Skip to content
13 reacties
3220 weergaves

Sterker dan je vriend

Als ik ga stoeien/worstelen tegen mijn vriend om even elkaar uit te dagen en de spanning omhoog te brengen. Win ik 8 of 9 van de 10 keer. De laatste tijd merk ik dat hij er wat onzeker van wordt. Hebben jullie dat ook? Hoe ga je er mee om?

17 jaar
4 jaren geleden

13 Reacties

  • J15 En jij vind dat vervelend? Misschien heeft ze wel een crush op je

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik kan het niet verdragen dat ik slapper ben dan mijn buurmeisje. Bij het stoeien op het speelveldje gaat ze altijd irritant bovenop me zitten

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb net zoals de jongen van 23 ook wel eens een trap in de zak gehad tijdens het stoeien met een meisje. Ik denk dat ik toen een jaar of 12 was. Dan wil je het als jongen wel geloven. Ik kon echt niks meer. Ze had mij precies onder in de zak, tegen de kloten, geraakt.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @Jongen 23 jaar je weet toch wel hoe fataal het kan zijn om een knietje te krijgen?

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik met mijn vriendin loop te stoeien wint ze ook vaak van mij. We doen allebei fitness en kickboksen. Als ik echt kijk wie sterker is win ik maar denk ook wel dat ik om bewust inhoud om vriendin geen pijn te houden merk dat zei soms wel vol voor gaat.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • @ Meisje van 16: Sommige jongens vinden het niet erg om een knietje te krijgen van hun vriendin, ook al doet het pijn. Hun vriendin laat op die manier zien wie de baas is. Zeker een wat onderdanige jongen kan dit best spannend vinden. Mijn ex vond het leuk om voor me te staan en mij een knietje in mijn ballen te geven. Als dat gebeurt vertrekt mijn gezicht van de pijn en duik ik in elkaar. Als ik haar dan aankeek glunderde zij, ze vond het prachtig om te zien hoe ze op die manier de baas kon zijn over haar oudere vriendje.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • @meisje 14jr: bedoel je een knietje in z'n ballen? Da's riskant, zeker als hij op dat moment net een stijve zou hebben, ouch!

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 17, ik ben meisje 16 die de eerste reactie heeft getypt.
    Ik laat hem soms wel winnen maar hij weet dat ik dat expres doet en hij wilt liever dat ik win dan dat ik hem laat winnen. Ik denk dat het in jou geval best wel kan helpen om hem een paar keer te laten winnen

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik geef weleens "per ongeluk" een knietje tijdens stoeien, later vind hij dat ook weer spannend.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Laten winnen is wel een optie misschien. Doe jij dat soms meisje 16? Nu wacht ik eigenlijk gewoon totdat hij aftikt.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik win ook wel van me vriend tijdens een stoeipartij maar ik kickboks 3 keer in de week en ik ga ook 2 keer in de week naar de sportschool (Tijdens corona deed ik thuis oefeningen inplaats van naar de sportschool gaan) en ik merk ook soms dat hij er wat onzeker van wordt maar ik zeg dan dat ik vaak kickboks en dat ik daardoor betere technieken heb maar dat hij sterker is

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Laat hem af en toe ook eens winnen hé

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Laat hem nu en dan een keertje winnen voor zijn ego. Maar kan ook zijn dat hij van het onderdanig type is en gedomineerd worden juist lekker vindt.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten