagd is, dan zou ik dat helemaal niet erg vinden. Het maakt mij niet zoveel uit als iemand nog maagd is of niet. Mijn advies voor jou is: maak je er niet al te druk om. Ik zou het in ieder geval niet erg vinden als mijn vriend zou zeggen dat hij nog maagd is. Ik denk dan: beter zo'n iemand, dan iemand die vreemd gaat. Gr. A.

    23 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten